• Gratis thuisbezorgd
  • Binnen een werkdag in huis
  • Zekerheid en garantie
  • Veilig en vertrouwd betalen

Chemtrails en HAARP

Chemtrails en HAARP

Wapens in de strijd om de volledige controle over de Aarde
Hoe lang zijn we nog ‘vrij’? Volgens Freeland bevinden we ons in het laatste stadium van een duistere agenda. Tenzij we omhoog kijken en ons realiseren dat de Mensheid aan de rand van de afgrond staat.
Volledige beschrijving...
Op voorraad

31.99

Hardcover
31.99
Hardcover
35.99
Dit boek is geschreven door:
Auteur
Jan De Dood
Zoek een verzameling boekenreeksen:
Kijk hier!
No items found.
Details
Service
Nog een 3 Serie
Bekijk alle series

Dit boek heeft x andere serie boeken

Titeldetails

Alle informatie over dit boek:

Achterflaptekst

Wat is het verschil tussen chemtrails en contrails? Wat is weermanipulatie en geo-engineering? Welke chemicaliën worden er gebruikt? Gaat het om complottheorieën of feiten? Het werk van Elana Freeland laat er geen twijfel over bestaan: onze lucht en ruimte worden al decennialang gebruikt voor wat in het Engels ‘full spectrum dominance’ heet - volledige controle over alle aspecten om de mensheid aan te sturen. Hoewel steeds meer mensen het beginnen te zien, heeft een groot deel van de bevolking nog altijd niets in de gaten.

Dit boek onderzoekt hoe chemtrails - chemische stoffen uitgestoten door vliegtuigen - en ionosferische verwarmers zoals het High-frequency Active Auroral Research Project (HAARP) in Alaska een kwaadaardige agenda dienen. Met een stille ‘militaire revolutie’ zijn de atmosfeer en de ruimte het nieuwe slagveld geworden om op afstand toegang te krijgen tot de lichamen en hersenen van iedereen op Aarde.

Nanodeeltjes in de atmosfeer worden door straling verhit met als doel het totale planetaire weerbeeld te manipuleren. Orkanen, droogte, overstromingen, aardbevingen, hittegolven en extreme kou zijn hiermee niet langer ‘natuurlijk’. Integendeel, ze worden gebruikt als wapens die voor verschillende doeleinden kunnen worden ingezet: landen kunnen ermee onder druk worden gezet; oogsten kunnen ermee worden vernietigd; legers kunnen ermee worden verslagen. Naar het publiek toe worden deze ‘natuurrampen’ verkocht als ‘klimaatverandering’. De grote vraag die we ons daarom moeten stellen is: welke mensen zijn hier verantwoordelijk voor en hoe kunnen we dit stoppen?

Honderden patenten laten zien wat er al jaren boven onze hoofden gebeurt. Hoe sinister zijn deze technologieën? Wat zijn de consequenties voor onze gezondheid? Hoe lang zijn we nog ‘vrij’? Volgens Freeland bevinden we ons in het laatste stadium van een duistere agenda. Tenzij we omhoog kijken en ons realiseren dat de Mensheid aan de rand van de afgrond staat, zal de val van permanente onderdrukking voorgoed dichtslaan.

Leesfragment

Terwijl de bekende nieuwslezers in hun handen wrijven over “de opwarming van de Aarde” en “klimaatverandering”, bestralen ionosferische heaters de chemtrails en warmen ze de planeet op onnatuurlijke wijze op in eindeloze militaire “experimenten”. De president belooft “nieuwe klimaatvoorstellen”, maar ondertussen komen sluipende aflatoxinen, Ebola en Lassa, binaire agentia en genomica-gerichte ziekteverwekkers via nanodeeltjes in onze longen en bloedbanen terecht in een lange termijn operatie die geen vingerafdrukken achterlaat.

De wereldwijde IT-revolutie staat synoniem voor een C4 (commando, controle, communicatie, computers) wapensysteem. Dankzij superieure wereldwijde sensoren en de mogelijkheid voor precisie-aanvallen is de leus inmiddels: “we doen alles op afstand”. Communicatie, computers en sensoren werken met silicium, moleculair, kwantum, bio en optisch, en binnenkort zullen mensen op grote schaal veranderen in AI’s en automaten/robots. Overal bevinden zich multisensorische VR (virtual reality) holodecks, en astronomische aantallen hyperspectrale sensoren vinden we te land, ter zee, in de lucht en ook in de ruimte. Rond 2025 zal robotica de norm zijn, met binaire bio’s in de landbouw en voedseldistributiesystemen, met nanosensoren, munitie en zwermwapens die een dappere nieuwe virtuele wereldvrede bewaren, gekoppeld aan een draadloze Smart Grid Cloud.

De waarheid is dat we een technologisch ruimtetijdperk binnengaan dat heel anders is dan het tijdperk dat president John F. Kennedy voor ogen had. Als de militaire mentaliteit zijn zin krijgt, zal de hele planeet Aarde gemilitariseerd worden onder het beleid van Full Spectrum Dominance (volledige spectrum dominantie). Eenoog mainstream media zijn aan boord om het publiek op te zadelen met "vervuiling" en “opwarming van de Aarde”. Net als een echo van sonar klaagt het leger over “het verloop van de strijd” en geeft het wat het noemt het “NOS-syndroom” (het verlangen van het publiek om geïnformeerd te worden) de schuld voor het “dwingen” van het Amerikaanse leger om te handelen als SOCOM (Special Operations Command), wat betekent dat het doordrenkt is van geheimhouding, bedrog en plausibele ontkenning.

