• Gratis thuisbezorgd
  • Binnen een werkdag in huis
  • Zekerheid en garantie
  • Veilig en vertrouwd betalen

Zonsopgang boven Transsylvanië (luxe editie)

Zonsopgang boven Transsylvanië (luxe editie)

Deel 1 uit de serie “Boeken van Radu Cinamar”. Met behulp van satellieten ontdekte het Amerikaanse leger in 2003 een mysterieuze ruimte onder ‘de Roemeense Sfinx’, een rotsformatie in het Bucegi gebergte. Die ruimte
Volledige beschrijving...
Op voorraad

28.99

Hardcover
28.99
Hardcover
35.99
Dit boek is geschreven door:
Auteur
Jan De Dood
Zoek een verzameling boekenreeksen:
Kijk hier!
Dit boek is onderdeel van een serie
Bekijk alle boeken
Details
Service
Nog een 3 Serie
Bekijk alle series

Dit boek heeft x andere serie boeken

Titeldetails

Alle informatie over dit boek:

Achterflaptekst

Met behulp van satellieten ontdekte het Amerikaanse leger in 2003 een mysterieuze ruimte onder ‘de Roemeense Sfinx’, een rotsformatie in het Bucegi gebergte. Die ruimte bleek te worden afgeschermd door een energetisch schild van onbekende oorsprong. In samenwerking met de Roemeense geheime dienst kreeg het Pentagon toegang tot een enorme ondergrondse hal. Dat lukte overigens pas met de hulp van een specialist van de Roemeense Afdeling Nul – een geheime afdeling van de Roemeense inlichtingendienst, waarin kinderen met paranormale vermogens werden opgeleid.

In de ondergrondse hal bevonden zich diverse bijzondere artefacten waaronder zeer geavanceerde holografische technologie. Ook leidden er drie tunnels vanuit de hal diep de Aarde in: één naar de Binnenaarde, één naar Egypte en één naar Tibet.

Hoewel het boek leest als sciencefiction zou het hier gaan om het waargebeurde verhaal van Radu Cinamar, die de kans kreeg om de locatie, die zo’n 50.000 jaar geleden door een geavanceerde beschaving zou zijn achtergelaten, te bezoeken.

Zonsopgang boven Transsylvanië beschrijft naast wat er aan onvoorstelbare technologie gevonden is ook de geopolitieke intriges rondom de ontdekking, intriges die feitelijk het onvoorstelbare belang van deze ontdekking voor de mensheid alleen maar onderschrijven. Dit is het eerste deel uit een serie van zeven boeken.

Leesfragment

Ik zal het verhaal in dit boek niet langer of dramatischer maken dan het in werkelijkheid is. Ik zal het niet verfraaien met stijlvolle literaire opsmuk en om die reden verwacht ik ook geen enkele erkenning van enige mogelijke artistieke waarde van de tekst. In plaats daarvan zal ik zo eenvoudig en beknopt mogelijk de gebeurtenissen weergeven die van enorme betekenis zijn voor Roemenië en de Roemenen, tegen de achtergrond van de vele tekenen en bewijzen die al wijzen op een verborgen kankergezwel dat nu met toenemende diepte en snelheid knaagt aan het hart en de ziel van het Roemeense volk. Een groot aantal hoge ambtenaren in de bestuurlijke, economische, religieuze en culturele instellingen van het land zijn deze mening toegedaan.

Ik kon zelf een deel zien van wat op dit moment wordt beschouwd als het grootste staatsgeheim in Roemenië en, gezien de aard van de betrekkingen en ontmoetingen met hoge vertegenwoordigers van de belangrijkste mogendheid ter wereld, misschien wel het meest verschrikkelijke geheim op deze planeet. De implicaties ervan zijn enorm, maar mijn intuïtie zegt me dat kennis van de feiten die in dit boek zullen worden onthuld op den duur zal leiden tot een opmerkelijke sprong voorwaarts in de kwaliteit van het menselijk bestaan, die uiteindelijk de dikke muur van desinformatie, geheimhouding en leugenachtigheid zal afbreken. Een muur die is opgetrokken door de machthebbers en door de occulte belangen van sommige organisaties en personen in en buiten het land. Daarom kan mijn manier van vertellen van dit verhaal soms bijna bot en ongepolijst zijn als een ruw geslepen diamant of zelfs zo geordend als het leven in een kazerne. Maar ik vind dit de meest geschikte stijl om de lezer bepaalde unieke en zelfs geheime aspecten van de wereld van de politiek, van de vroegere Securitate en van de huidige Roemeense Inlichtingendienst (RIS) te laten zien. Mijn doel is dus om in chronologische volgorde een complexe reeks gebeurtenissen, feiten, realiteiten en correlaties te ontvouwen die, naar mijn mening en die van andere bekwame deskundigen, van groot belang zijn voor de toekomst van het land.

