• Gratis thuisbezorgd
  • Binnen een werkdag in huis
  • Zekerheid en garantie
  • Veilig en vertrouwd betalen
This is some text inside of a div block.
Contact opnemen
This is some text inside of a div block.
Contact opnemen
This is some text inside of a div block.
Contact opnemen
This is some text inside of a div block.
Contact opnemen
This is some text inside of a div block.
Contact opnemen
This is some text inside of a div block.
Contact opnemen
This is some text inside of a div block.
Contact opnemen
This is some text inside of a div block.
Contact opnemen

Percepties van een Vrijdenker

Percepties van een Vrijdenker is één van de boeken die bepalend zullen blijken te zijn voor je leven.
Volledige beschrijving...

25.99

Paperback
25.99
Hardcover
35.99
No items found.
Dit boek is geschreven door:
Auteur
Jan De Dood
No items found.
Zoek een verzameling boekenreeksen:
Kijk hier!
Details
Service
Nog een 3 Serie
Bekijk alle series

Dit boek heeft x andere serie boeken

Titeldetails

Alle informatie over dit boek:

Beschrijving

Percepties van een Vrijdenker is één van de boeken die bepalend zullen blijken te zijn voor je leven. In een tijd waarin het woord ‘complotdenker’ als wapen gebruikt werd in de strijd tegen de waarheid, wist David Icke vanaf het allereerste moment waarop hij begon te spreken, 30 jaar geleden, exact te voorspellen wat er zou gaan gebeuren, waarom en hoe. Nu, tijdens de covid-crisis, blijkt dat steeds meer mensen zijn boeken willen lezen omdat ze, net als hij, ineens in staat zijn om op een andere manier naar wereldgebeurtenissen te kijken en daarmee een Vrijdenker te worden.

In dit zeer actuele boek brengt Icke versneld enorme aantallen mensen wereldwijd op de hoogte van het grote plan van de elite – die hij de Cult noemt – om de mensheid te onderwerpen. Alle actuele crises – naast de covid- en algemene gezondheidscrisis, ook de klimaatcrisis, economische-, migratie-, religieuze- en wetenschapscrisis – zijn gepland en moeten uiteindelijk leiden tot een globale controlestaat. ‘In 2030’, zo zegt het World Economic Forum – een Cult-organisatie – ‘bezit u niets, maar bent u wel gelukkig’. Met hun Great Reset en Build Back Better – wat hetzelfde is als de New World Order – wordt de mensheid richting de Hunger Games Society geleid. Covid, (of ‘corona’ wat letterlijk de ‘kroon’ op het werk van de Cult moet worden) zal van ons letterlijk een Transhumane synthetische Mens 2.0 maken, als door lockdowns de economie is verwoest, ons cash geld (onze vrijheid) is afgeschaft, we gechipt moeten zijn om mee te mogen doen aan wat nog over is van ons leven, gebruikmakend van een basisinkomen dat iedereen krijgt, mits we ons maar aan de regels houden en we niet boven het ons toegekende CO2-budget komen…

Wie denkt dat dit complottheorieën zijn heeft niet goed opgelet en moet dit boek vooral niet lezen maar in de rij gaan staan voor de volgende booster. Voor wie nog wél een werkend brein heeft is dit boek een absolute aanrader. Zij zullen de gebeurtenissen van 2020 en 2021 in een totaal ander licht zien nadat Icke heeft aangetoond dat de mensheid is bedrogen op een schaal die elk geloof tart. Maar er gloort licht want de mensheid is massaal aan het ontwaken en begint op te staan en nee te zeggen tegen de tirannie. Iedereen, iedere individu, wordt opgeroepen het juiste te doen. Het is nu.

David Icke’s tijd is gekomen en Percepties van een Vrijdenker had niet op een belangrijker en relevanter moment gepubliceerd kunnen worden, aangezien het publiek inmiddels wél bij de informatie kan waarvoor hij drie decennia werd gehoond.

Leesfragment

De in Frankrijk geboren filosoof, wiskundige en wetenschapper René Descartes werd in de 17e eeuw beroemd door zijn Latijnse uitspraak, die in het Nederlands vertaald wordt met: ‘Ik denk, dus ik ben’. Op het eerste gezicht is dat inderdaad zo. Het denken weerspiegelt de waarneming en de waarneming leidt zowel tot gedrag als tot zelfidentiteit. In die zin zijn ‘wij’ wat we denken. Maar wie of wat denkt er en is denken de enige manier om waar te nemen?

