• Gratis thuisbezorgd
  • Binnen een werkdag in huis
  • Zekerheid en garantie
  • Veilig en vertrouwd betalen
This is some text inside of a div block.
Contact opnemen
This is some text inside of a div block.
Contact opnemen
This is some text inside of a div block.
Contact opnemen
This is some text inside of a div block.
Contact opnemen
This is some text inside of a div block.
Contact opnemen
This is some text inside of a div block.
Contact opnemen
This is some text inside of a div block.
Contact opnemen
This is some text inside of a div block.
Contact opnemen

De Val

De Val

Wat het is, hoe het werkt en hoe we aan zijn illusies kunnen ontsnappen
Lees dit boek en de ‘wereld’ zal er nooit meer hetzelfde uitzien. De sluier van illusie zal worden weggetrokken en de onvoorstelbare waarheid die achter die sluier voor ons werd verborgen, zal je bevrijden.
Volledige beschrijving...
Op voorraad

28.99

Paperback
28.99
Hardcover
35.99
Dit boek is geschreven door:
Auteur
Jan De Dood
Zoek een verzameling boekenreeksen:
Kijk hier!
No items found.
Details
Service
Nog een 3 Serie
Bekijk alle series

Dit boek heeft x andere serie boeken

Titeldetails

Alle informatie over dit boek:

Achterflaptekst

David Icke’s uitgebreide onderzoek naar de structuur van de macht achter de schermen en de drijvende kracht achter de controle van de mensheid, wordt wel de ‘Steen van Rosetta’ van complotonderzoekers genoemd.

Zijn nieuwe boek De Val is de ‘Steen van Rosetta’ van de illusionaire werkelijkheid en opent de deur naar de vrijheid in de ruimste zin van het woord.

Lees dit boek en de ‘wereld’ zal er nooit meer hetzelfde uitzien. De sluier van illusie zal worden weggetrokken en de onvoorstelbare waarheid die achter die sluier voor ons werd verborgen, zal je bevrijden.

Leesfragment

Wie had na decennia van spot en ridiculisering kunnen denken dat deze woorden op een dag door een gerespecteerd journalist zouden worden geschreven over die gestoorde David Icke? Bijna niemand.

Ik hoop dat mijn levenservaring toont hoe belangrijk het is om je eigen waarheid te spreken, wat die ook moge zijn, ongeacht de consequenties en reacties van anderen. De mensheid is door duizenden jaren van wat wij ‘tijd’ noemen in een realiteitsbubbel gemanipuleerd om zichzelf en het leven te zien met een bijziendheid die zo microscopisch klein is, dat alleen de basisfuncties van het overleven de perceptie vormen van wat we ‘ons leven’ noemen. Maar dit is aan het veranderen nu steeds meer geesten uit de trance ontwaken, voor grote delen echter blijft het de realiteit van de menselijke familie. Daarom zal iedereen die zich blootgeeft, denkt, voelt, weet, voorbij de muren van de ‘kippige’ waarneming, te maken krijgen met hoon en afwijzing van hen die letterlijk de grotere kaders van de werkelijkheid niet kunnen bevatten. Desondanks moeten we onze waarheid blijven spreken. Zonder die onwrikbare vastberadenheid om vastgeroeste conventionele patronen te bekritiseren kan er niets veranderen. Draaikolken van perceptie blijven spinnen terwijl de rest van de rivier – Oneindige Mogelijkheid – ongezien en ongekend voorbij stroomt. Toen mijn geest in 1990 ontwaakte en in ‘91 openbrak besloot ik dat ik mijn waarheid moest gaan vertellen. Geen enkele mate of vorm van ridiculisering zou me tegenhouden. Platgezegd ben ik gewoon een koppige klootzak. Zo koppig zelfs, dat hoe meer druk er wordt uitgeoefend, hoe sterker ik word, zo sterk als de sluitsteen van een boog. Deze kracht is niet ‘menselijk’, hij is bovenmenselijk. En ik ben ook niet menselijk. Net zo min als jij dat bent. ‘Menselijk’ is de Grote Illusie en het fundament van onze massale slavernij. Wij zijn NIET menselijk. Wij zijn bewustzijn dat een korte ervaring heeft die ‘mens’ genoemd wordt. En hierin ligt de openbaring die ons zal bevrijden.

