• Gratis thuisbezorgd
  • Binnen een werkdag in huis
  • Zekerheid en garantie
  • Veilig en vertrouwd betalen

Een Hemelse Boodschap

Een Hemelse Boodschap

Persoonlijk verhaal over de tekens uit het hiernamaals
Door haar verhaal te delen, hoopt Annemarie dat mensen zich bewust worden van het contact dat een overleden dierbare met hen kan zoeken. Tevens hoopt ze dat het troost biedt.
Volledige beschrijving...
Op voorraad

21.99

Paperback
21.99
Hardcover
35.99
No items found.
Dit boek is geschreven door:
Zoek een verzameling boekenreeksen:
Kijk hier!
No items found.
Details
Service
Nog een 3 Serie
Bekijk alle series

Dit boek heeft x andere serie boeken

Titeldetails

Alle informatie over dit boek:

Achterflaptekst

Nadat haar moeder in 2013 onverwacht overlijdt, ervaart Annemarie dat haar moeder niet ergens ‘daarboven’ maar gewoon bij haar is. Dit door de ‘toevalligheden’ die zich voordoen en de ‘tekens’ die Annemarie daar uit haalt. Het intrigerende verhaal is open en persoonlijk geschreven waardoor de lezer er zich in kan herkennen en er wellicht door gesteund voelt. Door haar verhaal te delen, hoopt Annemarie dat mensen zich bewust worden van het contact dat een overleden dierbare met hen kan zoeken. Tevens hoopt ze dat het troost biedt.

Annemarie (officieel Annamaria Celesta) van der Grift is in 1976 geboren. Van jongs af aan wil ze de zorg in. Na 20 jaar als verpleegkundige in het ziekenhuis gewerkt te hebben, neemt ze in oktober 2015 ontslag. Al zoekende naar wat ze wil, voelt ze dat ze ‘moet’ schrijven. Aangemoedigd door haar moeder aan gene zijde, begint ze met de eerste letters op papier te zetten en ontvouwt zich al snel haar hele verhaal. Zoals ze zelf is, heeft ze het geschreven; spiritueel en down to earth.

Tegenwoordig houdt Annemarie zich bezig met bewustwording, energetisch werk, healing en schrijven. Ze heeft inmiddels meerdere boeken op haar naam staan.

‘Wat bijzonder en prachtig geschreven. Ik heb er een heel speciaal gevoel bij. Het laat me ook niet los. Zoveel herkenning. Ik heb het niet droog kunnen houden. Prachtig al die momenten van contact. Dat kan geen toeval zijn.’

‘Zo mooi, zo pakkend en zo makkelijk leesbaar. Een echte aanrader. Bedankt voor het schrijven!’

Leesfragment

Wanneer mensen (pas) zijn overleden, kunnen ze seintjes aan hun achtergebleven dierbaren afgeven. Dit als teken dat ze zich nog steeds onder hen bevinden. Deze tekens kunnen variëren van heel subtiel tot zeer opvallend. Van een roodborstje dat ‘toevallig’ voor je raam zit tot een fotolijstje dat zonder aanwijsbare reden omvalt. Van een windvlaag dat je als een streling over je arm voelt gaan tot een bepaalde geur die je ruikt wanneer je aan de overledene denkt. Er zijn vele voorbeelden te bedenken en het is allemaal mogelijk. Echter merken de achtergebleven dierbaren veelal niets van deze tekens. Dit omdat ze er wellicht niet voor open staan of omdat ze zodanig in rouw zijn dat ze zich er niet bewust van zijn. Dat is jammer en een gemiste kans!

Zelf was ik me lange tijd onbewust van de dingen die zich tussen hemel en aarde afspeelden. Ook van de tekens die een overledene kan geven. Nadat mijn moeder in 2013 geheel onverwacht overleed, veranderde dit op slag. Tijdens haar sterfbed maar vooral in de (rouw)periode daarna, ondervond ik dat ze nog steeds bij ons was. Dit door de vele tekens die ze gaf én door het contact dat ze met mijn oudste zoon zocht. Hij was toen vijf jaar oud en voor mij voelde dat als een zuivere ‘bevestiging’. Haar tekens waren voor mij als ‘hemelse boodschappen’. Ik ervoer een spiritueel ontwaken en mijnbewust-zijn verruimde zich. Deze periode is voor mij dan ook de start van spirituele ontwikkeling geweest.

