• Gratis thuisbezorgd
  • Binnen een werkdag in huis
  • Zekerheid en garantie
  • Veilig en vertrouwd betalen

Weerbaarheid & Hooggevoeligheid

Weerbaarheid & Hooggevoeligheid

Verbeter de gezondheid van je lichaam en geest
NLP therapeut Norma Prikanowski leert aan hooggevoelige mensen hoe ze hun eigen energetische lifestylecoach kunnen worden. Het doel is om hooggevoeligheid en paranormale begaafdheid inzichtelijk te maken voor...
Volledige beschrijving...
Op voorraad

23.99

Paperback
23.99
Hardcover
35.99
No items found.
Dit boek is geschreven door:
Zoek een verzameling boekenreeksen:
Kijk hier!
No items found.
Details
Service
Nog een 3 Serie
Bekijk alle series

Dit boek heeft x andere serie boeken

Titeldetails

Alle informatie over dit boek:

Achterflaptekst

Voor mensen die in deze tijd hooggevoelig zijn voor alles wat er gebeurt en die heel graag hun weerbaarheid willen verhogen. Als therapeut kwam Norma al vroeg in aanraking met mensen die in de problemen kwamen door hun hooggevoeligheid. Klachten bij mensen – niet alleen kinderen maar ook volwassenen – die vaak niet begrepen werden. Een tijd waarin men over deze ‘vage’ en ‘zweverige’ klachten nog lacherig deed.

Dat is inmiddels anders. Hooggevoeligen kunnen een heel scala aan boeken, artikelen, blogs en internetpagina’s vinden. Zelfs in de reguliere hulpverlening zie je ontwikkelingen, al houdt men daar meestal vast aan een lineaire tegenover de noodzakelijke holistische visie. In dit boek leert Norma aan je hooggevoelige zelf om je eigen energetische lifestylecoach te zijn. Het doel is om hooggevoeligheid en soms ook paranormale begaafdheid, aan jou inzichtelijk te maken en zo uit te leggen dat je de ontvangen kennis en informatie leert te gebruiken als een soort energetische handleiding.

Norma legt op begrijpelijke en toegankelijke wijze de nieuwste reguliere en alternatieve ontwikkelingen op energetisch gebied uit en geeft daarmee inzicht in de problematiek van alle dag zoals die door hooggevoeligen wordt ervaren. Talrijke voorbeelden uit de praktijk, naast tips en oefeningen die je zelf kunt toepassen, zorgen ervoor dat je weerbaarheid toeneemt. Zo leer je omgaan met voor velen onbegrijpelijke klachten en gedragingen. Het boek is daarmee een nuttige energetische handleiding naar meer energie en balans. Eenmaal weerbaar, wordt hooggevoeligheid juist een mooie kwaliteit die je altijd in je dagelijkse leven in kunt zetten.

Norma Prikanowski van Veggel is NLP hypnotherapeute, natuurgeneeskundige en energetisch therapeute, NEI-coach, kinder- en jeugdcoach en medium. Samen met haar man heeft ze een praktijk waar ze volwassenen en kinderen begeleiden in het omgaan met hun hooggevoeligheid. Tevens is ze oprichtster en hoofddocente van het HSP-instituut – Ashana Holistic Education – dat scholingen aanbiedt aan professionals. Vanuit haar deskundigheid heeft ze inmiddels honderden HSP-ers mogen trainen en coachen om weerbaar te zijn in hun hooggevoeligheid.

Leesfragment

Als je je hele leven op zoek bent naar de diepere betekenis van je leven? Je zoekende bent naar een doel van je bestaan omdat je leven anders geen nut lijkt te hebben? Als je je hele leven zoekende bent naar het waarom? Het waarom, om juist voor deze ouders te kiezen en juist in dit gezin geboren te worden? Als je vaak moe en chagrijnig bent met onverklaarbare lichamelijke en psychische klachten dan is het leven niet altijd gemakkelijk. Zo ben ik op de wereld gekomen, hooggevoelig en wat later bleek ook nog paranormaal begaafd. Als kind van een bijzondere generatie.

