• Gratis thuisbezorgd
  • Binnen een werkdag in huis
  • Zekerheid en garantie
  • Veilig en vertrouwd betalen
This is some text inside of a div block.
Contact opnemen
This is some text inside of a div block.
Contact opnemen
This is some text inside of a div block.
Contact opnemen
This is some text inside of a div block.
Contact opnemen
This is some text inside of a div block.
Contact opnemen
This is some text inside of a div block.
Contact opnemen
This is some text inside of a div block.
Contact opnemen
This is some text inside of a div block.
Contact opnemen

Dageraad van het Nieuwe Licht

Dageraad van het Nieuwe Licht

Inzicht in deze turbulente tijden
We leven in een tijd van maximale chaos, maar de dagen die voor ons liggen zijn het laatste hoofdstuk van geweld, haat, verdriet, vernietiging, tirannie en dood zoals wij het kennen op Aarde.
Volledige beschrijving...
Op voorraad

25.99

Paperback
25.99
Hardcover
35.99
No items found.
Dit boek is geschreven door:
Auteur
Jan De Dood
Zoek een verzameling boekenreeksen:
Kijk hier!
Dit boek is onderdeel van een serie
Bekijk alle boeken
Details
Service
Nog een 3 Serie
Bekijk alle series

Dit boek heeft x andere serie boeken

Titeldetails

Alle informatie over dit boek:

Achterflaptekst

Matthew Ward komt op 17-jarige leeftijd plotseling om het leven bij een auto-ongeluk. Veertien jaar later krijgt hij contact met zijn helderhorende moeder, Suzanne Ward. In hun zielenblauwdruk blijkt het voornemen te liggen om samen belangrijke boodschappen uit hogere dimensies door te geven aan de mensheid.

We leven in een tijd van maximale chaos, maar de dagen die voor ons liggen zijn het laatste hoofdstuk van geweld, haat, verdriet, vernietiging, tirannie en dood zoals wij het kennen op Aarde. In ‘Dageraad van het Nieuwe Licht’ -het derde boek uit de serie van vijf- treden we hierover in direct contact met God en vertegenwoordigers van buitenaardse beschavingen in dit universum, die hulp bieden aan de Aarde en de mensheid om haar vroegere gezondheid en glorie te herstellen. Dat versterkt het ontvangen van licht in iedere ontvankelijke ziel en dat is nodig. Want in deze kritieke tijd is voor iedereen het moment gekomen om verantwoording af te leggen over alle gemaakte keuzes gedurende vele levens. Een tijd om te beslissen het licht te accepteren en met de Aarde mee te gaan naar hogere lichtfrequenties of het licht te weigeren en terug te keren naar het begin van het bewustzijn. Hoewel we er dus niet alleen voor staan – al wil men ons dat wel doen geloven – ligt de werkelijke kracht in ieder van ons. Dat is waarom het nu zo belangrijk is om zelf te kiezen.

De vijf boeken van Matthew vullen elkaar aan en belichten tegelijkertijd steeds nieuwe aspecten van de boodschappen die Matthew en Suzanne Ward mogen overbrengen. Iedereen is uitgenodigd om bij te dragen aan het Veld van Bewustwording, het meest essentiële bestanddeel van het proces van transformatie van de mensheid en de Aarde, dat inmiddels onomkeerbaar in gang is gezet. Meer dan ooit is Matthews tijdloze boodschap actueel.

Leesfragment

Als de Aarde zelfs maar op de drempel van de vierde dichtheid zou staan, zouden de kwellingen en tragedies, het geweld en de corruptie en de armoede, niet plaatsvinden met een intensiteit en overvloed waarop ze nu plaatvinden. Op het punt van bijna binnengaan – en dat duurt vanaf vandaag nog een aantal jaren – zullen er nog wat restanten zijn van het handwerk van de duistere krachten en zal er behoefte zijn aan meer zuivering. Maar op de schaal die nu actief is als gevolg van de vasthoudendheid van de duistere harten en geesten, is de spirituele ontwikkeling die inherent is aan een bevolking van de vierde dichtheid op geen enkele manier bijna voltooid.

