• Gratis thuisbezorgd
  • Binnen een werkdag in huis
  • Zekerheid en garantie
  • Veilig en vertrouwd betalen
This is some text inside of a div block.
Contact opnemen
This is some text inside of a div block.
Contact opnemen
This is some text inside of a div block.
Contact opnemen
This is some text inside of a div block.
Contact opnemen
This is some text inside of a div block.
Contact opnemen
This is some text inside of a div block.
Contact opnemen
This is some text inside of a div block.
Contact opnemen
This is some text inside of a div block.
Contact opnemen

Het theater des levens

Het theater des levens

Wie ben je en waarom ben je hier?
We staan aan het begin van een wereldwijde transitie waar bezieling opnieuw structuur gaat krijgen. Om daar te komen, worden we uitgenodigd om door onze trauma's heen te gaan en ons hart te openen.
Volledige beschrijving...
Op voorraad

27.99

Paperback
27.99
Hardcover
35.99
No items found.
Dit boek is geschreven door:
Auteur
Jan De Dood
Zoek een verzameling boekenreeksen:
Kijk hier!
No items found.
Details
Service
Nog een 3 Serie
Bekijk alle series

Dit boek heeft x andere serie boeken

Titeldetails

Alle informatie over dit boek:

Achterflaptekst

Het theater des levens

ontwijken – ontwaken

vasthouden – loslaten

beperken – verbreden

onderdrukken - bevrijden

We staan aan het begin van een wereldwijde transitie waar onbezielde structuren instorten en bezieling opnieuw structuur gaat krijgen. Om daar te komen, worden we uitgenodigd om door onze individuele en collectieve trauma's heen te gaan en ons hart te openen.

Koen Logtens neemt je mee in dit bijzondere proces. Hij deelt zijn eigen ervaringen, inzichten en kennis met ons en laat zien dat die centraal staan voor de tijd waar we nu in leven. Veel mensen merken en voelen dat er iets niet klopt in de wereld, maar kunnen dat soms moeilijk duiden. ‘Het theater des levens’ beschrijft welke machten en krachten zich verschuilen achter het wereldtoneel. Logtens laat een ander licht schijnen op onze geschiedenis, onze gezondheid, ons onderwijs, conditionering en programmering. Waar komen we vandaan en wie zijn we in essentie? Maar misschien nog wel belangrijker; waar gaan we naartoe als samenleving en wat kun jij zelf doen? Want uiteindelijk zijn wij - jij en ik - de verandering die we willen manifesteren in de toekomst.

Wat zou er gebeuren als we ons niet laten leiden door angstige nieuwsberichten en stoppen om een kant te kiezen? Wat zou er gebeuren als we ons bewust worden van automatische programma´s en patronen die ons leven onbewust beïnvloeden en stoppen met onszelf en anderen te veroordelen? Wat zou er gebeuren als we leren onvoorwaardelijk lief te hebben? De wereld begrijpen, begint bij het begrijpen van jezelf.

Dit boek gaat over de reis van ontwaken, loslaten, verbreden en bevrijden.

‘Niets staat los van elkaar.

Alles is verbonden.’

Leesfragment

Welkom in het boek ‘Het theater des levens’. Mijn rol in dit theater is niet die van politicus, wetenschapper, professor, medicus, engineer, journalist of wereldster. Ben jij, net zoals ik, van mening dat ‘titels’ niet nodig zijn om het leven te begrijpen? Dan nodig ik je uit om met een open mind en een vrij hart de inhoud van dit boek tot je te nemen. Zie mij als een sensitieve olifant in de kamer met een specifieke missie: ‘Mensen laten zien dat samenleven vanuit liefde, eenheid en ware vrijheid daadwerkelijk mogelijk is als we de weg naar ons collectieve hart terugvinden.’ Het is januari 2020, twee maanden voordat de wereld in de ban raakte van een pandemie, wanneer ik ‘s nachts overvallen wordt door een beangstigende droom en een akelig gevoel dat over mij heen daalt. Badend in het zweet word ik met een onbestemd gevoel ‘s ochtends wakker. ‘Schat er gaat iets gebeuren waar de hele wereld van op zijn kop zal staan’, hoor ik mezelf nog met trillende stem zeggen tegen mijn geliefde. Dit onbestemde gevoel wordt bevestigd op 12 maart 2020 wanneer onze minister-president Mark Rutte aankondigt dat Nederland op slot gaat.

