• Gratis thuisbezorgd
  • Binnen een werkdag in huis
  • Zekerheid en garantie
  • Veilig en vertrouwd betalen

Ingang naar het Rijk der Goden (luxe editie)

Ingang naar het Rijk der Goden (luxe editie)

De geheime inwijding
In het tweede deel van deze serie van zeven boeken beschrijft Radu Cinamar een aantal bijzondere ontmoetingen. Hij had zijn eerste ontmoeting met Elinor, een alchemist die hem voorstelde aan Repa Sundhi.
Volledige beschrijving...
Op voorraad

28.99

Hardcover
28.99
Hardcover
35.99
Dit boek is geschreven door:
Auteur
Jan De Dood
Zoek een verzameling boekenreeksen:
Kijk hier!
Dit boek is onderdeel van een serie
Bekijk alle boeken
Details
Service
Nog een 3 Serie
Bekijk alle series

Dit boek heeft x andere serie boeken

Titeldetails

Alle informatie over dit boek:

Achterflaptekst

Met behulp van satellieten ontdekte het Amerikaanse leger in 2003 een mysterieuze kamer onder ‘de Roemeense Sfinx’, een rotsformatie in het Bucegi gebergte. In de centrale ondergrondse zaal bevonden zich diverse artefacten waaronder zeer geavanceerde holografische technologie. Ook leidden er drie tunnels vanuit die zaal diep de Aarde in, naar Egypte, Tibet en de Binnenaarde. Hoewel het boek leest als sciencefiction gaat het hier om het waargebeurde verhaal van Radu Cinamar, die de kans kreeg om de locatie, die zo’n 50.000 jaar geleden door een geavanceerde beschaving is achtergelaten, te bezoeken.

In dit tweede deel uit de serie van zeven boeken beschrijft Radu Cinamar een aantal bijzondere ontmoetingen. De eerste ontmoeting heeft hij met Elinor, een alchemist die duizenden jaren kan leven en die hem kennis laat maken met Repa Sundhi, de Tibetaanse lama die de belangrijke taak heeft om de grote onevenwichtigheden in de Aarde te stabiliseren.

Radu wordt meegenomen naar andere realiteiten die verweven zijn met de onze. Als onderdeel van zijn inwijding ontmoet hij de godin Machandi. Deze buitengewone verschijning is van een dermate hoge frequentie dat alles in haar omgeving spontaan geneest. Hierna is hij klaar voor het grotere vervolg dat hem te wachten staat.

Leesfragment

Als de verbazingwekkende gebeurtenissen waar ik de afgelopen twee jaar bij betrokken ben geweest beperkt waren gebleven tot de buitengewone ontdekking in het Bucegigebergte (die ik in mijn vorige boek Zonsopgang boven Transsylvanië heb beschreven), zou ik waarschijnlijk geen goede reden hebben gehad om een nieuw boek te schrijven. Zelfs de Grote Expeditie die Cezar leidde door de raadselachtige en reusachtige ondergrondse tunnels, vertrekkend vanuit de Projectiezaal, zou niet voldoende aanleiding hebben gegeven om mij de belangrijkste elementen ervan te doen voorstellen. En wel om twee redenen, waarvan de eerste is dat het hier gaat om het grootste staatsgeheim van Roemenië.

Zoals ik al had verwacht, hield Cezar zich bij zijn terugkeer in het land aan zijn belofte om mij deelgenoot te maken van de belangrijkste gebeurtenissen en ontdekkingen van de expeditie. Hij vertelde dat hij met een elite-commando van 15 goedgetrainde militairen op pad was gegaan. De expeditie was ontegenzeglijk een van de meest gedurfde en meest fascinerende verkenningen geweest in de menselijke geschiedenis. Hoewel ik niet alles erover tot in detail weet, kan ik wel zeggen dat ik een duidelijk beeld ervan heb gekregen uit Cezars verhaal.