Ik heb een geweld leven, werkelijk waar, geweldig… en ik zou er niets aan willen veranderen – het goede, het slechte en alles daartussenin. Als ik dat zou doen, zou ik de onderlinge samenhang verbreken die me zoveel heeft laten zien, op zoveel niveaus en in zoveel facetten, waarmee de magie is opgeroepen die me heeft geleid tot waar ik nu ben. Ik hou van waar ik nu ben, dus waarom zou ik het ongelooflijke tapijt van ervaringen willen veranderen dat me hier heeft gebracht? Ik zou echter veel dingen willen veranderen waarvan ik me bewust ben geworden in een leven van buitengewone synchroniciteit, sinds mijn bewustzijn in ‘90/’91 explodeerde en ik werd gelanceerd in een wervelwind van massale spot, naar uiteindelijk, drie decennia later, gerechtigheid. Over de hele wereld zijn er inmiddels waarschijnlijk honderden miljoenen mensen die dit erkennen en er komen er steeds meer bij. Tegelijkertijd zijn er nog steeds velen die de overduidelijke waarheid proberen te ontkennen dat ik gelijk had. Dat lukt ze alleen door middel van zelfbedrog. Ik heb al meer dan 30 jaar gezegd dat de huidige gebeurtenissen eraan zaten te komen en hier zijn ze dan.

De vraag is, hoe ik dat wist? Waarom worden de ogenschijnlijk waanzinnige dingen die ik zei steeds meer gesteund door de mainstream wetenschap? Ik ben tenslotte op mijn 15e zonder diploma’s van school gegaan om profvoetballer te worden. Voor de intellectuele geest is dat een paradox. Hoe kon ik dat alles weten zonder een degelijke ‘opleiding’? Ik kon het weten, juist omdat de ‘wereld’ niet is wat de mensen denken dat hij is, of beter gezegd, wordt verteld dat hij is. De intellectuele geest zou de staat van verruimd bewustzijn moeten dienen. In plaats daarvan is het intellect lange tijd zijn meester geweest en niet zijn dienaar. Als dat gebeurt, slaat de celdeur dicht voor wijsheid en weten, en onze huidige ‘wereld’ is daarvan het resultaat. In de eerste hoofdstukken schets ik de sleutelmomenten van mijn leven om je een ‘menselijke’ blauwdruk te geven. Aan de hand daarvan vergelijken we de bijzonder diepe niveaus van de werkelijkheid die we later onderzoeken. Mijn levenservaring geeft ook de achtergrond weer van waar mijn informatie de laatste 32 jaar vandaan komt, nu ik 70 ‘jaar’ word ‘op’ het gekkenhuis Aarde.

Ik kwam ‘hier’ in het Aarde-jaar 1952 en zoals velen vandaag de dag had ik een missie om de menselijke waarneming uit de klauwen te halen van een diep kwaadaardige (geïnverteerde) kracht die zich op veel verschillende manieren manifesteert, zoals ik nog zal onthullen. Ik wist dit natuurlijk niet bewust want ik groeide op in een woonwijk in Leicester, in Engeland, ging naar school en wilde profvoetballer worden. Ik wist dit evenmin op het moment dat die voetbalcarrière eindigde met artritis en ik vervolgens journalist werd bij kranten, radio en televisie en nationaal bekend werd als sportpresentator bij de BBC. Ik wist het ook niet toen ik eind jaren tachtig uit het niets nationaal woordvoerder werd van de Britse Groene Partij. Maar ik wist het wel na een bezoek aan een helderziende in 1990 en op het moment dat mijn besef van de werkelijkheid in 1991 op een heuvel in Peru stevig door elkaar werd geschud. Ze hebben het wel eens over levens-veranderende momenten… Dat komt nog niet eens in de buurt van wat er die dag met me gebeurde. Ik beschrijf gaandeweg al deze ervaringen en nog veel meer. Zij vormen de essentiële achtergrond van hoe ik de actualiteit kon duiden en gedurende drie decennia de mainstream ‘wetenschap’ meerdere keren voor kon zijn.

