• Gratis thuisbezorgd
  • Binnen een werkdag in huis
  • Zekerheid en garantie
  • Veilig en vertrouwd betalen

Openbaringen voor een Nieuw Tijdperk

Openbaringen voor een Nieuw Tijdperk

De sleutels voor het herstel van het Paradijs op Aarde
Dit eerste deel geeft in heldere taal een veelomvattend spiritueel overzicht van de transformatie die zich momenteel op de Aarde voltrekt.
Volledige beschrijving...
Op voorraad

24.99

Paperback
24.99
Hardcover
35.99
No items found.
Dit boek is geschreven door:
Auteur
Jan De Dood
Zoek een verzameling boekenreeksen:
Kijk hier!
Dit boek is onderdeel van een serie
Bekijk alle boeken
Details
Service
Nog een 3 Serie
Bekijk alle series

Dit boek heeft x andere serie boeken

Titeldetails

Alle informatie over dit boek:

Achterflaptekst

Matthew Ward komt op 17-jarige leeftijd plotseling om het leven bij een auto-ongeluk. Veertien jaar later krijgt hij contact met zijn helderhorende moeder, Suzanne Ward. In hun zielenblauwdruk blijkt het voornemen te liggen om samen belangrijke boodschappen uit hogere dimensies door te geven aan de mensheid. Vertegenwoordigers van zes hoogontwikkelde beschavingen beschrijven via Matthew en Suzanne hun thuisland, geschiedenis maar vooral de reden waarom ze onze planeet op dit moment hulp mogen bieden. Hun inspanningen zullen ervoor zorgen dat de Aarde, samen met haar bewoners, op tijd voorbereid is om te ascenderen van de derde naar de vijfde dichtheid.

‘Openbaringen voor een Nieuw Tijdperk’ – het eerste boek uit de serie van vijf – geeft in heldere taal een veelomvattend spiritueel overzicht van de transformatie die zich momenteel op de Aarde voltrekt. De volgende onderwerpen komen hierbij aan bod: de kosmische hiërarchie; levens van de ziel; energie en vibraties; geweten en intuïtie; de rol van walvisachtigen; polariteit en dualiteit; wat karma is; de kracht van gedachten; Lemurië en Atlantis; oorlog en vrede; Eindtijd; zielsoverdracht (walk-ins) en nog veel meer.

De vijf boeken van Matthew vullen elkaar aan en belichten tegelijkertijd steeds nieuwe aspecten van de boodschappen die Matthew en Suzanne Ward mogen overbrengen. Iedereen is uitgenodigd om bij te dragen aan het Veld van Bewustwording, het meest essentiële bestanddeel van het proces van transformatie van de mensheid en de Aarde, dat inmiddels onomkeerbaar in gang is gezet. Meer dan ooit is Matthews tijdloze boodschap actueel.

Leesfragment

Het begin van Openbaringen voor een Nieuw Tijdperk gaat terug tot begin 1994 toen het eerste telepathische contact met mijn zoon Matthew begon. Dat was op 17 april 1980, bijna veertien jaar na zijn dood op zeventienjarige leeftijd. Binnen het universele ruimte-tijdcontinuüm is de oorsprong van dit materiaal echter letterlijk tijdloos. Het werd al bepaald voor Matthews geboorte, voor mijn geboorte en die van zijn vader, voor de geboorte van onze ouders en hun ouders, tot in het oneindige.

Zoals Matthew al uitlegde, is onze geest niet in staat om te begrijpen wat er gebeurt buiten onze lineaire tijdsindeling van verleden, heden en toekomst. Zelfs naar universeel begrip is het verband tussen deze vele, vele zielen en hun onderlinge relaties zeer complex. Maar alle genetische en milieu-invloeden van onze afstamming die zich uitstrekken tot in de oudheid waren noodzakelijk voor Matthew en mij om precies te worden wie we op dit punt in de reis van onze ziel moesten zijn, medewerkers aan een ongewone onderneming tussen de Hemel en de Aarde.

Natuurlijk had ik hier geen idee van toen Matthew en ik voor het eerst telepathisch contact hadden. Onze dagelijkse bijeenkomsten, zoals ik de tijd die we samen doorbrachten noem, waren voor mij een bron van vreugde en verbazing naarmate ik de wonderlijke informatie die hij en de anderen die hij aan me voorstelde vastlegde. Maar het werd mij duidelijk dat er een veel belangrijker doel aan dit alles ten grondslag lag: boeken. Toen ik er uiteindelijk mee instemde om te beginnen aan de enorme taak om een manuscript op te stellen – nadat Matthew me gezegd had dat dit de belangrijkste opdracht in mijn en zijn leven was – had ik meer dan 1500 getypte bladzijden aan doorgevingen en de informatie bleef maar binnenstromen. Zelfs met vele jaren ervaring als schrijver en tijdschriftredacteur was dit een ontmoedigende onderneming. Matthew vertelde me dat mijn beroep niet toevallig was, het was onderdeel van de overeenkomst voor dit leven en hij en de anderen van wie ik lange doorgevingen zou ontvangen, verwachtten dezelfde hulp. Ik was gewend om te werken met auteurs op Aarde – breedsprakigheid en overdaad aan tekst van een schrijver in te perken met behoud van de integriteit van de boodschap en de persoonlijkheid van de ‘boodschapper’. Maar dit waren hemelse bronnen en ik voelde me geïntimideerd door mijn afstand tot deze onzichtbare auteurs.

