Winkelmand

Viviane Dewever

De Belgische schrijfster Viviane Dewever werd op dezelfde dag geboren als J.K. Rowling. Niet in Engeland maar wel in de gezelligste studentenstad van Vlaanderen, Leuven. Ooit werd haar voorspeld dat ze ook boeken zou schrijven. Daar heeft ze toen eens heel hard mee moeten lachen. Maar na een onverwachte pijnlijke scheiding begon ze veel te lezen en de pijn van zich af te schrijven.

Had ze toen haar zoon niet gehad dan had ze de kracht niet gevonden om verder te gaan want elke seconde deed ondraaglijk veel pijn. Hoe kon zij haar zoon hetzelfde verdriet aandoen dat zij niet meer aankon? Dus zocht ze alle mogelijke hulp online en in boeken om haar pijn te kunnen verlichten.

Dat was zo helend geweest dat ze een voorbeeld wou zijn voor de anderen die het (l)even niet meer zagen zitten. Dus schreef ze een boek dat zij goed had kunnen gebruiken in de donkerste periode van haar bestaan. En tijdens dat schrijven, kreeg ze vaak spiegels voorgeschoteld.  Spiegels die haar leerden zichzelf graag te zien zoals ze is en die haar dat laatste duwtje gaven dat ze nodig had om haar droom waar te maken.

Ondertussen heeft ze haar eigen blog waar ze elke dag schrijft over haar leven zoals het is. Puur, eerlijk en ongeremd. Jullie kunnen haar volgen op haar Facebookprofiel ‘Filie leef nu’ en op ‘filieke.blogspot.com’.

Met haar boek ‘Leef nu en geniet’ wil ze een wegwijzer zijn en een lichtpuntje in de duisternis. Het lichtpuntje waar zij zo hard naar gezocht heeft. Lees haar verhaal en leer deze prachtige eerlijke vrouw kennen.

Bekijk de blog van Filie
Bekijk de Facebookpagina van Filie

Ontdek de boeken van Viviane Dewever

Regelmatig brengen wij nieuwe boeken voor u uit. Ontdek hier de boeken van deze auteur.

Gratis bezorgd

Bestellingen vanaf € 19,95

Morgen in huis

Voor 21:00 besteld

Voordelig bestellen

Altijd 10% korting

Veilig en vertrouwd betalen

Via iDeal, Creditcard en meer

De waardering van www.obeliskboeken.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 125 reviews.

Tijdelijk € 5,- extra korting op de Thea Terlouw Collectie

Overweegt U de boeken van Thea Terlouw? Momenteel willen wij het U extra voordelig maken door een extra korting van € 5,-

De bundel is al afgeprijsd naar € 69,99 – nu tijdelijk voor slechts € 64,99 !