• Gratis thuisbezorgd
  • Binnen een werkdag in huis
  • Zekerheid en garantie
  • Veilig en vertrouwd betalen

De Reis naar de Binnenaarde (luxe editie)

De Reis naar de Binnenaarde (luxe editie)

De Tweede Tunnel
De verhalen over de Binnenaarde hebben de mensheid sinds het begin der tijden zowel gefascineerd als verbijsterd. Radu Cinamar beschrijft in dit deel wat het binnenste van de Aarde werkelijk is. Met overtuigende arg
Volledige beschrijving...
Op voorraad

30.99

Hardcover
30.99
Hardcover
35.99
Dit boek is geschreven door:
Auteur
Jan De Dood
Zoek een verzameling boekenreeksen:
Kijk hier!
Dit boek is onderdeel van een serie
Bekijk alle boeken
Details
Service
Nog een 3 Serie
Bekijk alle series

Dit boek heeft x andere serie boeken

Titeldetails

Alle informatie over dit boek:

Achterflaptekst

De boeken van Radu Cinamar
Deel 5 – De Reis naar de Binnenaarde
De Tweede Tunnel
Luxe hardcover editie

De verhalen over de Binnenaarde hebben de mensheid sinds het begin der tijden zowel gefascineerd als verbijsterd. Radu Cinamar beschrijft in dit deel wat het binnenste van de Aarde werkelijk is. Met overtuigende argumenten laat hij zien dat de huidige wetenschap weinig begrijpt van wat er zich werkelijk in de kern van de Aarde afspeelt.

Verbazingwekkender nog zijn Cinamar’s mysterieuze persoonlijke belevenissen. Vanwege zijn positie binnen Afdeling Nul van de Roemeense geheime dienst krijgt hij de mogelijkheid om via eeuwenoude ondergrondse tunnels de bewoners in het binnenste van de Aarde te ontmoeten. Hij geeft een levendige beschrijving van de Binnenaardse steden Tomassis en Apellos. Kort beschrijft hij ook de legendarische stad Shambhala, een harmonische en intelligente beschaving met bewoners die zeer hoog spiritueel ontwaakt zijn. Een waar paradijs diep in de Aarde.

In ‘De Reis naar de Binnenaarde’ deelt Radu Cinamar gedetailleerd en met behulp van schetsen zijn ervaringen. De lezer krijgt zo niet alleen de gelegenheid om zichzelf goed te informeren maar bovenal de mogelijkheid om tijdens een innerlijke afdaling zijn eigen bewustzijn te verhogen.

Leesfragment

De ervaring die ik had tijdens de eerste expeditie waar ik deel van uitmaakte, heeft me diepgaand beïnvloed. Dit was mijn avontuur dat beschreven wordt in het boek Het Mysterie van Egypte – De Eerste Tunnel. Het kwam niet alleen door de unieke ontdekking omtrent de Occulte Kamer onder het Plateau van Gizeh in Egypte, maar ook door de specifieke bewustzijnstoestanden die ik tijdens de reis door die Eerste Tunnel had ervaren. Ik dacht dat de expedities door de andere twee tunnels vergelijkbaar zouden zijn met die van de Eerste Tunnel, maar de werkelijkheid bleek totaal anders te zijn. Tegen het eind van 2014 kwam ik daar door de verhalen van Cezar achter. Pas nadat ik was aangesteld om de speciale groep binnen de Afdeling te leiden, kreeg ik de mogelijkheid en de buitengewone ervaring om op expeditie door de andere twee tunnels te gaan. Tot die tijd maakte Cezar verschillende reizen, met name door de Tweede Tunnel naar de Binnenaarde. Soms was hij weg voor perioden die enkele maanden duurden. Ik probeerde de afwezigheid van Cezar in mijn leven op te vullen met een degelijke opleiding op het gebied van esoterie en paranormaliteit. Nadat ik in de structuur van de Afdeling opgenomen was, wijdde ik me aan de organisatie, de opleiding en het opdoen van de nodige ervaring op dit zeer moeilijke en slinkse terrein van de geheime diensten. Uit de gesprekken die ik met Cezar had, begreep ik volkomen hoe belangrijk persoonlijke training is. Het is een essentieel ingrediënt voor succes als het gaat om toekomstige expedities. Hij vertelde me dat het wat anders was wat betreft de tunnel naar de Binnenaarde (de Tweede Tunnel) en die naar Irak (de Derde Tunnel).