De generatie van de eerste pioniers op het gebied van hooggevoeligheid. Al op jonge leeftijd met vele levensvragen die eerder bij een volwassene horen dan bij een kind en waar ik maar weinig antwoorden op kreeg. Sfeergevoelig en angstig voor de dingen die ik zag en voelde en die er voor anderen niet leken te zijn.

Mijn omgeving vond mij maar een raar kind met te veel fantasie. Een kind dat in hun ogen niet met beide benen op de grond stond. Een burn-out en een zware depressie op latere leeftijd waren het gevolg van deze niet-erkende gevoelens en gedachten betreffende mijn gevoeligheid. Ik zocht naar een overlevingsstrategie om het leven handelbaar te maken welke ik toen vond in de psychiatrie met hun kalmerende middelen en antidepressiva. Maar deze therapieën pasten niet bij mij. En alhoewel ik er nu heel goed mee om kan gaan zijn er in het verre verleden wel eens tijden geweest dat ik dacht dat er geen einde aan mijn lijdensweg kwam en dat de wereld maar beter af was zonder mij.

Achteraf gezien heb ik me in die tijd nog nooit zo verloren gevoeld. Hoe moeilijk is het wel niet om op te groeien, volwassen te worden in een voor mij (toen althans) ‘vreemde’- mensenwereld waarin ik me niet begrepen voelde en als buitenbeentje in de samenleving stond.

Nu, vele jaren later, worden er nog steeds kinderen geboren die behoren tot deze bijzondere generatie. Tijd staat niet stil en hooggevoeligheid is een wezenlijk onderdeel van onze maatschappij geworden. Hopelijk geven mijn verhaal en de vele hoofdstukken in dit boek veel herkenning en vele antwoorden op de vragen die er voor jou zijn als pionier en laten ze je zien dat je een prachtig mens bent dat het leven mag leven en genieten op jouw manier.

Bibliografische informatie

Paperback: 160 pagina's

Uitgever: Obelisk

Verschenen: 13 mei 2019

Druk: 1

Taal: Nederlands

ISBN-10: 9493071146

ISBN-13: 978-9493071148

Productafmetingen: 15,5 x 1,3 x 23,5 cm

Brutogewicht (incl. verpakking): 331 g

Parzival en de Graal (luxe editie)
Dit boek maakt geen deel uit van een serie.
Bekijk andere series
5.0
Gebaseerd op 200 beoordelingen
Schrijf een recensie
Valerie van Zanten
De cover intrigeerde me dusdanig dat ik het boek vrij ‘blanco’ had aangeschaft. Maar vanaf het moment dat ik het opende, kon ik niet stoppen met lezen. Wat een prachtige inzichten & mooie verhalen. En de foto’s/beelden ter begeleiding – TOP!
Schrijf de eerste review!
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
de antwoorden die je absoluut nodig hebt

Veelgestelde vragen

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Hoe ontvang ik klantondersteuning?
Garantie en klachten
Klachten
Garantie en klachten
Garantie
Garantie en klachten
Wat moet ik doen als ik een verkeerd verzendadres heb ingevoerd?
Retourneren en ruilen
Ik heb het verkeerde artikel ontvangen
Retourneren en ruilen
Mijn bestelling is beschadigd aangekomen
Retourneren en ruilen
Kan ik een bestelling wijzigen of annuleren nadat ik deze heb verzonden?
Retourneren en ruilen
Hoe ontvang ik klantondersteuning?
Retourneren en ruilen
Hoe moet ik retourneren?
Retourneren en ruilen
Wat is uw retourbeleid?
Retourneren en ruilen
Kan ik boeken reserveren?
Bestellen
Worden mijn artikelen in één pakket geleverd?
Bestellen
Verzenden jullie naar mijn land?
Bestellen
Brengt u omzetbelasting in rekening?
Bestellen
Houdt u mijn betaalgegevens bij?
Bestellen
Op welke wijze kan ik betalen?
Bestellen
Hoe kan ik de status van mijn bestelling volgen?
Bestellen
Hoe wijzig ik mijn verzendadres?
Bestellen
Hoe maak ik een account aan?
Bestellen
Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?
Bestellen
Wat zijn de verzendkosten?
Bestellen
Hoe kan ik contact opnemen?
Bestellen