• Gratis thuisbezorgd
  • Binnen een werkdag in huis
  • Zekerheid en garantie
  • Veilig en vertrouwd betalen

In een wereld vol leugens

In een wereld vol leugens

Op weg naar (de) waarheid
De tijd is aangebroken om de échte machthebbers die verantwoordelijk zijn voor zoveel verdriet, pijn en angst te ontsluieren. Wie zijn ze en waar komen ze vandaan?
Volledige beschrijving...
Op voorraad

21.99

Paperback
21.99
Hardcover
35.99
No items found.
Dit boek is geschreven door:
Auteur
Jan De Dood
Zoek een verzameling boekenreeksen:
Kijk hier!
No items found.
Details
Service
Nog een 3 Serie
Bekijk alle series

Dit boek heeft x andere serie boeken

Titeldetails

Alle informatie over dit boek:

Achterflaptekst

Op weg naar de waarheid in een wereld vol leugens neemt je mee in een wereld waarin niets is wat het lijkt. Aan de hand van de presentatie ‘Alice in Wonderland’ van Peter Vereecke beschrijft de auteur het échte verhaal achter enkele historische gebeurtenissen die de wereld op z’n kop hebben gezet, zoals 9/11, de dood van JFK en het zinken van de Titanic. Met dit boek neemt hij samen met jou een kijkje in de wereld achter de schermen. Wat hebben deze markante ‘toevallen’ met elkaar te maken en welke machten en krachten verschuilen zich hierachter?

Al geruime tijd worden we in een staat van angst en onzekerheid gevangen gehouden om ons weg te houden van het ware geluk op Aarde. De tijd is aangebroken om de échte machthebbers die verantwoordelijk zijn voor zoveel verdriet, pijn en angst te ontsluieren. Wie zijn ze en waar komen ze vandaan? Hoe gaan ze te werk en hoe proberen ze hun doelstellingen te bereiken? En hoe weten we dit eigenlijk?

Luca Janssen (1999) verstaat de kunst om mooi te schrijven over lelijke dingen en doet in dit boek een poging jou aan te moedigen zelf op onderzoek uit te gaan en te vertrouwen op jouw intuïtie en je innerlijke stem. Ook laat hij je zien waar het leven in zijn ogen werkelijk om draait: liefde. Uiteindelijk zorgt liefde ervoor dat we in onze kracht komen te staan en dat we tolerant zijn naar onze medemens. Liefde is hét geneesmiddel dat ons in staat stelt om de gebroken parten in ons te helen. Uitgerekend dit is wat de Aarde zo hard nodig heeft op dit moment. Dit boek symboliseert zijn zoektocht naar de waarheid. Want alleen als we de leugens doorzien kan de waarheid zegevieren. Ga je mee op zoek naar de waarheid?

Leesfragment

Welkom beste lezer in In Een Wereld Vol Leugens. Ik ben blij dat je de weg hebt gevonden naar dit boek. Dit boek is niet wat het in eerste instantie lijkt. De inhoud ervan kan je afschrikken, omdat het andere verhalen vertelt dan je waarschijnlijk gewend bent. De inzichten die je zult verkrijgen wanneer je dit boek onbevangen leest, zullen er ongetwijfeld voor zorgen dat je nooit meer op dezelfde manier naar de wereld om je heen kijkt. Daarom zal ik je, aan de hand van een stukje geschiedenis, stap voor stap begeleiden in dit proces.

Zoals je misschien al wel gemerkt hebt staat de wereld al een behoorlijke tijd op z’n kop. De ene na de andere dramatische gebeurtenis (denk aan de coronapandemie, de oorlog in Oekraïne en de torenhoge inflatie die daarbij komt kijken) volgt elkaar op en dit zorgt voor veel angst onder de mensen. Wat is waar en wat is onwaar? Wat is echt en wat niet? Het is tegenwoordig een lastige opgave om dit te bepalen. De wereld wordt hierdoor in kampen verdeeld: aan de ene kant zijn er mensen die volledig meegaan in het narratief dat hen door de reguliere mediakanalen voorgeschoteld wordt, terwijl de andere kant de illusie denkt te doorzien. Hier tussenin zijn er verschillende gradaties.
Zo zijn er ook mensen die voelen dat datgene wat ons verteld wordt niet klopt, maar geen woorden kunnen geven aan dit gevoel, of mensen die heel duidelijk zien wat er gebeurt en toch besluiten om geen actie te ondernemen, omdat ze bang zijn voor de consequenties van hun acties.