Toen ik eenmaal begonnen was, ervoer ik een sterke goddelijke leiding die Matthew had beloofd bij zowel het selecteren van het materiaal als het redigeren ervan. Ik voelde me gerustgesteld bij het werken met alle bronnen die informatie gaven voor dit boek. Op basis van Gods opdracht nodigde De Raad van Nirvana (het bestuursorgaan van het rijk dat we de Hemel noemen) vertegenwoordigers van andere beschavingen uit om boodschappen te sturen naar de mensen op Aarde. Al hun presentaties hebben hetzelfde thema: We zijn in liefde en vriendschap gekomen om u en uw planeet te verlichten, te adviseren en bij te staan. De beschrijvingen van hun beschavingen en vaderland zijn echter zeer uiteenlopend. Hoewel ik niet bezig was met het interviewen van die enorme, krachtige entiteiten waarvan de enorme energie en intelligentie buiten mijn verbeelding ligt, had ik vragen die leidden tot nieuwe wegen van verbazingwekkende informatie. Als ik mijn aandeel weg zou laten, zou er geen logische voortgang in hun boodschappen zitten. Dus wat bedoeld was als formele presentaties, evolueerde in de meeste gevallen naar een boeiend gesprek. Ik leerde dat wanneer je een telepathisch kanaal opent, de verbinding blijft bestaan, tenzij de ontvanger ervoor kiest om de communicatie af te sluiten. Het was dus niet verwonderlijk, alleen enorm verheugend dat toen ik dit boek voor buitenlandse uitgevers aan het herzien was, de bronnen voortdurend terugkwamen om kort te chatten of updates aan hun oorspronkelijke boodschappen toe te voegen.

Voor beginnelingen op het gebied van telepathie moet ik een aantal aspecten ervan noemen. Inwoners van Nirvana en leden van de andere beschavingen die in dit boek vertegenwoordigd zijn kunnen hoorbaar spreken, maar telepathie is hun gebruikelijke manier van communiceren en altijd is het de manier van buiten- aardse communicatie met de Aarde. Niet alleen bestuderen andere beschavingen aardse talen, maar ze kunnen talen in het hele universum duidelijk begrijpen door middel van een vertaalproces dat gedachte-indrukken interpreteert, vergelijkbaar met de communicatie tussen onze interactieve computersystemen. Hoewel bronnen van andere werelden nooit de privacy van onze gedachten en gevoelens binnendringen, worden ze zich daar volledig van bewust via de spontane energieverbinding die we in gang zetten door onze gedachten en gevoelens over hen. Daarom kunnen Matthew en anderen vragen in mijn hoofd beantwoorden en commentaar geven op mijn reacties op wat ze me vertellen. En ik ‘hoor’ stemmen in een gewoon gesprekstempo met verschillende geluiden en intonatie, precies zoals we gewend zijn tijdens het horen en spreken.

Je kunt je afvragen waarom Matthew de ene keer informeel en op andere momenten vrij formeel spreekt, soms zelfs binnen hetzelfde gesprek. Het verschil is te wijten aan de opbouw van de ziel. Matthew is het onafhankelijke en ongeschonden deel van een groter zielenentiteit, die hij zijn ‘cumulatieve ziel’ noemt. Hij verwijst naar zijn leven als mijn zoon als zijn ‘personage’, wat slechts één aspect is van zijn grotere zielenlichaam dat vele personages omvat en elk heeft volledige kennis van alle andere levenservaringen. Terwijl Matthew en alle andere zielen in hun evolutionaire fase de samengestelde kennis van al hun respectievelijke cumulatieve zielen tot hun beschikking hebben, hebben wij hier geen bewuste kennis van onze eigen verwante zielen. Deze relatie wordt uitgelegd in het hoofdstuk ‘De ziel’, deel 3.

