• Gratis thuisbezorgd
  • Binnen een werkdag in huis
  • Zekerheid en garantie
  • Veilig en vertrouwd betalen

Ufo’s officieel erkend

Ufo’s officieel erkend

Van doofpotaffaire tot openbaring
Dat we niet alleen zijn, is inmiddels zeker want de bewijzen zijn overweldigend! Het jaar 2021 schrijft nu al geschiedenis als het jaar waarin ufo’s officieel erkend werden.
Volledige beschrijving...
Op voorraad

27.99

Paperback
27.99
Hardcover
35.99
No items found.
Dit boek is geschreven door:
Auteur
Jan De Dood
Zoek een verzameling boekenreeksen:
Kijk hier!
Dit boek is onderdeel van een serie
Bekijk alle boeken
Details
Service
Nog een 3 Serie
Bekijk alle series

Dit boek heeft x andere serie boeken

Titeldetails

Alle informatie over dit boek:

Achterflaptekst

Ufo’s officieel erkend. Mede na een indringende persoonlijke ervaring in zijn jeugd, besloot Bart Uytterhaegen het ufo-fenomeen grondig te onderzoeken. Zijn diepgaande studie van de afgelopen tien jaar wordt in dit boek uitgebreid beschreven. Daarbij maakte hij, als mede-oprichter van het Belgische ufo-netwerk BUFON, gebruik van zijn uitgebreide internationale netwerk van vooraanstaande ufologen. Ook verrichte hij veldwerk op diverse ufo-hotspots, onder andere in Wiltshire, Engeland. Zijn werk is ingebed in diverse aan ufo’s gerelateerde vakgebieden zoals geschiedenis, archeologie, filosofie en religie, maar ook mythen, sagen en folklore.

Dat we niet alleen zijn, is inmiddels zeker want de bewijzen zijn overweldigend! Het jaar 2021 schrijft nu al geschiedenis als het jaar waarin ufo’s officieel erkend werden. En hoewel velen gefascineerd zijn door de werking van hun geavanceerde technologie, verschuift de vraag steeds meer naar wie zijn zij en wat komen ze hier doen? Uytterhaegens werk nodigt iedereen uit zich open te stellen voor Interplanetair Contact.

Bart Uytterhaegen is internationaal ufoloog en medeoprichter van het Belgisch UFO Netwerk BUFON.

“Uytterhaegens boek laat terecht zien dat het ufo-fenomeen vele malen groter is dat wat de mainstream ons wil doen geloven. Een absolute aanrader voor iedereen die zich wil voorbereiden op het nieuws van het millennium.” – dr.ir. Coen Vermeeren

Leesfragment

Ik benader het onderwerp UAP's niet als een ufoloog, of als een getuige, maar als iemand die dit onderwerp officieel bestudeerd en onderzocht heeft, voor de Britse regering, als onderdeel van mijn taken bij het Ministerie van Defensie (MoD). Ik heb 21 jaar in het MoD gediend en tussen 1991 en 1994  was ik toegewezen bij een divisie waar mijn taken de verantwoordelijkheid voor het UAP-probleem omvatten.

Ik gebruik de uitdrukking "UAP-probleem" met opzet, omdat dit de manier is waarop regeringen en militaire instanties de kwestie zien. Ongeïdentificeerde objecten en verschijnselen in het Britse luchtruim worden - eerder terecht - als een potentieel probleem op vlak van defensie, nationale veiligheid en luchtvaartveiligheid beschouwd. Simpel gezegd, als er zich iets in ons luchtruim bevindt, willen we weten wat het is.

Onze eerste vraag is altijd: "Is er een potentiële dreiging?" En we zien precies dezelfde gedachtegang in de VS. Het is interessant om op te merken dat het Pentagons UAP-programma, belicht door de New York Times in december 2017, was getiteld: ‘Advanced Aerospace Threat Identification Program’ (vrij vertaald: Geavanceerd Identificatieprogramma voor Dreigingen in het Luchtruim). Nogmaals, de focus ligt op het al dan niet aanwezig zijn van een bedreiging - wat we allemaal denken mee te maken te hebben. Dit is een gevolg van landen die hun UAP-programma's opnemen in het leger of in hun ministerie van defensie, hetgeen de manier is waarop de meeste naties het doen. Interessant is dat een van de weinige landen die deze zaken op een andere manier aanpakt, Frankrijk is, waar hun officiële UAP-project is ingebed in hun ruimte-agentschap en niet in hun leger of MoD. Je krijgt een heel ander, mogelijk beter en meer wetenschappelijk resultaat door de dingen op deze manier te doen.

