• Gratis thuisbezorgd
  • Binnen een werkdag in huis
  • Zekerheid en garantie
  • Veilig en vertrouwd betalen
This is some text inside of a div block.
Contact opnemen
This is some text inside of a div block.
Contact opnemen
This is some text inside of a div block.
Contact opnemen
This is some text inside of a div block.
Contact opnemen
This is some text inside of a div block.
Contact opnemen
This is some text inside of a div block.
Contact opnemen
This is some text inside of a div block.
Contact opnemen
This is some text inside of a div block.
Contact opnemen

Dageraad van het Nieuwe Licht

Inzicht in deze turbulente tijden
We leven in een tijd van maximale chaos, maar de dagen die voor ons liggen zijn het laatste hoofdstuk van geweld, haat, verdriet, vernietiging, tirannie en dood zoals wij het kennen op Aarde...
Volledige beschrijving...

25.99

Paperback
25.99
Hardcover
35.99
No items found.
Dit boek is geschreven door:
Auteur
Jan De Dood
Dit boek is onderdeel van een serie
Bekijk alle boeken
Zoek een verzameling boekenreeksen:
Kijk hier!
Details
Service
Nog een 3 Serie
Bekijk alle series

Dit boek heeft x andere serie boeken

Titeldetails

Alle informatie over dit boek:

Beschrijving

Inzicht in deze turbulente tijden
Deel 3 uit de serie “De boeken van Matthew”

Matthew Ward komt op 17-jarige leeftijd plotseling om het leven bij een auto-ongeluk. Veertien jaar later krijgt hij contact met zijn helderhorende moeder, Suzanne Ward. In hun zielenblauwdruk blijkt het voornemen te liggen om samen belangrijke boodschappen uit hogere dimensies door te geven aan de mensheid.

We leven in een tijd van maximale chaos, maar de dagen die voor ons liggen zijn het laatste hoofdstuk van geweld, haat, verdriet, vernietiging, tirannie en dood zoals wij het kennen op Aarde. In ‘Dageraad van het Nieuwe Licht’ -het derde boek uit de serie van vijf- treden we hierover in direct contact met God en vertegenwoordigers van buitenaardse beschavingen in dit universum, die hulp bieden aan de Aarde en de mensheid om haar vroegere gezondheid en glorie te herstellen. Dat versterkt het ontvangen van licht in iedere ontvankelijke ziel en dat is nodig. Want in deze kritieke tijd is voor iedereen het moment gekomen om verantwoording af te leggen over alle gemaakte keuzes gedurende vele levens. Een tijd om te beslissen het licht te accepteren en met de Aarde mee te gaan naar hogere lichtfrequenties of het licht te weigeren en terug te keren naar het begin van het bewustzijn. Hoewel we er dus niet alleen voor staan – al wil men ons dat wel doen geloven – ligt de werkelijke kracht in ieder van ons. Dat is waarom het nu zo belangrijk is om zelf te kiezen.

De vijf boeken van Matthew vullen elkaar aan en belichten tegelijkertijd steeds nieuwe aspecten van de boodschappen die Matthew en Suzanne Ward mogen overbrengen. Iedereen is uitgenodigd om bij te dragen aan het Veld van Bewustwording, het meest essentiële bestanddeel van het proces van transformatie van de mensheid en de Aarde, dat inmiddels onomkeerbaar in gang is gezet. Meer dan ooit is Matthews tijdloze boodschap actueel.

Aan deel 4 en 5 wordt momenteel gewerkt.

Leesfragment

Als de Aarde zelfs maar op de drempel van de vierde dichtheid zou staan, zouden de kwellingen en tragedies, het geweld en de corruptie en de armoede, niet plaatsvinden met een intensiteit en overvloed waarop ze nu plaatvinden. Op het punt van bijna binnengaan – en dat duurt vanaf vandaag nog een aantal jaren – zullen er nog wat restanten zijn van het handwerk van de duistere krachten en zal er behoefte zijn aan meer zuivering. Maar op de schaal die nu actief is als gevolg van de vasthoudendheid van de duistere harten en geesten, is de spirituele ontwikkeling die inherent is aan een bevolking van de vierde dichtheid op geen enkele manier bijna voltooid.