Het aan het “NOS-syndroom” lijdende publiek kan gewoonweg niet omgaan met de noodzaak om alles onder de zon te bewapenen, van alomtegenwoordige multifysica, hyperspectrale sensoren, precisieaanvallen, volumetrische wapens, zwermen en verharde munitie tot niet-explosieve oorlogsvoering zoals psychologische en biologische oorlogsvoering, IT/internetoorlog, stralingswapens, Radio Frequency, robotoorlogvoering, Artifical Intelligence en Cyber war. De wetenschap van het oorlog voeren is in alle stilte veranderd door de Revolution in Military Affairs (RMA). De gevechtsruimte is nu overal, in binnen- en buitenland en de IT/Bio/Bot wapens van keuze hebben een geïoniseerde (geëlektrificeerde) atmosfeer nodig.

Oorlogen over natuurlijke hulpbronnen worden vervangen door oorlogen over “maatschappelijke ontwrichting” terwijl de grens tussen burger en soldaat wordt uitgewist. Gerichte energiewapens (Direct Energy Weapons - DEW) beloven “goedkope oorlogsvoering”, stuurbare vermijding van nevenschade, overlevingsvermogen (alles wat je kunt zien kun je doden) en effectiviteit (dodelijkheid van precisie- en volumetrische wapens).

Het aerosolprogramma dat zich boven onze hoofden afspeelt blijft geheim omdat we voor het eerst in de geschiedenis van de mensheid gedwongen worden om in een chemische atmosfeer te leven die meer weg heeft van een plasma-batterij dan van de lucht waar onze voorouders van genoten. We bevinden ons in een omgekeerde wereld waarin de overheid en de industrie profiteren van het creëren van rampen en het uitvoeren van biologische “proefexperimenten” op de mensen wier belastinggeld hun kinderen te eten geven.

Wachten op de NASA of militair gesteunde universiteitslaboratoria en hun batterijen aan “experts” om ons de waarheid te vertellen over wat er aan de hand is in ons luchtruim is dwaasheid. Noch moeten we afhankelijk zijn van eerlijke klokkenluiders of kanaries in de kolenmijn om beschuldigingen van verraad en zelfs de dood te trotseren. Het is tijd om ons te concentreren op samenwerking om waar van onwaar te onderscheiden en informatie van desinformatie - een echt democratisch proces.

Inhoudsopgave

Dankwoord

Ten geleide

Inleiding | Navigeren door de National Security State

Deel 1 | Het ioniseren van de Atmosfeer
Een beknopte geschiedenis
Ontleding van Eastlund’s patent uit 1978 voor HAARP
Geen gewone contrails
Het regent gif

Deel 2 | Winst en Krachtvermeerderaars
Het exploiteren van Aardeveranderingen
Klimaat engineering, voedsel en weerderivaten
Geoengineering en milieuoorlogvoering
Morgellons: de vezels die we inademen en eten

Conclusie | Kijk omhoog!

Bronnen
Appendix A – Bezoekers van www.carnicom.com
Appendix B – Menselijke proefpersonen
Appendix C – H.R. 2977
Appendix D – Full Spectrum Dominance
Appendix E – Het Europese Parlement 1999
Appendix F – VN Wapenverdrag
Appendix F – Woordenlijst

Over de auteur

Bibliografische informatie

ISBN: 9789464611076

Hoofdtitel: Chemtrails en HAARP

Ondertitel: Wapens in de strijd om de volledige controle over de Aarde

Auteur: Freeland, Elana

Nur: 720 - Esoterie algemeen

Boeksoort: Algemeen

Druk: 1

Verschijningsvorm: Hardcover

Verschijningsdatum: 18-08-2023

Uitgever: Obelisk Boeken

Prijs: €31,99

Btw-tarief: Laag

Taal: Nederlands

Illustraties: Ja

Aantal pagina's: 248

Gewicht: 616 gram

Formaat: 240 x 167 x 23

Parzival en de Graal (luxe editie)
Dit boek maakt geen deel uit van een serie.
Bekijk andere series
5.0
Gebaseerd op 200 beoordelingen
Schrijf een recensie
Valerie van Zanten
De cover intrigeerde me dusdanig dat ik het boek vrij ‘blanco’ had aangeschaft. Maar vanaf het moment dat ik het opende, kon ik niet stoppen met lezen. Wat een prachtige inzichten & mooie verhalen. En de foto’s/beelden ter begeleiding – TOP!
Schrijf de eerste review!
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
de antwoorden die je absoluut nodig hebt

Veelgestelde vragen

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Hoe ontvang ik klantondersteuning?
Garantie en klachten
Klachten
Garantie en klachten
Garantie
Garantie en klachten
Wat moet ik doen als ik een verkeerd verzendadres heb ingevoerd?
Retourneren en ruilen
Ik heb het verkeerde artikel ontvangen
Retourneren en ruilen
Mijn bestelling is beschadigd aangekomen
Retourneren en ruilen
Kan ik een bestelling wijzigen of annuleren nadat ik deze heb verzonden?
Retourneren en ruilen
Hoe ontvang ik klantondersteuning?
Retourneren en ruilen
Hoe moet ik retourneren?
Retourneren en ruilen
Wat is uw retourbeleid?
Retourneren en ruilen
Kan ik boeken reserveren?
Bestellen
Worden mijn artikelen in één pakket geleverd?
Bestellen
Verzenden jullie naar mijn land?
Bestellen
Brengt u omzetbelasting in rekening?
Bestellen
Houdt u mijn betaalgegevens bij?
Bestellen
Op welke wijze kan ik betalen?
Bestellen
Hoe kan ik de status van mijn bestelling volgen?
Bestellen
Hoe wijzig ik mijn verzendadres?
Bestellen
Hoe maak ik een account aan?
Bestellen
Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?
Bestellen
Wat zijn de verzendkosten?
Bestellen
Hoe kan ik contact opnemen?
Bestellen