Matthew spreekt in overeenstemming met mijn gevoelens en interesses. Als die persoonlijk van aard zijn, dan komt vooral zijn personage naar voren omdat mijn energietrillingen dat aspect oproepen. Dan spreekt hij op een natuurlijke manier, gebruikelijk voor een moeder-en-zoon gesprek. Wanneer mijn gevoelens en interesses naar een eerder academisch dan emotioneel niveau overschakelen, reageert zijn cumulatieve ziel automatisch op dat verschil in mijn vibraties. Dan klinkt hij meer als een professor die een lezing geeft. De tijdloze informatie in deel 1-4 en deel 6 begon ik te ontvangen in maart 1994 en dat duurde tot augustus. In deze herziene editie werd wat informatie die jaren geleden op het juiste moment kwam (hoewel nog steeds interessant) weggelaten en werden andere delen van de presentaties samengevat om ruimte te maken voor nieuw materiaal. Zo werden geselecteerde hoofdstukken in deel 5 en 8, die vanaf 1995 tot begin 2003 op verschillende tijdstippen werden doorgegeven, in 2008 geactualiseerd om er de meest actuele informatie over deze onderwerpen in op te nemen. Gedocumenteerde informatie die beschikbaar is op het internet en die zelfs in de reguliere media opduikt, bevestigt wat Matthew me enkele jaren eerder vertelde. Zo toont klinisch onderzoek de gevaren van vaccins aan; en bewijzen die sinds 11 september 2001 door wetenschappers en andere onderzoekers zijn verzameld, staven wat hij ten tijde van ‘9/11’ zei, en ook de nasleep van die dag bleek te zijn zoals hij dat had doorgegeven (zie deel 9).

Ik wens u veel plezier, verwondering en kennis toe bij het lezen van dit boek, dat ik samen met mijn zoon in liefde heb geschreven.

Bibliografische informatie


ISBN

9789493071728

Hoofdtitel

Openbaringen voor een Nieuw Tijdperk

Ondertitel

De sleutels voor het herstel van het Paradijs op Aarde

Reeks

De boeken van Matthew

Reeks nummer

1

Reeks

De boeken van Matthew, 1

Auteur

Ward, Suzanne

Nur

720 - Esoterie algemeen

Boeksoort

Algemeen

Druk

1

Verschijningsvorm

Paperback / softback

Verschijningsdatum

26-02-2021

Uitgever

Obelisk Media B.V.

Imprint

Obelisk Boeken

Prijs

€ 24,99

Btw-tarief

Laag

Taal

Nederlands

Illustraties

Nee

Aantal pagina's

202

Gewicht

323 gram


Parzival en de Graal (luxe editie)
5.0
Gebaseerd op 200 beoordelingen
Schrijf een recensie
Valerie van Zanten
De cover intrigeerde me dusdanig dat ik het boek vrij ‘blanco’ had aangeschaft. Maar vanaf het moment dat ik het opende, kon ik niet stoppen met lezen. Wat een prachtige inzichten & mooie verhalen. En de foto’s/beelden ter begeleiding – TOP!
Erica Pothoven
Een heel interessant boek, zou ik zeker aanbevelen.
Geschreven op:
Geschreven op:
Sophie Moriaux
Zoals verwacht. Heel mooi en indrukwekkend.
Geschreven op:
Geschreven op:
Jacqueline Kuijvenhoven
Ik ben het aan het lezen. Het geeft mij denk ik veel inzicht.
Geschreven op:
Geschreven op:
Wanda Best
Inhoud is prachtig. Ik kon niet stoppen met lezen. Boek was binnen 1 dag uit.
Geschreven op:
Geschreven op:
Erica Pothoven
Een heel interessant boek, zou ik zeker aanbevelen.
Geschreven op:
Geschreven op:
Astrid van Beveren
Het resoneert helemaal met wat ik zelf voel, ervaar en weet. Voor mij 'klopt' dit werk daarom.
Geschreven op:
Geschreven op:
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
de antwoorden die je absoluut nodig hebt

Veelgestelde vragen

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Hoe ontvang ik klantondersteuning?
Garantie en klachten
Klachten
Garantie en klachten
Garantie
Garantie en klachten
Wat moet ik doen als ik een verkeerd verzendadres heb ingevoerd?
Retourneren en ruilen
Ik heb het verkeerde artikel ontvangen
Retourneren en ruilen
Mijn bestelling is beschadigd aangekomen
Retourneren en ruilen
Kan ik een bestelling wijzigen of annuleren nadat ik deze heb verzonden?
Retourneren en ruilen
Hoe ontvang ik klantondersteuning?
Retourneren en ruilen
Hoe moet ik retourneren?
Retourneren en ruilen
Wat is uw retourbeleid?
Retourneren en ruilen
Kan ik boeken reserveren?
Bestellen
Worden mijn artikelen in één pakket geleverd?
Bestellen
Verzenden jullie naar mijn land?
Bestellen
Brengt u omzetbelasting in rekening?
Bestellen
Houdt u mijn betaalgegevens bij?
Bestellen
Op welke wijze kan ik betalen?
Bestellen
Hoe kan ik de status van mijn bestelling volgen?
Bestellen
Hoe wijzig ik mijn verzendadres?
Bestellen
Hoe maak ik een account aan?
Bestellen
Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?
Bestellen
Wat zijn de verzendkosten?
Bestellen
Hoe kan ik contact opnemen?
Bestellen