Ik heb zoveel dingen geleerd (de echte term zou ‘onthouden’ moeten zijn, zoals we zullen zien), waaronder het feit dat de dood niet bestaat. En dat, wat wij dood noemen, slechts een overgang is tussen verschillende uitingen van het leven. In plaats van pionnen in andermans spel te zijn, kunnen we de door ons ervaren werkelijkheid naar onze hand zetten; als we weten hoe we dat moeten doen. Als we dat niet doen, dan zijn we daadwerkelijk pionnen in iemand anders zijn spel en dat is de grimmige situatie waarmee bijna iedereen wordt geconfronteerd. Ik heb geleerd (onthouden) wat de aard is van de psychopathische kracht achter dit alles, hoe die opereert via verborgen netwerken en met welk doel. Het kennen van ‘welk doel’ stelde mij in staat de huidige gebeurtenissen te voorspellen. Mij is ook getoond (toegestaan mij te herinneren) dat wat wij de menselijke wereld noemen, een enorm geavanceerd virtual reality computersysteem is, gecreëerd om onze realiteitsbeleving te verstrikken en ons lagere bewustzijn te vangen in een steeds terugkerende feedbackloop tussen verschillende niveaus van deze simulatie of ‘Matrix’. Dit proces is bekend geworden als ‘reïncarnatie’. De fysica van onze werkelijkheid en die van computerspelletjes zijn dezelfde, zoals benadrukt wordt door fysicus en kosmoloog Max Tegmark van het Massachusetts Institute of Technology (MIT). Wie had te midden van de wervelwind van spot die ooit over mij neerdaalde kunnen denken dat we ooit een kop zouden lezen die luidt: ‘We moeten David Icke… onze verontschuldiging aanbieden als het kwantumexperiment bewijst dat we in een Matrix leven.’ Of dat het artikel zou openen met de zin: ‘Niet doorvertellen, maar veel gerespecteerde wetenschappers en academici raken er steeds meer van overtuigd dat de bewering van de linkse provocateur David Icke, dat onze werkelijkheid een kunstmatige simulatie is, klopt.’ Wie had kunnen denken dat toen ik kort na het millennium zei dat we in een simulatie leven waarvan de ‘muren’ de snelheid van het licht zijn, er 20 jaar later in de mainstream Scientific American een artikel zou staan dat tot dezelfde conclusie was gekomen? Hoe ik dit zo veel eerder kon weten zonder ooit examen te hebben gedaan en zonder academische opleiding? Dat wordt nog duidelijk, maar het punt is dit: iedereen heeft die mogelijkheid. Dat zou althans onze natuurlijke staat moeten zijn. Het begrijpen van de simulatie is het begrijpen van de menselijke samenleving en het begrijpen van de menselijke samenleving is het begrijpen van… perceptie. We zullen zien dat perceptie zowel de basis is van menselijke controle als het middel dat ons van die controle kan bevrijden. De simulatie of Matrix is een manipulator van de waarneming omdat datgene wat achter de simulatie schuilt, weet dat uit de perceptie alles – maar dan ook echt alles – voortkomt. Elk laatste detail van de ervaring.

Inhoudsopgave

Hoofdstuk 1: We zijn hier om te herinneren
Hoofdstuk 2: Geleid door het Doolhof
Hoofdstuk 3: Een soort Magie
Hoofdstuk 4: De Werkwijze van de Waanzin
Hoofdstuk 5: De Cult New World
Hoofdstuk 6: Verboden Kennis
Hoofdstuk 7: De Mentale Val
Hoofdstuk 8: Misschien is die Icke zo gek nog niet
Hoofdstuk 9: De ‘goden’ van de Matrix
Hoofdstuk 10: WTF? Ik bedoel … WTF
Hoofdstuk 11: 3-D en 4-D – hetzelfde Doel
Hoofdstuk 12: Het Alziend Ik

David Icke is een geniaal visionair. Iedereen die dat in dit late stadium van het spel nog niet beseft is misleid, onwetend of onnozel. – James Delingpole

Bibliografische informatie

ISBN: 9789464610307

Hoofdtitel: De Val

Ondertitel: Wat het is, hoe het werkt en hoe we aan zijn illusies kunnen ontsnappen.