Het zal duidelijk worden dat ‘wij’ niet altijd de bron zijn van ‘onze’ waarneming, en voor de mensheid als geheel is dit zelfs zelden het geval. Het denken is sowieso niet de enige manier om waar te nemen. Het denken is de dorpsgek vergeleken met andere vormen van bewustzijn waar we allemaal toegang toe hebben en die wij kunnen aanboren. Dit moet wel waar zijn als wij die andere uitingen van bewustzijn zijn die naar hun aard oneindig zijn. We zijn dit vergeten, of, beter gezegd, we zijn gemanipuleerd om het te vergeten.

Dit is niet zomaar wat esoterisch gewauwel. De basis van menselijke controle en onderdrukking is controle van de menselijke waarneming. Als die waarneming eenmaal is gekaapt, dan wordt het gedrag, dat door de waarneming wordt gedicteerd, dat ook. Collectieve waarneming wordt collectief gedrag en collectief gedrag is wat wij de menselijke samenleving noemen. Waarnemen ofwel perceptie is alles en zij die achter de controle van de mensheid zitten weten dat. Daarom is perceptie 24/7 het doelwit van de psychopathische intriganten die ik de Global Cult (de Wereldwijde Cult) noem. Zij weten dat als zij de waarneming bepalen, zij het gedrag zullen bepalen en daarmee collectief de aard van de menselijke samenleving. Zij zijn zich er daarnaast van bewust dat perceptie wordt gevormd uit ontvangen informatie en dat, als zij de stroom van informatie beheersen, zij in hoge mate het menselijk gedrag kunnen sturen.

Censuur van informatie en opinie is de laatste jaren wereldwijd nagenoeg fascistisch geworden maar nooit zo duidelijk als sinds de illusoire ‘virus pandemie’ die in 2019 in China begon en vervolgen in 2020 over de hele wereld werd verspreid. Waarom hebben miljarden zich onderworpen aan huisarrest en fascistische samenlevingen aanvaard op een manier die zij nooit voor mogelijk hadden gehouden? Degenen die de informatie controleren die vanuit regeringen, de mainstream media en Silicon Valley (allemaal gecontroleerd door dezelfde netwerken van de Global Cult) over ons wordt uitgespuwd, vertelden ons dat we in gevaar waren vanwege een ‘dodelijk virus’ en dat alleen door ons te onderwerpen aan huisarrest en het opgeven van onze meest elementaire vrijheden, wij en onze families beschermd konden worden. Deze monumentale en aantoonbare leugen werd de perceptie van miljarden mensen en daardoor het gedrag van miljarden mensen. In deze paar woorden heb je de hele structuur en modus operandi van menselijke controle te pakken. Angst is een perceptie – FEAR: False Emotion Appering Real ofwel valse emotie die echt lijkt – en angst is het ruilmiddel van de controle. Kortom… grijp ze bij hun ballen (of geef ze die indruk) en hun harten en geesten volgen automatisch. Niets werkt zo goed als angst.

Extra informatie


ISBN: 9789493071940
Hoofdtitel: Percepties van een Vrijdenker
Auteur: Icke, David
Nur: 720 – Esoterie algemeen
Druk: 4
Verschijningsvorm: Paperback / softback
Verschijningsdatum: 14-12-2021
Uitgever: Obelisk Boeken
Prijs: € 25,99
Taal: Nederlands
Illustraties: Nee
Gewicht: 584 gram
Formaat: 242 x 168 x 28
Aantal pagina's: 400

Boeken in deze serie

Bekijk alle series
Parzival en de Graal (luxe editie)
Dit boek maakt geen deel uit van een serie.
Bekijk andere series
Auteur
David Icke
De oprichter van mediaplatform Ickonic.
Meer info en alle boeken

Reviews

de antwoorden die je absoluut nodig hebt

Veelgestelde vragen

Kan ik boeken reserveren?
Worden mijn artikelen in één pakket geleverd?
Verzenden jullie naar mijn land?
Brengt u omzetbelasting in rekening?
Houdt u mijn betaalgegevens bij?
Op welke wijze kan ik betalen?
Hoe kan ik de status van mijn bestelling volgen?
Hoe wijzig ik mijn verzendadres?
Hoe maak ik een account aan?
Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?
Wat zijn de verzendkosten?
Hoe kan ik contact opnemen?
Wat moet ik doen als ik een verkeerd verzendadres heb ingevoerd?
Ik heb het verkeerde artikel ontvangen
Mijn bestelling is beschadigd aangekomen
Kan ik een bestelling wijzigen of annuleren nadat ik deze heb verzonden?
Hoe ontvang ik klantondersteuning?
Hoe moet ik retourneren?
Wat is uw retourbeleid?
Hoe ontvang ik klantondersteuning?
Klachten
Garantie