Er was een bepaalde innerlijke voorbereiding nodig die intenser was dan de voorbereiding op de toegang tot het Bucegi complex. De woorden van Cezar maakten me nog nieuwsgieriger. Ik wachtte geduldig af en probeerde op niveau te blijven door zijn aanwijzingen op te volgen en zowel de training binnen de basis als de stadia van speciale voorbereiding uit het programma voor remote viewing in de Verenigde Staten voort te zetten. Na het overlijden van generaal Obadea werd de situatie een stuk moeilijker en de periodes van Cezars afwezigheid waren erg zwaar. In zekere zin neigde zijn functie naar die van een ‘ambassadeur’ voor het binnenste van de planeet. Tijdens een van de gesprekken die ik met hem had, tussen twee reizen in, vertelde hij me dat de vraag of hij in de Binnenaarde moest blijven ter sprake was gekomen. Het overlijden van de generaal veranderde de gang van zaken en Cezar keerde terug. Hij was zich er volkomen van bewust dat, in zijn afwezigheid, het levenswerk van de generaal en ook alle geheimen van de Afdeling op zeer gevaarlijke en egoïstische manieren ontdekt, beheerst en misbruikt zouden zijn.

Tijdens die periode vol spanning werkte de reünie met Elinor als een sprankje licht. Eind 2012 keerde hij onverwacht voor een paar dagen terug naar het land. Voor mij was dat als een waterfontein midden in de woestijn. Zijn blik was onveranderlijk en hij leek zelfs een beetje jonger dan toen ik hem voor het laatst zag. Elinor dook op zijn onmiskenbare manier op, en stapte natuurlijk en deftig de kamer van zijn landhuis binnen waar de bibliotheek zich bevindt. Ik ging er op bezoek in een van de weinige vrije momenten die ik me veroorloofde nadat ik op de Afdeling was gaan werken. De meeste tijd bracht ik door binnen de Alfa-basis of op andere reizen in binnen- of buitenland, allemaal voor afdelingszaken. Het was óf een opmerkelijke synchroniciteit, óf Elinor wist gewoon dat ik op dat moment in zijn landhuis was. Wat het antwoord ook mocht zijn, zijn aanwezigheid was een heerlijke verrassing en de volgende paar dagen waren een genot terwijl we met elkaar praatten en ingewikkelde informatie deelden. Hij bekende me dat zijn bezoeken over het algemeen eens in de zes tot zeven jaar voorkomen. Mensen als hij of dr. Xien hebben een bijzonder statuut en hun missies vinden meestal over zeer lange perioden plaats. Dr. Xien werkt via connecties met de regering, maar Elinor maakt deel uit van een ‘onzichtbare’ categorie mensen die sterk ‘opgejaagd’ worden door bepaalde occulte genootschappen. Vooral ook door de ‘Organisatie’. Daarom moet zijn aanwezigheid incognito zijn en blijven zijn verblijfplaatsen over de hele wereld onbekend. Cezar bleef sinds 2013 het grootste deel van de tijd binnen de basis. Het was alsof ik terugkeerde naar de goede tijden toen ik dagelijks uren met hem zat te praten en zorgvuldig aantekeningen maakte van wat hij tegen me zei terwijl ik verschillende dingen vroeg en verduidelijkte. Mijn tijd als nieuweling was inmiddels al lang voorbij en ik was nu ervaren. We hadden het vooral over zijn verbazingwekkende reizen naar de Binnenaarde, over die mysterieuze werelden en de kenmerkende verschijnselen, over de gevolgen van dit soort kennis, en over vele andere mogelijkheden en plannen die wellicht een gunstig resultaat voor het land zouden hebben.