In dit boek beschrijf ik mijn (energetische) ervaringen rondom en na het overlijden van mijn moeder. Het is spiritueel en desondanks down to earth. Zo heb ik het ervaren en zo heb ik het beschreven; het dagelijkse ‘fysieke’ leven met de onzichtbare werkelijkheid daar tussendoor. Ondanks dat het verhaal autobiografisch is, zijn alle namen fictief. Alleen de officiële naam van mijn moeder is non fictief. De betekenis van haar naam is ‘hemels’ en is relevant voor het verhaal zoals je zult lezen. Met mijn ervaringen hoop ik je bewust te maken van het contact dat een dierbare met jou kan zoeken. Het enige dat je hiervoor mag doen is jezelf er voor openstellen. Een dierbare is niet ergens ‘daarboven’ maar gewoon bij en onder ons! Naast bewustwording hoop ik dat mijn verhaal je troost biedt. Het gemis zal er niet minder door worden maar het idee dat iemand dicht bij je is, zal je de kracht kunnen geven om door te gaan. Wellicht is mijn verhaal een hemelse boodschap voor jou.

Bibliografische informatie

ISBN: 9789493071858

Hoofdtitel: Een Hemelse Boodschap

Auteur: Grift, Annemarie C. van der

Nur: 728 – Spiritualiteit

Druk: 1

Verschijningsvorm: Paperback / softback

Verschijningsdatum: 13-09-2021

Uitgever: Obelisk

Taal: Nederlands

Illustraties: Nee

Aantal pagina's: 126

Gewicht: 191 gram

Formaat: 210 x 136 x 12

Parzival en de Graal (luxe editie)
Dit boek maakt geen deel uit van een serie.
Bekijk andere series
5.0
Gebaseerd op 200 beoordelingen
Schrijf een recensie
Valerie van Zanten
De cover intrigeerde me dusdanig dat ik het boek vrij ‘blanco’ had aangeschaft. Maar vanaf het moment dat ik het opende, kon ik niet stoppen met lezen. Wat een prachtige inzichten & mooie verhalen. En de foto’s/beelden ter begeleiding – TOP!
Alie Meulema-Bergs
Goede kwaliteit
Geschreven op:
Geschreven op:
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
de antwoorden die je absoluut nodig hebt

Veelgestelde vragen

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Hoe ontvang ik klantondersteuning?
Garantie en klachten
Klachten
Garantie en klachten
Garantie
Garantie en klachten
Wat moet ik doen als ik een verkeerd verzendadres heb ingevoerd?
Retourneren en ruilen
Ik heb het verkeerde artikel ontvangen
Retourneren en ruilen
Mijn bestelling is beschadigd aangekomen
Retourneren en ruilen
Kan ik een bestelling wijzigen of annuleren nadat ik deze heb verzonden?
Retourneren en ruilen
Hoe ontvang ik klantondersteuning?
Retourneren en ruilen
Hoe moet ik retourneren?
Retourneren en ruilen
Wat is uw retourbeleid?
Retourneren en ruilen
Kan ik boeken reserveren?
Bestellen
Worden mijn artikelen in één pakket geleverd?
Bestellen
Verzenden jullie naar mijn land?
Bestellen
Brengt u omzetbelasting in rekening?
Bestellen
Houdt u mijn betaalgegevens bij?
Bestellen
Op welke wijze kan ik betalen?
Bestellen
Hoe kan ik de status van mijn bestelling volgen?
Bestellen
Hoe wijzig ik mijn verzendadres?
Bestellen
Hoe maak ik een account aan?
Bestellen
Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?
Bestellen
Wat zijn de verzendkosten?
Bestellen
Hoe kan ik contact opnemen?
Bestellen