• Gratis thuisbezorgd
  • Binnen een werkdag in huis
  • Zekerheid en garantie
  • Veilig en vertrouwd betalen

We zullen jullie nooit in de steek laten

We zullen jullie nooit in de steek laten

Ontmoetingen met Val Thor en reizen voorbij de Aarde
In dit tweede boek beschrijft Danaan haar contacten met commandant Val Thor en haar ruimtereizen met hem in dit zonnestelsel. Ook krijgen we belangrijke boodschappen van de Galactische Federatie van Werelden door.
Volledige beschrijving...
Op voorraad

30.99

Hardcover
30.99
Hardcover
35.99
Dit boek is geschreven door:
Auteur
Jan De Dood
Zoek een verzameling boekenreeksen:
Kijk hier!
No items found.
Details
Service
Nog een 3 Serie
Bekijk alle series

Dit boek heeft x andere serie boeken

Titeldetails

Alle informatie over dit boek:

Achterflaptekst

Elena Danaan werd als kind gered door buitenaardsen en hield haar hele leven contact met hen. Zij deelt haar verhaal met ons in haar tot nu toe drie wereldwijde bestsellers: ‘Geschenk van de Sterren’, ‘We zullen jullie nooit in de steek laten’ en ‘De Zaaiers’. In dit tweede boek beschrijft ze haar contacten met commandant Val Thor en haar ruimtereizen met hem in dit zonnestelsel. Ook krijgen we belangrijke boodschappen van commandant Thor Han Eredyon van de Galactische Federatie van Werelden door; onthullingen over Val Thor's verblijf in het Pentagon; zijn relatie met de Amerikaanse president Dwight Eisenhower; zijn verblijf in Rusland; de politieke achtergrond van geheime verdragen met de Grey Alliance en de complexe onderliggende diplomatie tussen mensen en buitenaardsen. Verbazingwekkende details, die tot nu toe nog onbekend waren, worden in dit boek onthuld. 

Dr. Michael Salla: 'Dit boek van Elena Danaan werpt het noodzakelijke licht op de diplomatieke onderhandelingen tussen Dwight Eisenhower en Valiant Thor, ambassadeur van de Galactische Federatie van Werelden. Hiermee krijgen we eindelijk informatie over Eisenhower's verraad door MJ-12 bij het ondertekenen van geheime overeenkomsten met deze kwaadaardige alliantie en de mislukte onderhandelingen die werden gevoerd tussen 1958 en 1961. Ook horen we hoe de Galactische Federatie sindsdien de nare gevolgen daarvan heeft verzacht door middel van talrijke geheime acties die gericht waren op het verhogen van het menselijk bewustzijn, om zo een planetair ontwaken op gang te brengen. Verplichte kost voor iedereen die zich wil voorbereiden op de enorme wereldwijde veranderingen die aanstaande zijn!'

Leesfragment

Het leven brengt soms onverwachte geschenken, als je je hart openhoudt. Nooit had ik gehoopt op een dag deze man te ontmoeten die uit de ruimte kwam, met als doel te proberen onze wereld te redden. Hij werkte hard, samen met de leiders van deze planeet, in de hoop voor de mensheid een weg vrij te maken naar een veilige en betere toekomst, en in de hoop hulpprogramma’s op te zetten die het menselijk verzet en de technologische middelen versterken om het hoofd te bieden aan de Orion-dreiging. Valiant Thor, ook wel Commander Val genoemd, landde zijn schip op een ochtend in maart 1957 in de Amerikaanse staat Virginia, waar hij president Dwight Eisenhower ontmoette. Val was gestuurd door de Council of Five en de Great Council van de Galactische Federatie van Werelden, met een diplomatieke boodschap van bijstand tegen de bedreigende Orion-Grey Allianties die de naam ‘Nebu’ droegen. Er is over hem geschreven, zijn ontmoetingen met verschillende mensen en de manier waarop hij hen sterk inspireerde.

Val was een diplomaat die goed was opgeleid door de Galactische Federatie en de Council of Five, met respect voor de Terraanse culturen en hun geloofssystemen. Hij kwam als boodschapper, niet als omvormer. Hij was hier niet om de religies te veranderen maar om het geloof in de menselijke natuur en het menselijk potentieel aan te moedigen, om ons bewust te maken van wie we werkelijk zijn, van de aard van onze geboorterechten, vrijheid en soevereiniteit. De Galactische Federatie heeft deze boven alles heilige wet van niet-inmenging in de natuurlijke evolutie van primitieve werelden, gewijd aan de ondersteuning en bescherming van al het leven. Onze leerweg moet bewandeld worden, want het doel is de weg, en de beloning is de bestemming. Commandant Val Thor behoort tot het Taal-ras, een humanoïde uitziende kolonie uit het Man zonnestelsel (K62 ‘Lyran’) die zich lang geleden op Venus vestigde, samen met andere rassen. Hij werd door de Galactische Federatie van Werelden en de Council of Five naar Terra (Aarde) gestuurd om de belangrijkste leiders van onze planeet te ontmoeten. Een van hen was de 34e Amerikaanse president Dwight D. Eisenhower. Val Thor waarschuwde hem voor de kwaadaardige buitenaardse wezens van de Orion-groep, waarmee Eisenhower’s regering onlangs overeenkomsten had gesloten.