De duisteren stemden ermee in de “zware rollen” te spelen die essentieel waren om massa’s zielen de gelegenheid te geven hun gekozen karmische lessen te voltooien en het evenwicht te bereiken dat zij nodig hebben om spiritueel te evolueren naar de vierde dichtheid. De afspraak was dat, nadat de duisteren dat hadden gedaan ten bate van die massa’s – en zij deden hun werk effectief – zij zich bij het licht zouden voegen, maar zij hebben geweigerd dat deel van hun afspraak na te komen.

Omdat de fysieke dichtheid deze weerspannige zielen de herinnering ont- zegde die zij verwachtten op het vastgestelde tijdstip om zich bij het licht aan te sluiten, hebben individuen van hoogontwikkelde beschavingen – die in hun natuurlijke gedaante verschijnen zodat er geen enkele vergissing kan bestaan over hun identiteit en reden om op de planeet te zijn – hen herhaaldelijk herinnerd aan de gevolgen die zij zullen ondervinden als zij zich niet aan hun overeenkomst houden. Zij zijn echter zo vastbesloten hun doel van wereldheerschappij te bereiken, dat zij blijven weigeren om met de lichtkrachten samen te werken. Daarmee verraden zij zichzelf door af te zien van de sprong in spirituele groei waar zij voor hadden gekozen en veroorzaken zij dood en verderf die de bepalingen van de zielscontracten van vele anderen te boven gaat. De mensen die ervoor kozen om specifieke ontberingen te doorstaan om karmische lessen van de derde dichtheid te voltooien, stemden er niet mee in om de zwaardere omstandigheden of extra jaren van onderdrukking te ervaren die de duisteren veroorzaken. De meesten vragen op zielsniveau om hun contracten te wijzigen zodat zij dit leven eerder kunnen verlaten dan waar zij oorspronkelijk voor hadden gekozen. De goddelijke genade stemt in met hun verzoeken en geeft krediet aan hen die het contract volledig voltooien.

Ik moet duidelijk maken dat de individuen die ervoor kiezen hun duistere wegen te blijven volgen, wel beïnvloed worden door, maar niet hetzelfde zijn als de universele duistere krachten. Dat is een onvoorstelbaar groot krachtveld van negatieve gedachtevormen dat heimelijk door het universum kronkelt en zich verbindt met zielen wier neiging tot hebzucht en machtswellust de zeer lage vibraties aantrekt die door dat veld worden uitgezonden.

Licht kan gestaag op de Aarde en haar individuele levensvormen worden gericht omdat zij stabiel op hun plaats zijn, maar licht kan niet gestaag op dat altijd be- wegende massieve krachtveld worden gericht en dit is de enorme uitdaging die het licht tegenkomt in zijn pogingen om de duisternis in ieder stukje ruimte te overwinnen. Het kleine deel van het ontwerp van het universele weefsel dat jullie zonnestelsel omvat, was bedoeld om het domein van de lichtkrachten te worden en dat zal gebeuren – de hardnekkigheid van de donkere harten en geesten op de planeet vertraagt het alleen maar.

Extra informatie

ISBN: 9789493071766

Ondertitel: Inzicht in deze turbulente tijden

Reeks: De boeken van Matthew

Auteur: Ward, Suzanne

Nur: 720 – Esoterie algemeen

Druk: 1

Verschijningsvorm: Paperback / softback

Verschijningsdatum: 19-05-2021

Uitgever: Obelisk Boeken

Auteur
Suzanne Ward
Hoewel ik word beschouwd als de auteur van de boeken van Matthew, en dit boek – ben ik dat niet.
Meer info en alle boeken

Reviews

de antwoorden die je absoluut nodig hebt

Veelgestelde vragen

Kan ik boeken reserveren?
Worden mijn artikelen in één pakket geleverd?
Verzenden jullie naar mijn land?
Brengt u omzetbelasting in rekening?
Houdt u mijn betaalgegevens bij?
Op welke wijze kan ik betalen?
Hoe kan ik de status van mijn bestelling volgen?
Hoe wijzig ik mijn verzendadres?
Hoe maak ik een account aan?
Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?
Wat zijn de verzendkosten?
Hoe kan ik contact opnemen?
Wat moet ik doen als ik een verkeerd verzendadres heb ingevoerd?
Ik heb het verkeerde artikel ontvangen
Mijn bestelling is beschadigd aangekomen
Kan ik een bestelling wijzigen of annuleren nadat ik deze heb verzonden?
Hoe ontvang ik klantondersteuning?
Hoe moet ik retourneren?
Wat is uw retourbeleid?
Hoe ontvang ik klantondersteuning?
Klachten
Garantie