Eén ding is zeker: het is een bijzondere tijd waar we nu in leven. Het is een tijd van steeds meer ontdekkingen; ontdekkingen over hoe de wereld daadwerkelijk in elkaar steekt. We worden steeds bewuster van wie we in essentie zijn en waarom we ons bevinden op deze prachtige planeet. Nog nooit in deze moderne tijd stond de mens zoveel stil bij zijn eigen aard. Ook is het een tijd van (zelf)reflectie. We worden met z’n allen uitgenodigd om te onderzoeken, te bevragen en onszelf en de wereld om ons heen beter te leren kennen. Want wie werkelijk vragen durft te stellen, zal op den duur antwoorden krijgen. Daarover gaat dit boek, over de zoektocht naar de waarheid.

Ik heb geprobeerd dit boek zo te schrijven dat het jou uitnodigt om (historische en recente) gebeurtenissen, waarbij jouw gevoel en logische verstand weerstand ervaren, in twijfel te trekken en zelf op onderzoek te gaan naar de ware aard hiervan. Neem niet aan wat ik zeg, maar onderzoek het zelf. En vergeet vooral niet je te verwonderen over de schoonheid die schuilt achter de ogenschijnlijke duisternis. Ik hoop dat ik jou met dit boek de moed geef om te vertrouwen op je eigen intuïtie en op je innerlijke stem.

Moge dit boek jou helpen om je innerlijke blokkades op te heffen en de wereld te zien voor wat hij werkelijk is: een wereld vol liefde. Liefde is immers waar het werkelijk om draait.

Inhoudsopgave

Inleiding: van leugens naar de waarheid

Deel I
Het échte verhaal achter enkele historische gebeurtenissen die de wereld op z’n kop hebben gezet
H1) 9/11, ‘the biggest lie ever told’
H2) Een dubbele moord
H3) De ondergang van de Titanic

Deel II
Een kijkje in de wereld achter de schermen

Inleiding
H1) Wie zijn de échte machthebbers?
H2) Hidden in plain sight
H3) Van slaaf tot vrij mens

Afsluiting: de weg naar de liefde

Bibliografische informatie

ISBN: 9789464611144

Hoofdtitel: In een wereld vol leugens

Ondertitel: Op weg naar (de) waarheid

Auteur: Janssen, Luca

Nur: 740 - Mens en maatschappij algemeen

Boeksoort: Algemeen

Druk: 1

Verschijningsvorm: Paperback / softback

Verschijningsdatum: 06-11-2023

Uitgever: Obelisk Boeken

Prijs: € 21,99

Btw-tarief: Laag

Taal: Nederlands

Illustraties: Ja

Aantal pagina's: 155

Gewicht: 324 gram

Formaat: 240 x 169 x 12

Parzival en de Graal (luxe editie)
Dit boek maakt geen deel uit van een serie.
Bekijk andere series
Auteur
Luca Janssen
Luca Janssen spoort de lezer aan om op zoek te gaan naar zichzelf en zo te bouwen aan een mooiere wereld.
Meer info en alle boeken

Andere boeken van deze auteur

Er zijn nog geen andere titels.
5.0
Gebaseerd op 200 beoordelingen
Schrijf een recensie
Valerie van Zanten
De cover intrigeerde me dusdanig dat ik het boek vrij ‘blanco’ had aangeschaft. Maar vanaf het moment dat ik het opende, kon ik niet stoppen met lezen. Wat een prachtige inzichten & mooie verhalen. En de foto’s/beelden ter begeleiding – TOP!
Schrijf de eerste review!
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
de antwoorden die je absoluut nodig hebt

Veelgestelde vragen

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Hoe ontvang ik klantondersteuning?
Garantie en klachten
Klachten
Garantie en klachten
Garantie
Garantie en klachten
Wat moet ik doen als ik een verkeerd verzendadres heb ingevoerd?
Retourneren en ruilen
Ik heb het verkeerde artikel ontvangen
Retourneren en ruilen
Mijn bestelling is beschadigd aangekomen
Retourneren en ruilen
Kan ik een bestelling wijzigen of annuleren nadat ik deze heb verzonden?
Retourneren en ruilen
Hoe ontvang ik klantondersteuning?
Retourneren en ruilen
Hoe moet ik retourneren?
Retourneren en ruilen
Wat is uw retourbeleid?
Retourneren en ruilen
Kan ik boeken reserveren?
Bestellen
Worden mijn artikelen in één pakket geleverd?
Bestellen
Verzenden jullie naar mijn land?
Bestellen
Brengt u omzetbelasting in rekening?
Bestellen
Houdt u mijn betaalgegevens bij?
Bestellen
Op welke wijze kan ik betalen?
Bestellen
Hoe kan ik de status van mijn bestelling volgen?
Bestellen
Hoe wijzig ik mijn verzendadres?
Bestellen
Hoe maak ik een account aan?
Bestellen
Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?
Bestellen
Wat zijn de verzendkosten?
Bestellen
Hoe kan ik contact opnemen?
Bestellen