Commandant Val Thor bracht enige tijd door in het Pentagon, begeleidde en adviseerde President Eisenhower en legde in het geheim de basis voor een welwillende Aarde-buitenaardse samenwerking, die later bekend zou worden als de EarthAlliance. Ondanks al zijn inspanningen om een noodlottige afloop voor de mensheid te voorkomen, slaagde de Amerikaanse president er niet in de overeenkomsten met de indringers, die achter zijn rug om door zijn militaire staf waren ondertekend, ongedaan te maken. Deze gebeurtenissen zullen in meer detail worden uitgewerkt in dit boek, gebaseerd op mijn persoonlijke ontmoetingen met commandant Val Thor. Alvorens verder te gaan, en vooral als je ‘Geschenk van de Sterren’ niet hebt gelezen, volgen hier de omstandigheden waarin ik de persoon die Thor Han Eredyon wordt genoemd heb ontmoet. Het begon allemaal toen ik op negenjarige leeftijd een vijandige ontvoering meemaakte door Grey aliens van Zeta Reticuli. Daarbij werd ik gered door een ander buitenaards schip, bestaande uit een welwillende bemanning van verschillende afkomst, die werkte voor de Galactische Federatie van Werelden. Commandant was Thor Han Eredyon, een piloot van Errahel uit Ashaara (Taygeta) in de Pleiaden, die sinds deze gebeurtenissen over mijn leven waakt. Hij is nu vlootcommandant en missiecoördinator, toegewezen aan een ruimtestation in een baan om de Aarde, een van de vele verhulde buitenposten van de Galactische Federatie van Werelden in ons zonnestelsel. Tussen de Galactische Federatie van Werelden, de Andromeda Council en de Council of Five, is dit zonnestelsel vol met meer dan zestig moederschepen van deze drie welwillende groepen. Aan deze lijst kunnen we het Ashtar Galactic Command toevoegen en de enorme vijandelijke vloten die overal rondzwerven. De grote verhulde moederschepen in een baan om de Aarde worden door Thor Han ‘stations’ genoemd. Thor Han en ik hebben regelmatig telepathisch en fysiek contact, vandaar dat enige uitleg nodig kan zijn om te begrijpen hoe dit alles werkt.

Inhoudsopgave

Dankwoord

Voorwoord | Laura Magdalene Eisenhower

Inleiding

Ik kan vliegen
De wolken van Jupiter
Gered uit ondergrondse bases
Eerste ontmoeting met Val Thor
Interview met Val Thor
Verklaring van Soevereiniteit
Eerste reis naar Venus
Daar, boven ons
Tweede reis naar Venus
De kracht van de liefde
Sterrenmaker
De dag dat de Aarde stilstond
Denethor
Oorlogsdagboek van Mars
Ontmoeting op Mars
Akvaruu
De akkoorden van Jupiter
De Eerste Richtlijn
Commentaar op de Eerste Richtlijn
Andere buitenaardse soorten
Iets over ruimteschepen
Belangrijkste humanoïde groepen in ons sterrenstelsel
Belangrijkste bijzondere constructies
Bericht van de Bezoekers van de Sterren
Verklaring van Kosmische Samenwerking

Epiloog

Elena Danaan

Bibliografische informatie

ISBN: 9789464610833

Hoofdtitel: We zullen jullie nooit in de steek laten

Ondertitel: Ontmoetingen met Val Thor en reizen voorbij de Aarde

Auteur: Danaan, Elena

Nur: 720 - Esoterie algemeen

Boeksoort: Algemeen

Druk: 1

Verschijningsvorm: Hardback

Verschijningsdatum: 07-04-2023

Uitgever: Obelisk Boeken

Prijs: € 30.99

Btw-tarief: Laag

Taal: Nederlands

Illustraties: Ja

Aantal pagina's: 204

Parzival en de Graal (luxe editie)
Dit boek maakt geen deel uit van een serie.
Bekijk andere series
5.0
Gebaseerd op 200 beoordelingen
Schrijf een recensie
Valerie van Zanten
De cover intrigeerde me dusdanig dat ik het boek vrij ‘blanco’ had aangeschaft. Maar vanaf het moment dat ik het opende, kon ik niet stoppen met lezen. Wat een prachtige inzichten & mooie verhalen. En de foto’s/beelden ter begeleiding – TOP!
gilbert blom
Een opmerkelijk boek, met informatie die mij tot nog toe niet bekend was. Iedereen zou ik aanraden dit te lezen. Mvg Gilbert
Geschreven op:
Geschreven op:
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
de antwoorden die je absoluut nodig hebt

Veelgestelde vragen

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Hoe ontvang ik klantondersteuning?
Garantie en klachten
Klachten
Garantie en klachten
Garantie
Garantie en klachten
Wat moet ik doen als ik een verkeerd verzendadres heb ingevoerd?
Retourneren en ruilen
Ik heb het verkeerde artikel ontvangen
Retourneren en ruilen
Mijn bestelling is beschadigd aangekomen
Retourneren en ruilen
Kan ik een bestelling wijzigen of annuleren nadat ik deze heb verzonden?
Retourneren en ruilen
Hoe ontvang ik klantondersteuning?
Retourneren en ruilen
Hoe moet ik retourneren?
Retourneren en ruilen
Wat is uw retourbeleid?
Retourneren en ruilen
Kan ik boeken reserveren?
Bestellen
Worden mijn artikelen in één pakket geleverd?
Bestellen
Verzenden jullie naar mijn land?
Bestellen
Brengt u omzetbelasting in rekening?
Bestellen
Houdt u mijn betaalgegevens bij?
Bestellen
Op welke wijze kan ik betalen?
Bestellen
Hoe kan ik de status van mijn bestelling volgen?
Bestellen
Hoe wijzig ik mijn verzendadres?
Bestellen
Hoe maak ik een account aan?
Bestellen
Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?
Bestellen
Wat zijn de verzendkosten?
Bestellen
Hoe kan ik contact opnemen?
Bestellen