De duisteren stemden ermee in de “zware rollen” te spelen die essentieel waren om massa’s zielen de gelegenheid te geven hun gekozen karmische lessen te voltooien en het evenwicht te bereiken dat zij nodig hebben om spiritueel te evolueren naar de vierde dichtheid. De afspraak was dat, nadat de duisteren dat hadden gedaan ten bate van die massa’s – en zij deden hun werk effectief – zij zich bij het licht zouden voegen, maar zij hebben geweigerd dat deel van hun afspraak na te komen.

Omdat de fysieke dichtheid deze weerspannige zielen de herinnering ont- zegde die zij verwachtten op het vastgestelde tijdstip om zich bij het licht aan te sluiten, hebben individuen van hoogontwikkelde beschavingen – die in hun natuurlijke gedaante verschijnen zodat er geen enkele vergissing kan bestaan over hun identiteit en reden om op de planeet te zijn – hen herhaaldelijk herinnerd aan de gevolgen die zij zullen ondervinden als zij zich niet aan hun overeenkomst houden. Zij zijn echter zo vastbesloten hun doel van wereldheerschappij te bereiken, dat zij blijven weigeren om met de lichtkrachten samen te werken. Daarmee verraden zij zichzelf door af te zien van de sprong in spirituele groei waar zij voor hadden gekozen en veroorzaken zij dood en verderf die de bepalingen van de zielscontracten van vele anderen te boven gaat. De mensen die ervoor kozen om specifieke ontberingen te doorstaan om karmische lessen van de derde dichtheid te voltooien, stemden er niet mee in om de zwaardere omstandigheden of extra jaren van onderdrukking te ervaren die de duisteren veroorzaken. De meesten vragen op zielsniveau om hun contracten te wijzigen zodat zij dit leven eerder kunnen verlaten dan waar zij oorspronkelijk voor hadden gekozen. De goddelijke genade stemt in met hun verzoeken en geeft krediet aan hen die het contract volledig voltooien.

Ik moet duidelijk maken dat de individuen die ervoor kiezen hun duistere wegen te blijven volgen, wel beïnvloed worden door, maar niet hetzelfde zijn als de universele duistere krachten. Dat is een onvoorstelbaar groot krachtveld van negatieve gedachtevormen dat heimelijk door het universum kronkelt en zich verbindt met zielen wier neiging tot hebzucht en machtswellust de zeer lage vibraties aantrekt die door dat veld worden uitgezonden.

Licht kan gestaag op de Aarde en haar individuele levensvormen worden gericht omdat zij stabiel op hun plaats zijn, maar licht kan niet gestaag op dat altijd be- wegende massieve krachtveld worden gericht en dit is de enorme uitdaging die het licht tegenkomt in zijn pogingen om de duisternis in ieder stukje ruimte te overwinnen. Het kleine deel van het ontwerp van het universele weefsel dat jullie zonnestelsel omvat, was bedoeld om het domein van de lichtkrachten te worden en dat zal gebeuren – de hardnekkigheid van de donkere harten en geesten op de planeet vertraagt het alleen maar.

