• Gratis thuisbezorgd
  • Binnen een werkdag in huis
  • Zekerheid en garantie
  • Veilig en vertrouwd betalen

Het Geheime Perkament (luxe editie)

Het Geheime Perkament (luxe editie)

Vijf Tibetaanse Inwijdingstechnieken
Het spannende verhaal van Radu Cinamar, die in dit deel niet alleen getuige en verslaggever is, maar ook een actief lid wordt van Afdeling Nul, gaat verder.
Volledige beschrijving...
Op voorraad

28.99

Hardcover
28.99
Hardcover
35.99
Dit boek is geschreven door:
Auteur
Jan De Dood
Zoek een verzameling boekenreeksen:
Kijk hier!
Dit boek is onderdeel van een serie
Bekijk alle boeken
Details
Service
Nog een 3 Serie
Bekijk alle series

Dit boek heeft x andere serie boeken

Titeldetails

Alle informatie over dit boek:

Achterflaptekst

Het spannende verhaal van Radu Cinamar, die in dit deel niet alleen getuige en verslaggever is, maar ook een actief lid wordt van Afdeling Nul, gaat verder. Na de ontdekking van een mysterieuze holografische ruimte onder de Roemeense Sfinx in 2003, verscheen er een eeuwenoud perkament in een grot in het hoge gebergte van Tibet. Het werd Radu’s missie om de boekrol te vertalen en hem daarna met de wereld te delen.

Het geheime perkament biedt vijf technieken voor spirituele groei die van onschatbare waarde zijn voor de mensheid. Alleen al de aanwezigheid van het document brengt een enorme reeks aan kwantumeffecten teweeg, die zich uitstrekken van Jupiter’s maan Europa tot Antarctica en van Mount McKinley tot Transsylvanië.

Een eeuwenoude Roemeense legende komt tot leven wanneer er ondergrondse tunnels van massief goud worden ontdekt, die zich kilometers ver uitstrekken onder Transsylvanië. Dit boek zal het beeld dat de lezer heeft van de oorsprong van de Europese volken en talen compleet op zijn kop zetten. De werkelijke schat is echter geen goud, maar kennis…

Leesfragment

Na een aanzienlijke onderbreking van het schrijven van Het Mysterie van Egypte, het derde deel in deze reeks, ben ik teruggekeerd om enkele nieuwe dingen te vertellen. Onder andere over de spectaculaire verandering van mijn beroepsstatus en over het bestaan van de mens. Hoewel het twee verschillende dingen lijken, hebben ze beide te maken met de gebeurtenissen die plaatsvonden na de terugkeer van de expeditie door de tunnel naar Egypte. Ik kan daarbij zelfs zeggen dat de ervaringen die ik toen heb opgedaan, naast de kostbare kennis van Cezar Brad, hebben bijgedragen aan mijn spirituele evolutie op een gebied wat tot dan toe relatief onbekend voor me was.

Ik ben ondertussen bijna twee jaar lang stil geweest. Zaken liepen voor mij heel anders dan verwacht, omdat er onvoorziene dingen tussenkwamen. Ik hoop dat deze dingen het wachten kunnen compenseren. Het makkelijkste deel zal zijn om te vertellen wat ik in die periode allemaal heb meegemaakt. Het uitleggen van de elementen in het perkament dat ik van godin Machandi heb ontvangen, zal het moeilijkste zijn. Hierover draag ik een grote verantwoordelijkheid. Bij de uitleg van het perkament heb ik mij laten leiden door de aanwijzingen van Repa Sundhi, oftewel dr. Xien. Deze heb ik ontvangen toen hij de geheime tekst vertaalde.

Het is afhankelijk van ieders begripsvermogen, welk effect de concepten uit het perkament hebben. Voor aandachtige lezers met affiniteit voor de materie kunnen de onthullingen een geheel andere kijk op het leven teweegbrengen. “Je moet niet alles vertellen en ook geen dingen onduidelijk laten,” adviseerde Cezar mij. “Hoe dan ook, om de specifieke elementen van de tekst te begrijpen, moet degene die deze uitleg leest, aantonen dat hij goede bedoelingen en verstand heeft. En hij moet ook niet hoogmoedig zijn. Denk je dat je dit bij veel mensen zult aantreffen?”