Het verhaal is in feite een biografie (bijgewerkt tot 2003) van een bestaand persoon, die velen zullen ten onrechte zullen verwarren met de held van een legende of een sciencefiction roman. Ik ben zo vrij de lezer vanaf het begin al te waarschuwen voor het gevaar om in de gemakkelijke valkuil van twijfel en wantrouwen te trappen. De feiten en waarheden die ik zal vertellen zullen eerst door de lezer bestudeerd moeten worden want pas daarna kan hij de juiste conclusies trekken. Ik had de buitengewone gelegenheid de held van het verhaal daadwerkelijk te ontmoeten, en ik moet eerlijk bekennen dat ik niet tot het schrijven van dit boek zou hebben besloten als hij me daar niet zelf herhaaldelijk toe had aangezet. De lange gesprekken die hij en ik op enkele geheime plaatsen voerden, overtuigden mij van het bestaan van onvermoede werkelijkheden die ik vervolgens zelf op diverse manieren kon verifiëren.

Maar wat mij het meest overtuigde bij het nemen van de beslissing om dit verhaal te delen, was de schokkende ontdekking in augustus 2003 in het Bucegi– gebergte waar ik zelf gedeeltelijk toegang toe had dankzij een buitengewone samenloop van omstandigheden waarvoor de held van dit boek voor mij had gezorgd. Daarmee heeft hij misschien het kleinste spoortje terughoudendheid dat ik nog had, willen wegnemen. Maar nu weet ik het. Ik was er getuige van. Ik heb het aangeraakt. Ik kan nu zeggen dat ik een scherp beeld heb van de ware geschiedenis – van Roemenië en zelfs van deze hele planeet – sinds het begin der tijden.

Bibliografische informatie

ISBN: 9789464610338
Hoofdtitel: Zonsopgang boven Transsylvanië
Ondertitel: Achter de schermen van de macht
Reeks: De boeken van Radu Cinamar
Reeks nummer: 1
Auteur: Cinamar, Radu
Nur: 720 – Esoterie algemeen
Druk: 1
Verschijningsvorm: Hardcover
Verschijningsdatum: 16-06-2022
Uitgever: Obelisk Boeken
Prijs: € 28,99
Taal: Nederlands
Illustraties: Ja
Aantal pagina's: 204

Parzival en de Graal (luxe editie)
5.0
Gebaseerd op 200 beoordelingen
Schrijf een recensie
Valerie van Zanten
De cover intrigeerde me dusdanig dat ik het boek vrij ‘blanco’ had aangeschaft. Maar vanaf het moment dat ik het opende, kon ik niet stoppen met lezen. Wat een prachtige inzichten & mooie verhalen. En de foto’s/beelden ter begeleiding – TOP!
Ineke van der Knaap
Ziet er mooi uit; heb pas een stukje gelezen, maar het lijkt me heel interessant.
Geschreven op:
Geschreven op:
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
de antwoorden die je absoluut nodig hebt

Veelgestelde vragen

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Hoe ontvang ik klantondersteuning?
Garantie en klachten
Klachten
Garantie en klachten
Garantie
Garantie en klachten
Wat moet ik doen als ik een verkeerd verzendadres heb ingevoerd?
Retourneren en ruilen
Ik heb het verkeerde artikel ontvangen
Retourneren en ruilen
Mijn bestelling is beschadigd aangekomen
Retourneren en ruilen
Kan ik een bestelling wijzigen of annuleren nadat ik deze heb verzonden?
Retourneren en ruilen
Hoe ontvang ik klantondersteuning?
Retourneren en ruilen
Hoe moet ik retourneren?
Retourneren en ruilen
Wat is uw retourbeleid?
Retourneren en ruilen
Kan ik boeken reserveren?
Bestellen
Worden mijn artikelen in één pakket geleverd?
Bestellen
Verzenden jullie naar mijn land?
Bestellen
Brengt u omzetbelasting in rekening?
Bestellen
Houdt u mijn betaalgegevens bij?
Bestellen
Op welke wijze kan ik betalen?
Bestellen
Hoe kan ik de status van mijn bestelling volgen?
Bestellen
Hoe wijzig ik mijn verzendadres?
Bestellen
Hoe maak ik een account aan?
Bestellen
Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?
Bestellen
Wat zijn de verzendkosten?
Bestellen
Hoe kan ik contact opnemen?
Bestellen