Ik ontmoette hem eind oktober (2004), een jaar nadat deze expeditie begon. Het politieke klimaat was intens in deze kritieke periode, zo net voor de verkiezingen. Als ik hem goed begrepen heb, heeft Cezars na zijn terugkeer vijf dagen lang verslag moeten doen voor een speciale Roemeens-Amerikaanse commissie. Mogelijk zijn bepaalde politieke factoren radicaal beïnvloed door hetgeen hij aan nieuwe bevindingen en bewijzen naar voren bracht. We hebben vernomen dat de leden van de commissie zo overweldigd waren door zijn verslag en het getoond bewijsmateriaal, dat zij urenlang niet in staat waren besluiten te nemen of de informatie op samenhangende wijze over te brengen aan de top van de staat. Hun hele waardesysteem werd volledig omvergeworpen en er was niets dat hun oude opvattingen kon ondersteunen. Misschien is men daarom tot de conclusie gekomen dat een radicale verandering van het systeem en van de occulte invloeden in het land noodzakelijk waren.

Het is verbazingwekkend hoe de opeenvolgende gebeurtenissen, die begon met de grote ontdekking in het Bucegigebergte en werd voortgezet met de expeditie door de ondergrondse tunnels, zowel het denken als het lot van sommige mensen nagenoeg compleet veranderde. Onder hen reken ik mezelf, aangezien ik me snel moest aanpassen aan grote veranderingen in mijn bestaan. De transformatie betrof in het bijzonder mijn innerlijke wezen.

Bibliografische informatie


ISBN: 9789464610345
Hoofdtitel: Ingang naar het rijk der goden
Ondertitel: De geheime inwijding
Reeks: De boeken van Radu Cinamar
Reeks nummer: 2
Auteur: Cinamar, Radu
Nur: 720 – Esoterie algemeen
Boeksoort: Algemeen
Druk: 1
Verschijningsvorm: Hardcover
Verschijningsdatum: 16-06-2022
Uitgever: Obelisk Boeken
Prijs: € 28,99
Taal: Nederlands
Illustraties: Ja
Aantal pagina's: 180

Parzival en de Graal (luxe editie)
5.0
Gebaseerd op 200 beoordelingen
Schrijf een recensie
Valerie van Zanten
De cover intrigeerde me dusdanig dat ik het boek vrij ‘blanco’ had aangeschaft. Maar vanaf het moment dat ik het opende, kon ik niet stoppen met lezen. Wat een prachtige inzichten & mooie verhalen. En de foto’s/beelden ter begeleiding – TOP!
Schrijf de eerste review!
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
de antwoorden die je absoluut nodig hebt

Veelgestelde vragen

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Hoe ontvang ik klantondersteuning?
Garantie en klachten
Klachten
Garantie en klachten
Garantie
Garantie en klachten
Wat moet ik doen als ik een verkeerd verzendadres heb ingevoerd?
Retourneren en ruilen
Ik heb het verkeerde artikel ontvangen
Retourneren en ruilen
Mijn bestelling is beschadigd aangekomen
Retourneren en ruilen
Kan ik een bestelling wijzigen of annuleren nadat ik deze heb verzonden?
Retourneren en ruilen
Hoe ontvang ik klantondersteuning?
Retourneren en ruilen
Hoe moet ik retourneren?
Retourneren en ruilen
Wat is uw retourbeleid?
Retourneren en ruilen
Kan ik boeken reserveren?
Bestellen
Worden mijn artikelen in één pakket geleverd?
Bestellen
Verzenden jullie naar mijn land?
Bestellen
Brengt u omzetbelasting in rekening?
Bestellen
Houdt u mijn betaalgegevens bij?
Bestellen
Op welke wijze kan ik betalen?
Bestellen
Hoe kan ik de status van mijn bestelling volgen?
Bestellen
Hoe wijzig ik mijn verzendadres?
Bestellen
Hoe maak ik een account aan?
Bestellen
Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?
Bestellen
Wat zijn de verzendkosten?
Bestellen
Hoe kan ik contact opnemen?
Bestellen