Het is precies een jaar later in januari 2021 wanneer ik op mijn vertrouwde Waalstrandje getuige mag zijn van een intense en mystieke eenheidservaring die mijn leven en mijn kijk op mezelf en het bestaan van de mensheid voorgoed verandert. Van kinds af aan heb ik een diepe belangstelling gehad voor de mens en de wereld om mij heen in dit wonderbaarlijke ‘theater des levens’. Vaak heb ik me afgevraagd: ‘Wie ben ik? Waarvoor ben ik hier en waarom? Wat is de reden van mijn bestaan? Wat drijft mensen en maakt ze werkelijk gelukkig? Waarom maken mensen ruzie, veroordelen ze elkaar, is er rijkdom en armoede? Waarom   denken mensen veelal in goed of fout, voor en tegen, links of rechts, en bezitten wij wapens die mensen en zelfs onze eigen planeet kunnen vernietigen? Waarom is er verdeeldheid en armoede? Waarom moeten we op school allemaal hetzelfde leren? En waarom is er altijd genoeg geld voor oorlog en nooit genoeg geld voor hongersnood?’ Allemaal vragen die mij bezighielden met als voornaamste reden dat ik niet kon geloven dat er mensen zijn die alleen aan zichzelf denken en anderen pijn willen doen. ‘Het klopt niet’, dacht ik dan. Ondanks mijn onbezorgde jeugd en liefdevolle opvoeding heb ik, ergens al heel jong, een gevoel ervaren dat dit niet de wereld is die ik me voorgesteld had, nadat ik op 14 april 1977 door mijn allerliefste moeder op de wereld werd gezet. Sinds 2020 is mijn intentie om mezelf en de wereld om me heen te begrijpen en te doorgronden sterk toegenomen. De coronapandemie heeft mij op vele fronten geraakt en mijn ogen geopend voor de wereld waarin we leven.

Ik zie dat we in 2022 aan de vooravond staan van een wereldwijde systemische transitie. Ik zie dat onbezielde structuren instorten en bezieling opnieuw structuur gaat krijgen. Deze overgang zal gepaard gaan met chaos, die steeds meer mensen confronteert met hun eigen waarden en zingeving. De verontrustende gebeurtenissen in de wereld kunnen we, wanneer we het grote plaatje zien, slechts met vertrouwen en positiviteit tegemoet treden. Als we van tevoren nadenken en onderzoek doen over wat ons mogelijk te wachten staat, kunnen we ons mentaal voorbereiden of het tij keren met zo min mogelijk angst en paniek. De koppen in het zand steken, de realiteit negeren, of slechts gedeeltelijk begrijpen wat er speelt, drijft ons verder af van wie we zijn. Ik geloof dat als we gaan ervaren dat onze fundamentele vrijheden en menselijke waarden op het spel staan, oude systemen in rap tempo transformeren naar een wereld gebaseerd op liefde, transparantie en verbinding in plaats van een wereld gebouwd op geld, macht en controle. Onze ‘autoriteiten’, de bestaande controlerende machten, gaan ons hier niet bij helpen. De uitkomst hangt aan een zijden draadje van ons bewustzijn en onze acties aan elkaar.