Ik denk dat de herfst van 2014 tot nu toe de mooiste tijd was van mijn leven. Als iemand denkt dat sprookjesachtige momenten niet kunnen bestaan in een droomlandschap binnen in een topgeheime gemilitariseerde basis, dan heeft hij het zeker mis. Ik heb een onbeschrijfelijk gevoel van blijheid ervaren toen ik mijn nieuwe functie toegewezen kreeg en de daarbij horende vrijheid van kennis. Er waren ook de verbazingwekkende beschrijvingen van Cezar waarmee hij mij een ongelooflijke wereld op een ongelooflijke plaats onthulde. Ook waren er de buitengewone mysteries van de geschiedenis van de mensheid en de wereldlijke bibliotheek die kan worden bereikt door de Derde Tunnel. Tijdens een van die opmerkelijke avonden met een prachtige kalme zonsondergang, vertelde Cezar me dat we binnenkort op een nieuwe expeditie zouden gaan. Mijn jarenlange droom werd nu werkelijkheid. Ik zou voor het eerst binnendringen in het binnenste van de Aarde en mysteries ontdekken die voor de meeste mensen onbekend en niet te begrijpen zouden blijven. Ik wist al dat de omstandigheden in de Tweede Tunnel moeilijker waren dan in de tunnel naar Egypte, en nog verwarrender om te begrijpen. Ik was al aardig op de hoogte, maar degene die nog veel zaken voor mij zou ophelderen was dr. Xien, die zou worden vergezeld door zijn mysterieuze assistente Shin Li. De discussies, toelichtingen en de belangrijkste gebeurtenissen die daarop volgden, vormen de inhoud van dit deel van de reeks en verwijzen naar de reizen die Cezar en ik samen maakten naar het binnenste van de Aarde in november en december van 2014.

Bibliografische informatie


ISBN: 9789464610376
Hoofdtitel: De Reis naar de Binnenaarde
Ondertitel: De Tweede Tunnel
Reeks: De boeken van Radu Cinamar
Reeks nummer: 5
Auteur: Cinamar, Radu
Nur: 720 – Esoterie algemeen
Boeksoort: Algemeen
Druk: 1
Verschijningsvorm: Hardcover
Verschijningsdatum: 16-06-2022
Uitgever: Obelisk Boeken
Prijs: € 30,99
Taal: Nederlands
Illustraties: Ja
Aantal pagina's: 350

Parzival en de Graal (luxe editie)
5.0
Gebaseerd op 200 beoordelingen
Schrijf een recensie
Valerie van Zanten
De cover intrigeerde me dusdanig dat ik het boek vrij ‘blanco’ had aangeschaft. Maar vanaf het moment dat ik het opende, kon ik niet stoppen met lezen. Wat een prachtige inzichten & mooie verhalen. En de foto’s/beelden ter begeleiding – TOP!
Schrijf de eerste review!
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
de antwoorden die je absoluut nodig hebt

Veelgestelde vragen

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Hoe ontvang ik klantondersteuning?
Garantie en klachten
Klachten
Garantie en klachten
Garantie
Garantie en klachten
Wat moet ik doen als ik een verkeerd verzendadres heb ingevoerd?
Retourneren en ruilen
Ik heb het verkeerde artikel ontvangen
Retourneren en ruilen
Mijn bestelling is beschadigd aangekomen
Retourneren en ruilen
Kan ik een bestelling wijzigen of annuleren nadat ik deze heb verzonden?
Retourneren en ruilen
Hoe ontvang ik klantondersteuning?
Retourneren en ruilen
Hoe moet ik retourneren?
Retourneren en ruilen
Wat is uw retourbeleid?
Retourneren en ruilen
Kan ik boeken reserveren?
Bestellen
Worden mijn artikelen in één pakket geleverd?
Bestellen
Verzenden jullie naar mijn land?
Bestellen
Brengt u omzetbelasting in rekening?
Bestellen
Houdt u mijn betaalgegevens bij?
Bestellen
Op welke wijze kan ik betalen?
Bestellen
Hoe kan ik de status van mijn bestelling volgen?
Bestellen
Hoe wijzig ik mijn verzendadres?
Bestellen
Hoe maak ik een account aan?
Bestellen
Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?
Bestellen
Wat zijn de verzendkosten?
Bestellen
Hoe kan ik contact opnemen?
Bestellen