Bibliografische informatie

ISBN: 9789493071766

Ondertitel: Inzicht in deze turbulente tijden

Reeks: De boeken van Matthew

Auteur: Ward, Suzanne

Nur: 720 – Esoterie algemeen

Druk: 1

Verschijningsvorm: Paperback / softback

Verschijningsdatum: 19-05-2021

Uitgever: Obelisk Boeken

Parzival en de Graal (luxe editie)
5.0
Gebaseerd op 200 beoordelingen
Schrijf een recensie
Valerie van Zanten
De cover intrigeerde me dusdanig dat ik het boek vrij ‘blanco’ had aangeschaft. Maar vanaf het moment dat ik het opende, kon ik niet stoppen met lezen. Wat een prachtige inzichten & mooie verhalen. En de foto’s/beelden ter begeleiding – TOP!
In de Boekenkast
Inzicht in deze turbulente tijden Dageraad van het Nieuwe Licht is het derde deel van de serie De boeken van Matthew, die in totaal uit vijf delen zal bestaan. In 1980 overlijdt Matthew Ward door een auto-ongeluk. Na 14 jaar krijgt zijn moeder Suzanne Ward contact met haar overleden zoon. Omdat zij helderhorend is, vangt zij zijn boodschappen op en deelt deze met de mensheid om een betere wereld te creëren. Dit lag al in hun zielenblauwdruk besloten. Dit derde deel herhaalt en verdiept de boodschappen van Matthew uit de eerste twee delen. Door de herhalingen wordt eerder verstrekte kennis beter geïntegreerd en opgenomen. De onderwerpen die nieuw zijn in dit boek, worden deels door andere entiteiten dan Matthew doorgegeven. In dit boek spreekt God zelf via Suzanne Ward. En dan is het zinvol de beelden zoals we die kennen van een almachtige en barmhartige God, los te laten. Tevens wordt het verschil met De Schepper helder uitgelegd. Maar ook vanuit andere beschavingen komen er berichten door, zodat blijkt hoeveel hulp er voorradig is om de aarde van haar ondergang te redden. De boodschap die uit alle berichten spreekt, is de verspreiding van het licht. Vanuit allerlei bronnen wordt eraan gewerkt om ons te ondersteunen in onze transformatie van de derde naar de vijfde dimensie. Ook wordt uitgelegd dat de invloed van de vrije wil bepalend is voor de snelheid waarmee die overgang bereikt wordt. De duistere krachten hebben daar veel negatieve invloed op, maar uiteindelijk zal het licht overwinnen. En wanneer dit zal zijn, is van heel veel factoren afhankelijk. De bijzondere nieuwe onderwerpen die aan dit deel zijn toegevoegd, zijn echt een verrijking voor alle doorgevingen. Ze bieden troost en een vooruitzicht op tijden van licht en liefde. Focussen op het positieve ondersteunt het proces in hoge mate, angst geeft voeding aan de duisternis die ons van het licht verwijderd houdt. Ook dit boek vereist aandacht om het te lezen, omdat het taalgebruik niet alledaags is. Maar door je te verdiepen in de boodschappen van Matthew ontstaat er een gevoel van verlichting en hoop op een betere toekomst. In deze tijd van agressie, haat, verdriet en ziekte hebben we behoefte aan een uitzicht op verandering. Dit boek geeft een steuntje in de rug om het geduld op te brengen om betere tijden te verwelkomen, waarin licht en liefde de boventoon voeren.
Geschreven op:
Geschreven op:
Ria Colen
Prachtig, ik moet nog verder lezen
Geschreven op:
Geschreven op:
Joke Ottens
Het is een goed geschreven boek,een aanrader als je zover bent ,om meer te willen weten over het leven na de dood
Geschreven op:
Geschreven op:
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
de antwoorden die je absoluut nodig hebt

Veelgestelde vragen

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Hoe ontvang ik klantondersteuning?
Garantie en klachten
Klachten
Garantie en klachten
Garantie
Garantie en klachten
Wat moet ik doen als ik een verkeerd verzendadres heb ingevoerd?
Retourneren en ruilen
Ik heb het verkeerde artikel ontvangen
Retourneren en ruilen
Mijn bestelling is beschadigd aangekomen
Retourneren en ruilen
Kan ik een bestelling wijzigen of annuleren nadat ik deze heb verzonden?
Retourneren en ruilen
Hoe ontvang ik klantondersteuning?
Retourneren en ruilen
Hoe moet ik retourneren?
Retourneren en ruilen
Wat is uw retourbeleid?
Retourneren en ruilen
Kan ik boeken reserveren?
Bestellen
Worden mijn artikelen in één pakket geleverd?
Bestellen
Verzenden jullie naar mijn land?
Bestellen
Brengt u omzetbelasting in rekening?
Bestellen
Houdt u mijn betaalgegevens bij?
Bestellen
Op welke wijze kan ik betalen?
Bestellen
Hoe kan ik de status van mijn bestelling volgen?
Bestellen
Hoe wijzig ik mijn verzendadres?
Bestellen
Hoe maak ik een account aan?
Bestellen
Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?
Bestellen
Wat zijn de verzendkosten?
Bestellen
Hoe kan ik contact opnemen?
Bestellen