• Gratis thuisbezorgd
  • Binnen een werkdag in huis
  • Zekerheid en garantie
  • Veilig en vertrouwd betalen
This is some text inside of a div block.
Contact opnemen
This is some text inside of a div block.
Contact opnemen
This is some text inside of a div block.
Contact opnemen
This is some text inside of a div block.
Contact opnemen
This is some text inside of a div block.
Contact opnemen
This is some text inside of a div block.
Contact opnemen
This is some text inside of a div block.
Contact opnemen
This is some text inside of a div block.
Contact opnemen

Harmonie

Harmonie

Evenwicht vinden in alle facetten van uw leven
Harmonie is een boek dat geschreven is en gedragen op muziek, gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Het geeft je de sleutel tot innerlijk geluk.
Volledige beschrijving...
Op voorraad

23.99

Paperback
23.99
Hardcover
35.99
No items found.
Dit boek is geschreven door:
Auteur
Jan De Dood
Zoek een verzameling boekenreeksen:
Kijk hier!
No items found.
Details
Service
Nog een 3 Serie
Bekijk alle series

Dit boek heeft x andere serie boeken

Titeldetails

Alle informatie over dit boek:

Achterflaptekst

Harmonie is een boek dat geschreven is en gedragen op muziek, gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

Het geeft je de sleutel tot innerlijk geluk. Hoe je als kind, puber, vrouw, partner, kortom in je drukke bestaan opnieuw balans weet te vinden. Hoe jij en jouw omgeving daarvan de vruchten plukken en jezelf zien veranderen.

De levenservaringen zitten vervlochten in het leven van het jonge meisje Bridget. Terwijl ze opgroeit in een wereld van conflicten en verstoorde situaties. Wanneer Bridget opgroeit tot puber, adolescent en jonge vrouw, leert ze om elke negatieve situatie om te buigen naar positieve inzichten. Ze leert haar eigen krachten kennen en hoe ze de dagelijkse belemmeringen, tegenslagen het hoofd kan bieden om deze vervolgens los te laten. Een belangrijke levensles tijdens ieders leven.

Het boek is gebaseerd op levenservaringen, wijsheden en liefde. Harmonie geeft jou een realistische visie op je eigen leven met de tools hoe je van binnenuit leert jezelf krachtiger te maken en een houvast te creëren voor de buitenwereld, om zo de balans opnieuw weten te vinden.

Als bonus heeft Brigitte Geldof, voor de lezers die daar prijs op stellen, op Spotify een muzieklijst samengesteld. Aan het begin van ieder hoofdstuk wordt verwezen naar de muziek die de schrijfster tijdens het schrijven in gedachten had om een extra dimensie aan de spirituele beleving van haar boek toe te voegen.

Leesfragment

Als bonus heeft Brigitte Geldof, voor de lezers die daar prijs op stellen, op Spotify een muzieklijst samengesteld. Aan het begin van ieder hoofdstuk wordt verwezen naar de muziek die de schrijfster tijdens het schrijven in gedachten had om een extra dimensie aan de spirituele beleving van haar boek toe te voegen.

Bekijk hier de Spotify playlist die bij het boek hoort.

Van kleins af aan ben ik altijd al geïnspireerd geweest door het spirituele, het ongekende, het mysterieuze. Meestal niet eens bewust, maar ik realiseerde mij dat sommige dingen mij enorm inspireerden en intrigeerden. Op verschillende tijdstippen in mijn leven werd het een zoeken om een plek te vinden en wat ons doel is tijdens dit leven!

Graag wil ik jou meenemen op mijn eigen zoektocht naar mijn eigen identiteit, zowel uiterlijk als innerlijk. Hoe het voor mij was om een harmonie te vinden in alle facetten van mijn leven. Het was een evenwicht dat ik zocht en vond om er voor mijzelf en voor een ander te zijn, zonder het gevoel te krijgen of te creëren dat ik mezelf voorbijliep of dusdanig gefrustreerd was dat ik het liefst van al zou willen weglopen van alles en iedereen. Het creëren van ‘Houden van ons leven’ in ons drukke bestaan en in de maatschappij die zo koel en vreselijk kan zijn.