“Ik denk dat op deze manier de jongeren hiervoor open zullen staan en de diepere betekenis van de lessen in het perkament van de godin zullen begrijpen,” antwoordde ik.
“En ik verzeker je dat er vanuit dit perspectief grote verrassingen op je te wachten staan. De meeste van deze mensen zijn kortzichtig. Ze kijken alleen naar ideeën die geen spirituele onderbouwing hebben. Ze verwarren alles met wetenschap en haar ‘bewijzen’.”
“Hoe weet je dit?” vroeg ik. Op zijn eigen speciale manier glimlachte Cezar een beetje. “We hebben bepaalde onderzoeks- en selectieprogramma’s voor deze leeftijdsgroep. Er zijn speciale tests die hun ware capaciteiten aantonen. Maar je kunt ook op internet zoeken, vooral op fora. Dat is genoeg om de essentie te begrijpen. Stuk voor stuk willen ze slimmer lijken dan de anderen, willen ze verbazen met hun kennis. Maar als het op verstand of spirituele en occulte aspecten aankomt, toont het merendeel zijn trots, hulpeloosheid of arrogantie.”
“Ben je niet een beetje te hard?” vroeg ik verlegen.
“Wil je dat ik iets anders zeg? Zeker, ze zijn niet allemaal hetzelfde. Maar er zijn statistieken hierover die niet genegeerd kunnen worden. Het sociale systeem is gewoon gênant en het verbijstert ze. Ik heb het gevoel dat je me wilt vragen wat hier nu aan gedaan moet worden, maar daar gaan we het voorlopig niet over hebben. Laten we maar hopen dat de tekst van het perkament effect op hen zal hebben en hen zal laten inzien dat, in zekere zin, niet alles wat blinkt goud is.”

Nadat ik de tekst van de godin Machandi had ontvangen en vertaald, wilde ik het zo snel mogelijk uitgeven. Maar Repa Sundhi zei dat het nog niet het juiste moment was en dat ik er nog wat langer mee moest wachten. Plotseling kreeg ik de drang om deze geheime tekst aan iedereen die erin geïnteresseerd was te laten lezen. Voordat ik deze drang kreeg, vond er een ingrijpende verandering in mijn leven plaats. Hierdoor veranderde de koers van mijn bestaan. Hoewel deze verandering grote mogelijkheden opende, creëerde het ook verantwoordelijkheden.

Het begon allemaal een paar dagen nadat ik was teruggekeerd van de expeditie naar de ondergrondse Occulte Kamer onder het Egyptische Plateau van Gizeh, vlak bij de Grote Piramide.

Inhoudsopgave

1. Remote viewing: evolutie in de VS

2. Belangrijke missie

3. Het geheime perkament: vijf geheime Tibetaanse inwijdingstechnieken

4. ‘Hot spot’ in Antarctica

5. Het Şureanu Massief

Eindnoten

De auteur en de serie

Aanbevolen literatuur

Bibliografische informatie

ISBN: 9789464610369
Hoofdtitel: Het Geheime Perkament
Ondertitel: Vijf Tibetaanse Inwijdingstechnieken
Reeks: De boeken van Radu Cinamar
Reeks nummer: 4
Auteur: Cinamar, Radu
Nur: 720 – Esoterie algemeen
Boeksoort: Algemeen
Druk: 1
Verschijningsvorm: Hardcover
Verschijningsdatum: 16-06-2022
Uitgever: Obelisk Boeken
Prijs: € 28,99
Taal: Nederlands
Illustraties: Ja
Aantal pagina's: 220

Parzival en de Graal (luxe editie)
5.0
Gebaseerd op 200 beoordelingen
Schrijf een recensie
Valerie van Zanten
De cover intrigeerde me dusdanig dat ik het boek vrij ‘blanco’ had aangeschaft. Maar vanaf het moment dat ik het opende, kon ik niet stoppen met lezen. Wat een prachtige inzichten & mooie verhalen. En de foto’s/beelden ter begeleiding – TOP!
Schrijf de eerste review!
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
de antwoorden die je absoluut nodig hebt

Veelgestelde vragen

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Hoe ontvang ik klantondersteuning?
Garantie en klachten
Klachten
Garantie en klachten
Garantie
Garantie en klachten
Wat moet ik doen als ik een verkeerd verzendadres heb ingevoerd?
Retourneren en ruilen
Ik heb het verkeerde artikel ontvangen
Retourneren en ruilen
Mijn bestelling is beschadigd aangekomen
Retourneren en ruilen
Kan ik een bestelling wijzigen of annuleren nadat ik deze heb verzonden?
Retourneren en ruilen
Hoe ontvang ik klantondersteuning?
Retourneren en ruilen
Hoe moet ik retourneren?
Retourneren en ruilen
Wat is uw retourbeleid?
Retourneren en ruilen
Kan ik boeken reserveren?
Bestellen
Worden mijn artikelen in één pakket geleverd?
Bestellen
Verzenden jullie naar mijn land?
Bestellen
Brengt u omzetbelasting in rekening?
Bestellen
Houdt u mijn betaalgegevens bij?
Bestellen
Op welke wijze kan ik betalen?
Bestellen
Hoe kan ik de status van mijn bestelling volgen?
Bestellen
Hoe wijzig ik mijn verzendadres?
Bestellen
Hoe maak ik een account aan?
Bestellen
Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?
Bestellen
Wat zijn de verzendkosten?
Bestellen
Hoe kan ik contact opnemen?
Bestellen