Mocht je geïnteresseerd zijn in de huidige ontwikkelingen in de wereld, dan hoop ik met mijn verhaal jou te inspireren en jou van de nodige ‘eye openers’ te voorzien. Ik stel vragen zowel op aards vlak; wat speelt er in de wereld en waarom gebeurt dit, als op spiritueel vlak; wie ben ik, waarvoor ben ik hier en wat is mijn rol in het grote geheel? Het één staat niet los van het ander en de essentie zit in onszelf. Ik probeer open te blijven staan voor informatie buiten de bestaande kaders en de wereld, waarin ik leef tezamen met jou, de mensen en de natuur te begrijpen in een bewuste verbinding met een veel groter geheel. Een APK-tje (Andere Persoonlijke Kijk) voor het leven, kan in mijn ogen alleen maar verrijkend zijn. Heb jij een open vizier en een nieuwsgierig geweten, dan is mijn wens dat dit boek jouw leven een positieve wending mag geven.  

Dit boek is mijn perceptie op de werkelijkheid. Alles is relatief en meerdimensionaal. Er zijn vele waarheden die de waarheid niet kent. De waarheid zit in ieder van ons. Niet in ons hoofd, maar in ons hart. Dat klopt altijd. De absolute waarheid is voor mij: ‘Oneindig Bewustzijn in liefde en licht’. Zoals één van mijn leermeesters Marcel Messing (antropoloog, filosoof en auteur) zei in een persoonlijk gesprek: ‘In mijn zoektocht naar het werkelijke goddelijke, de ware liefde, moest ik door heel wat leugen poorten heen.’, waar ik hem aanvulde met: ‘Om de ‘duisternis’ in mezelf te helen, moet ik telkens weer de moed vinden om het licht erop te schijnen’. Een continuerend proces van ontwaken, loslaten, verbreden en bevrijden.In dit boek schijn ik licht op zaken waarvan ik vind dat ze onderbelicht blijven in onszelf, onze opvoeding, onderwijs en de media. Een boek waarbij de aardse realiteit samenkomt met onze zielenreis op Aarde.

Ik neem je mee op reis naar de openbaring van de vrije mens in een nieuwe wereld. Het helpt om jezelf open te stellen voor alle informatie die tot je komt. Wie nooit van mening veranderd, heeft nooit iets geleerd. Als jouw cognitieve box en jouw perceptie op mijn beschreven werkelijkheid het niet toestaat informatie binnen te laten komen, omdat dit rationele of emotionele weerstand oproept, dan is het onmogelijk om de puzzelstukjes tot een geheel te verbinden. Weerstand is de confrontatie met een persoonlijke grens of oordeel. Elke confrontatie met jouw persoonlijke grens is een kans je ware zelf te ontmoeten. Voorbij de begrenzing van perceptie liggen nieuwe mogelijkheden en kansen in de oneindigheid van alle kennis verborgen en is er nog heel veel te ontdekken. Kijken naar weerstand betekent ook ‘voelen wat is’, ervaren en jezelf leren kennen, wat resulteert in persoonlijke groei. Het is aan jou wat je wilt ervaren.

Ik schrijf dit boek, omdat ik een andere toekomst wens voor de komende generaties. De Aarde huilt stilletjes en het is tijd voor verandering. Deze wereld is niet eerlijk en dat weten we al heel lang. We mogen de ogen niet sluiten voor wat er gaande is. Het klopt niet! De tijd is rijp om te ontwaken en te gaan bouwen aan een nieuwe wereld op deze wonderschone planeet. Een wereld waarin mensen vanuit hun hart gaan zien wie ze zijn en welke rol ze te vervullen hebben in het belang van een verbindende wereld. Bevrijd van angst en vervuld met volmaakte liefde die alle mensen, de natuur en het universum ten goede komt. Ik maak je graag deelgenoot van mijn reis door het theater des levens. Een unieke wereld waarin we allemaal acteren (in latijn; actio - mysteriespel).