Door mijn eigen leven en gevoelens op te schrijven wil ik graag mijn ervaringen met je delen. Al heel vroeg in mijn leven wist ik dat het er ooit van zou komen om een boek te schrijven. Vele malen ben ik er dan ook ijverig aan begonnen, om vijf pagina’s later de moed te laten zakken. De ooit geschreven woorden deden mij niets en het voelde toen gewoon nog niet juist aan. Een tiental jaren later voelde ik nog steeds de drang en liefde om ooit een boek te schrijven. En plotseling was het daar! Zeker niet zomaar, maar de tijd der jaren en de levenservaringen gaven mij nieuwe inzichten, nieuwe ideeën over aspecten die je meemaakt gedurende je opgroeien en verdere leven. Ooit had ik duizenden vragen: Hoe is het met de liefde gesteld? Kies ik ooit de juiste man? Doen we er goed aan om nog een kind te nemen? Hoe zal het mij financieel vergaan? Mijn zoon heeft de diagnose ASS (Autisme Spectrum Stoornis) gekregen. Help en nu…? Moet hij andere begeleiding krijgen, veranderen van school? Hoe zal het ons vergaan? Zal hij kunnen functioneren in de maatschappij?

Ik kwelde mezelf met duizenden vragen, uiteindelijk maak je jezelf ongelukkig door zoveel antwoorden te zoeken op alles. Hoe ga je om met verlies? Ook leren omgaan met jaloezieën van de mensen rondom je, en jammer genoeg zijn er daar veel te veel van. Jaloezie is voor mij de ergste ziekte die er bestaat. Ofwel, heb je dit gevoel in je ofwel helemaal niet. Ik kan begrijpen dat het uiterst moeilijk moet zijn als mensen zich continu ongelukkig voelen door de constante druk van jaloezie die ze voelen tegenover anderen, door steeds te willen hebben wat een ander heeft of bezit. Gelukkig heb ik daar zelf helemaal en totaal geen last van. Maar hoe ga je daarmee om als je daarmee te maken krijgt? Zelf heb ik daar heel vaak in mijn leven mee te maken gehad: mensen rondom mij die zich afstandelijk en hatelijk gedroegen soms zonder reden, doordat ze niet met hun eigen jaloezie konden omgaan.

Een ander aspect dat ik in dit boek beschrijf gaat over ‘de zorgen’ die iedereen weleens heeft. Moet ik mij nu zorgen maken? Of: hoe komt het dat ik zoveel zorgen heb? Hoe meer ‘vragen’ en ‘zorgen’ ik had destijds, des te meer zorgen kreeg ik erbij. Perfectionistisch zou je denken? Ja, dat zal dan wel, maar dat maakt het je leven er allemaal niet makkelijker op. Ik heb graag de touwtjes in handen en weet graag vooraf hoe de dingen zullen zijn. Maar dat gaat nu eenmaal niet en sommige situaties heb je helemaal niet in de hand, die overkomen je gewoon.

Nu ik erbij stilsta heb ik waarschijnlijk ook een beetje ASS, het is niet verwonderlijk van wie mijn zoon dit mee heeft gekregen. Doordat ik mijzelf vroeger zoveel vragen stelde naar de toekomst toe, kan ik jou nu vertellen dat er op dit moment geen enkele vraag is die bij mij opkomt over gelijk wat dan ook. Zo goed als ‘Gedachtenvrij’ ben ik nu… Kun je je dit voorstellen, dat je door een leven gaat en je zo goed als vrij bent van gedachten die problemen of zorgen met zich meebrengen? Natuurlijk niet gedachtenvrij op een constante manier, ik ben menselijk, hè. Het is iets wat ik gedurende mijn leven heb geleerd. Dit is een ongelooflijk gevoel en zeker evenzeer bevrijdend. Je verkeert echter niet in een soort toestand van laksheid, of luiheid of roes of trance. Integendeel, het is een andere manier van leven. Ik ben me veel bewuster van de dingen die om mij heen gebeuren. Ik geniet van de natuur, ik leef voor honderd procent of toch zoveel mogelijk.

Engelen zijn in mijn leven gekomen, ze waren er eigenlijk altijd al, maar nu zie ik hun tekenen, het draaiboek dat ze voor mij maken om me te sturen, maar dat gebeurt altijd met respect voor mijn eigen wil. Het is zo een meerwaarde in mijn leven dat het gewoon een fantastisch gevoel is. Je begrijpt situaties of moeilijkheden zoveel beter en je kunt er daardoor dan ook veel beter mee omgaan zonder dat er zich een blokkade in je manifesteert. Als je er de tijd voor neemt om het probleem waarmee je zit te observeren, leer je er ook mee om te gaan. Als je een probleem in een panieksituatie bekijkt, maak je meestal drastische fouten met erge gevolgen. Maar als je leert om de probleemsituatie (welk probleem, van welke aard ook) in ‘alle vertrouwen’ aan God te geven en zijn goddelijke hiërarchieën, geloof mij, dan lost jouw probleem op. Als je maar vertrouwt en niet constant piekert. Maar hoe doe je dit en hoe begin je daaraan?