Ik werk nu als journalist en verslaggever, en een van de dingen die de afgelopen jaren zijn gebeurd, die echt de manier waarop mensen naar de UAP-kwestie kijken heeft veranderd, is dat de 'Freedom of Information Act' in verschillende landen is gebruikt om de vrijgave van overheidsdocumenten met betrekking tot UAP's te bewerkstelligen. Dit is erg belangrijk, omdat de reguliere media de neiging hadden om het onderwerp van UAP's te negeren, of te bespotten. Maar wanneer de media niet alleen geconfronteerd worden met verhalen van mensen, maar ook met overheidsdocumenten, zijn ze langzaam maar zeker gedwongen hun houding te veranderen, wanneer ze verifieerbare officiële verslagen ontdekken van UAP's vastgelegd op radar en achtervolgd door militaire piloten - soms met de filmbeelden erbij vrijgegeven.

Bibliografische informatie

ISBN: 9789493071810

Hoofdtitel: Ufo's officieel erkend

Ondertitel: Van doofpotaffaire tot openbaring

Auteur: Uytterhaegen, Bart

Nur: 686 - Moderne geschiedenis (1870-heden)

Boeksoort: Algemeen

Druk: 2

Verschijningsvorm: Paperback / softback

Verschijningsdatum: 09-07-2021

Uitgever: Obelisk Boeken

Prijs: € 27,99

Btw-tarief: Laag

Taal: Nederlands

Illustraties: Ja

Aantal pagina's: 304

Gewicht: 638 gram

Formaat: 240 x 168 x 21

Parzival en de Graal (luxe editie)
Dit boek maakt geen deel uit van een serie.
Bekijk andere series
5.0
Gebaseerd op 200 beoordelingen
Schrijf een recensie
Valerie van Zanten
De cover intrigeerde me dusdanig dat ik het boek vrij ‘blanco’ had aangeschaft. Maar vanaf het moment dat ik het opende, kon ik niet stoppen met lezen. Wat een prachtige inzichten & mooie verhalen. En de foto’s/beelden ter begeleiding – TOP!
Caspar Uil
Het is pittige stof om te lezen.
Geschreven op:
Geschreven op:
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
de antwoorden die je absoluut nodig hebt

Veelgestelde vragen

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Hoe ontvang ik klantondersteuning?
Garantie en klachten
Klachten
Garantie en klachten
Garantie
Garantie en klachten
Wat moet ik doen als ik een verkeerd verzendadres heb ingevoerd?
Retourneren en ruilen
Ik heb het verkeerde artikel ontvangen
Retourneren en ruilen
Mijn bestelling is beschadigd aangekomen
Retourneren en ruilen
Kan ik een bestelling wijzigen of annuleren nadat ik deze heb verzonden?
Retourneren en ruilen
Hoe ontvang ik klantondersteuning?
Retourneren en ruilen
Hoe moet ik retourneren?
Retourneren en ruilen
Wat is uw retourbeleid?
Retourneren en ruilen
Kan ik boeken reserveren?
Bestellen
Worden mijn artikelen in één pakket geleverd?
Bestellen
Verzenden jullie naar mijn land?
Bestellen
Brengt u omzetbelasting in rekening?
Bestellen
Houdt u mijn betaalgegevens bij?
Bestellen
Op welke wijze kan ik betalen?
Bestellen
Hoe kan ik de status van mijn bestelling volgen?
Bestellen
Hoe wijzig ik mijn verzendadres?
Bestellen
Hoe maak ik een account aan?
Bestellen
Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?
Bestellen
Wat zijn de verzendkosten?
Bestellen
Hoe kan ik contact opnemen?
Bestellen