Koen Logtens

Inhoudsopgave

Dankwoord
Voorwoord

Het theater des levens
Het klopt niet
Perceptie en bewustzijn
Bewustzijn, de wet van resonantie en frequentie
Wat is normaal of abnormaal?
Ontwijken of ontwaken
Onderdrukken of bevrijden
Het perceptieprogramma
De invloed van bewustzijn en het brein op onze overtuigingen
De verdeling van de macht en het geld
De rol van de media

Machtsstructuren en de huidige situatie – deel 1
De invloed van de macht
De invloed van het volk
De Mahabharata en de Nag-Hammadi geschriften
De plannen van de gevestigde orde
Pathocratie

Machtsstructuren en de huidige situatie – deel 2
De openbaring
Vasthouden of loslaten
De tekenen des tijds
Bij wie ligt de macht?
Hechting als illusie
De lichtkracht van bewustzijn
Tartaria
Introductie op het verhaal van de Anunnaki
Anunnaki
Het boek van Enoch

Machtsstructuren en de huidige situatie – deel 3
Op weg naar een nieuwe wereld
Het onderwijs van de toekomst
Ontwaken, loslaten, verbreden en bevrijden
Het visioen van de nieuwe wereld

Literatuur
Websites
Over de auteur

Bibliografische informatie

ISBN 9789464610703

Hoofdtitel: Het Theater des Levens

Auteur: Logtens, Koen

Nur:728 - Spiritualiteit

Boeksoort: Algemeen

Druk: 1

Verschijningsvorm: Paperback / softback

Verschijningsdatum: 21-01-2023

Uitgever: Obelisk Boeken

Prijs: € 27,99

Btw-tarief: Laag

Taal: Nederlands

Illustraties: Nee

Aantal pagina's: 380

Gewicht: 614 gram

Formaat: 240 x 167 x 29

Parzival en de Graal (luxe editie)
Dit boek maakt geen deel uit van een serie.
Bekijk andere series
Auteur
Koen Logtens
Gelooft in de kracht van de nieuwe generatie. De kinderen van nu worden de leiders van de nieuwe wereld.
Meer info en alle boeken

Andere boeken van deze auteur

Er zijn nog geen andere titels.
5.0
Gebaseerd op 200 beoordelingen
Schrijf een recensie
Valerie van Zanten
De cover intrigeerde me dusdanig dat ik het boek vrij ‘blanco’ had aangeschaft. Maar vanaf het moment dat ik het opende, kon ik niet stoppen met lezen. Wat een prachtige inzichten & mooie verhalen. En de foto’s/beelden ter begeleiding – TOP!
Schrijf de eerste review!
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
de antwoorden die je absoluut nodig hebt

Veelgestelde vragen

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Hoe ontvang ik klantondersteuning?
Garantie en klachten
Klachten
Garantie en klachten
Garantie
Garantie en klachten
Wat moet ik doen als ik een verkeerd verzendadres heb ingevoerd?
Retourneren en ruilen
Ik heb het verkeerde artikel ontvangen
Retourneren en ruilen
Mijn bestelling is beschadigd aangekomen
Retourneren en ruilen
Kan ik een bestelling wijzigen of annuleren nadat ik deze heb verzonden?
Retourneren en ruilen
Hoe ontvang ik klantondersteuning?
Retourneren en ruilen
Hoe moet ik retourneren?
Retourneren en ruilen
Wat is uw retourbeleid?
Retourneren en ruilen
Kan ik boeken reserveren?
Bestellen
Worden mijn artikelen in één pakket geleverd?
Bestellen
Verzenden jullie naar mijn land?
Bestellen
Brengt u omzetbelasting in rekening?
Bestellen
Houdt u mijn betaalgegevens bij?
Bestellen
Op welke wijze kan ik betalen?
Bestellen
Hoe kan ik de status van mijn bestelling volgen?
Bestellen
Hoe wijzig ik mijn verzendadres?
Bestellen
Hoe maak ik een account aan?
Bestellen
Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?
Bestellen
Wat zijn de verzendkosten?
Bestellen
Hoe kan ik contact opnemen?
Bestellen