Vandaar dat nu het moment is aangebroken om via het boek ‘Harmonie’ jou te mogen vertellen hoe ook jij dit in je leven kunt toepassen. Denk echter niet dat het vanzelf gaat; het zal veel tijd en concentratie vergen, alsook een portie volharding en berusting, De dingen gewoon laten gebeuren. Maar geloof me: iedereen kan dit, echt iedereen, ook jij! Want iedereen is het waard! En zeg nu eens eerlijk, waarom zou je het niet uitproberen? Je wint er enkel maar mee. Stop frustratie, stop blokkade, stop ergernis, stop onverwerkt verdriet!

Zo kwam mijn boek tot stand en tot leven, door jou een biografie van mijn leven te geven, om vervolgens over te gaan naar hoe je op het punt komt van ‘Dankbare Bewustwording’, die uiteindelijk ervoor zorgt dat je het leven door middel van positieve gedachten een stuk aangenamer of draaglijker kan maken. Letters op het toetsenbord werden woorden, zinnen werden verhalen. En dit gebeurde steeds met behulp van de Engelen die me leiden en steunen. Het voelde zo juist, zo goed, zo zuiver en eerlijk. Het werd ‘Het boek van mijn leven’, en bevat mijn lessen, mijn fouten, gewoon simpel, eerlijk mijn verhaal. En hoe bewust en dankbaar je kan zijn.

Dank aan de opgestegen meester Serapis Bay, die zorgt voor onze vrienden aan generzijde, Aartsengel Michael, mijn vriend en zovele anderen. Aartsengel Jofiël, die mijn ego aan de kant schuift, meester Jezus Christus en gans de Goddelijke hiërarchie.

Dank je wel!

Brigitte Geldof

Bibliografische informatie


ISBN: 9789493071773
Auteur: Geldof, Brigitte
Nur: 320 – Literaire non-fictie algemeen
Druk: 1
Verschijningsvorm: Paperback / softback
Verschijningsdatum: 03-06-2021
Uitgever: Obelisk Boeken
Taal: Nederlands
Illustraties: Nee
Aantal pagina's: 240
Gewicht: 368 gram
Formaat: 209 x 137 x 25

Parzival en de Graal (luxe editie)
Dit boek maakt geen deel uit van een serie.
Bekijk andere series
Auteur
Brigitte Geldof
Brigitte Geldof is een Belgische onderneemster en auteur.
Meer info en alle boeken

Andere boeken van deze auteur

Er zijn nog geen andere titels.
5.0
Gebaseerd op 200 beoordelingen
Schrijf een recensie
Valerie van Zanten
De cover intrigeerde me dusdanig dat ik het boek vrij ‘blanco’ had aangeschaft. Maar vanaf het moment dat ik het opende, kon ik niet stoppen met lezen. Wat een prachtige inzichten & mooie verhalen. En de foto’s/beelden ter begeleiding – TOP!
carla Troch
perfecte dienstverlening,
Geschreven op:
Geschreven op:
Lucas De Lamper
Gewoon een verhaal van een gewone vrouw die weinig te vertellen heeft. Het is zeer slecht geschreven, stikt van de taalfouten. Wel mooi uitgegeven maar de inhoud is nul. Leeg. Waardeloos. Waar is de harmonie? Bij God en de engelen ?
Geschreven op:
Geschreven op:
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
de antwoorden die je absoluut nodig hebt

Veelgestelde vragen

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Hoe ontvang ik klantondersteuning?
Garantie en klachten
Klachten
Garantie en klachten
Garantie
Garantie en klachten
Wat moet ik doen als ik een verkeerd verzendadres heb ingevoerd?
Retourneren en ruilen
Ik heb het verkeerde artikel ontvangen
Retourneren en ruilen
Mijn bestelling is beschadigd aangekomen
Retourneren en ruilen
Kan ik een bestelling wijzigen of annuleren nadat ik deze heb verzonden?
Retourneren en ruilen
Hoe ontvang ik klantondersteuning?
Retourneren en ruilen
Hoe moet ik retourneren?
Retourneren en ruilen
Wat is uw retourbeleid?
Retourneren en ruilen
Kan ik boeken reserveren?
Bestellen
Worden mijn artikelen in één pakket geleverd?
Bestellen
Verzenden jullie naar mijn land?
Bestellen
Brengt u omzetbelasting in rekening?
Bestellen
Houdt u mijn betaalgegevens bij?
Bestellen
Op welke wijze kan ik betalen?
Bestellen
Hoe kan ik de status van mijn bestelling volgen?
Bestellen
Hoe wijzig ik mijn verzendadres?
Bestellen
Hoe maak ik een account aan?
Bestellen
Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?
Bestellen
Wat zijn de verzendkosten?
Bestellen
Hoe kan ik contact opnemen?
Bestellen