Auteur: Icke, David

Nur: 720 – Esoterie algemeen

Druk: 4

Verschijningsvorm: Paperback / softback

Verschijningsdatum: 14-07-2022

Uitgever: Obelisk

BoekenPrijs: € 27,99

Taal: Nederlands

Illustraties: Nee

Gewicht: 584 gram

Formaat: 242 x 168 x 28

Aantal pagina's: 312

Parzival en de Graal (luxe editie)
Dit boek maakt geen deel uit van een serie.
Bekijk andere series
5.0
Gebaseerd op 200 beoordelingen
Schrijf een recensie
Valerie van Zanten
De cover intrigeerde me dusdanig dat ik het boek vrij ‘blanco’ had aangeschaft. Maar vanaf het moment dat ik het opende, kon ik niet stoppen met lezen. Wat een prachtige inzichten & mooie verhalen. En de foto’s/beelden ter begeleiding – TOP!
Linde Daalmans
Even schrikken toen ik het pakket opende: superdik boek. Eerste hoofdstuk heb ik gelezen en het resoneert. Ik kan niet lang achter elkaar lezen, dus ik ben deze zomer onder de pannen. Iedere dag kijk ik uit naar een paar bladzijdes.
Geschreven op:
Geschreven op:
Lesly Kind
De eerste paar bladzijdes van boeken van David Icke moet ik altijd even wennen aan de hoge informatiedichtheid. Na drie bladzijdes ben ik los en geniet ik van alle belangrijke kennis. Weer is me een hoop duidelijk geworden. Als hij naar Nederland komt ga ik er naartoe.
Geschreven op:
Geschreven op:
Willem van Ruurlo
David Icke deelt in dit boek kennis die ik in zijn eerdere boeken nog niet ben tegengekomen. Het biedt een compleet nieuw perspectief op de wereld en heeft me, ondanks mijn bijna 60 jaar levenservaring verrassende inzichten opgeleverd. Complimenten aan de vertaler, die erin is geslaagd om het iconische idioom en het sarcasme van David Icke naar het Nederlands te vertalen. Het maakt het boek zeer prettig om te lezen en ik vind het dan ook eigenlijk ‘verplichte’ kost voor de ontwakende mens.
Geschreven op:
Geschreven op:
Hans Rood
In twee dagen tijd het volledige boek ‘opgezogen’. Wat een vent die David Icke, fantastisch.
Geschreven op:
Geschreven op:
Stefan Brimbergen
Top, lezen!
Geschreven op:
Geschreven op:
Sylvie ter Kannen
Straffe kost, maar toch heel prima leesbaar. Bij ieder boek van David Icke (ook dit is weer een dikke pil) vraag ik me af wat er nu nog aan nieuwe informatie naar boven kan komen, maar iedere keer ben ik weer verrast over de hoeveelheid nieuwe kennis. De Val doet daar nog een schepje bovenop, omdat het direct aangrijpt op de actuele en roerige gebeurtenissen in de wereld.
Geschreven op:
Geschreven op:
Gerard
Bijna op de helft, fijn boek.
Geschreven op:
Geschreven op:
Thijs van den Boomgaard
Super dat jullie dit boek uitgeven, is weer zo’n topper als Percepties van een vrijdenker.
Geschreven op:
Geschreven op:
hilde verhaert
weet niet wat dat is
Geschreven op:
Geschreven op:
Johannes Pitstra
Dit boek is van goede kwaliteit en de inhoud is zeer interessant.
Geschreven op:
Geschreven op:
Alicia Huijing
David zijn boeken zijn altijd geweldig en ontzettend interessant
Geschreven op:
Geschreven op:
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
de antwoorden die je absoluut nodig hebt

Veelgestelde vragen

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Hoe ontvang ik klantondersteuning?
Garantie en klachten
Klachten
Garantie en klachten
Garantie
Garantie en klachten
Wat moet ik doen als ik een verkeerd verzendadres heb ingevoerd?
Retourneren en ruilen
Ik heb het verkeerde artikel ontvangen
Retourneren en ruilen
Mijn bestelling is beschadigd aangekomen
Retourneren en ruilen
Kan ik een bestelling wijzigen of annuleren nadat ik deze heb verzonden?
Retourneren en ruilen
Hoe ontvang ik klantondersteuning?
Retourneren en ruilen
Hoe moet ik retourneren?
Retourneren en ruilen
Wat is uw retourbeleid?
Retourneren en ruilen
Kan ik boeken reserveren?
Bestellen
Worden mijn artikelen in één pakket geleverd?
Bestellen
Verzenden jullie naar mijn land?
Bestellen
Brengt u omzetbelasting in rekening?
Bestellen
Houdt u mijn betaalgegevens bij?
Bestellen
Op welke wijze kan ik betalen?
Bestellen
Hoe kan ik de status van mijn bestelling volgen?
Bestellen
Hoe wijzig ik mijn verzendadres?
Bestellen
Hoe maak ik een account aan?
Bestellen
Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?
Bestellen
Wat zijn de verzendkosten?
Bestellen
Hoe kan ik contact opnemen?
Bestellen