• Gratis thuisbezorgd
  • Binnen een werkdag in huis
  • Zekerheid en garantie
  • Veilig en vertrouwd betalen

De Droom van Igor

De Droom van Igor

Een waargebeurd science fiction verhaal
Tijdens een “droom” ziet Igor zichzelf door een grot in Engeland gaan in een bootje met een aap als gids. Later wordt hem daar een oeroude wetenschap onthuld die de Sleutel bevat tot Interdimensionale Communicatie.
Volledige beschrijving...
Op voorraad

28.99

Hardcover
28.99
Hardcover
35.99
Dit boek is geschreven door:
Auteur
Jan De Dood
Zoek een verzameling boekenreeksen:
Kijk hier!
No items found.
Details
Service
Nog een 3 Serie
Bekijk alle series

Dit boek heeft x andere serie boeken

Titeldetails

Alle informatie over dit boek:

Achterflaptekst

De Droom van Igor is het waargebeurde verhaal van de auteur, die tijdens een “droom” zichzelf door een grot ziet gaan in een bootje en met een aap als gids. Zoveel jaren later komt hij door een lang verhaal aan in de Grotten van Han, waar hij van een vriend bijgenaamd “de aap” te horen krijgt dat op het moment van zijn droom, in juli 2012, in de Grot van Han een theaterstuk werd gespeeld dat getiteld was “De Droom van Igor”.

Dit is slechts één van de talrijke synchroniciteiten die de auteur is tegengekomen sinds een vreemde ontmoeting in Engeland in 2010 waarbij hij en een vriend oog in oog kwamen te staan met 3 lichtbollen die in menselijke vorm veranderden. Een vreemde obsessie voor zwanen en onwaarschijnlijke toevalligheden hebben Igor sindsdien niet alleen naar de Grot gebracht maar hebben eveneens een oeroude wetenschap onthuld die de Sleutel bevat tot Interdimensionale Communicatie.

Leesfragment

Soms gebeuren er dingen in het leven die rationeel onverklaarbaar lijken en die daardoor dikwijls worden toegeschreven aan ‘toeval’ of aan onbekende ‘hogere’ krachten. Wie heeft namelijk nog nooit een droom gehad die later ook echt uitkwam? Wie heeft nog nooit een telefoonoproep gekregen van de persoon waar men net aan dacht. Echter, wie heeft ooit de moed gehad om alles achter te laten voor het volgen van een visioen?

Neen, dit is niet de Bijbel, maar een gewoon verhaal van een gewoon mens die op ontdekkingstocht is gegaan naar een gebied dat tot nu toe weinig of niet (serieus) werd verkend. Voordat Columbus in 1492 Amerika ontdekte, geloofde amper iemand in Europa dat er nog andere continenten bestonden en dat de Aarde rond was. Ondertussen is er niemand meer die hieraan twijfelt en lijkt de toenmalige staat van onwetendheid belachelijk en onvoorstelbaar. Hetzelfde zal ongetwijfeld ooit gebeuren met het onbekende gebied dat ik en steeds meer anderen ben beginnen (onder)zoeken. Dit gebied is echter geen geografische plaats maar een verborgen transcendente dimensie die de waarneembare realiteit overstijgt, maar waarin toeval een zin krijgt. De meesten onder ons geloven echter dat deze onzichtbare dimensie volledig los staat van onze intenties. Iedereen weet en voelt nochtans dat er “meer is tussen hemel en aarde”, iedereen accepteert het begrip ‘intuïtie’, maar weinigen hebben de moed om deze mysterieuze en onzichtbare bron van informatie te onderzoeken, om diep in zichzelf te keren en om die donkere krochten van hun bewustzijn te gaan verkennen.

Inderdaad, het onbekende boezemt angst in. De zintuiglijke werkelijkheid is namelijk heel comfortabel want alles is er te verklaren met de logica van oorzaak en gevolg. Het zoeken naar de dimensies achter die waarneembare werkelijkheid vergt dus een zekere moed om die veilige haven achter zich te laten. Onze maatschappij heeft dan ook een term uitgevonden voor die verborgen dimensie: ‘toeval’. Paradoxaal genoeg wil de mens alles kunnen verklaren, maar wat hij niet kan verklaren schrijft hij gemakshalve toe aan toeval. Ondanks het feit dat niemand nadenkt over wat toeval precies is, gebruikt iedereen het als een verklaring op zich. Maar hoe kan iets wat onverklaard is een verklaring vormen? Hoe kunnen we weten of de Aarde plat is als we niet durven gaan kijken tot aan de rand ervan? De reden waarom dit woord ons lijkt te weerhouden om te gaan zoeken naar de oorzaak van toeval is dat wij ‘geloven’ dat wij er geen bewuste invloed kunnen op uitoefenen. Dit brengt ons bij de grote paradox van deze tijd.

Het verhaal dat u op het punt staat te lezen staat zodanig bol van dergelijke ‘toevalligheden’ dat het bijna ongeloofwaardig overkomt. Nochtans, beste lezer, kan ik u op mijn communiezieltje zweren dat alles wat ik hier beschrijf tot in detail waargebeurd is. Bent u een echte skepticus die op voorhand alles wat paranormaal is afwijst, dan zult u ongetwijfeld meer dan eens de wenkbrauwen fronsen, verkiest u daarentegen om met een open geest dit verhaal te lezen, dan zult u zelf gaan experimenteren met uw eigen geestelijke vermogens en verbeeldingskracht. Alleen door eigen ervaring kunnen we solide argumenten vinden. Ik ben er zeker van dat vele andere mensen vergelijkbare toevalligheden meemaken, maar dat weinigen de moed hebben om er hun leven te laten door bepalen. In onze Westerse maatschappij wint statistiek en kansberekening het al te vaak van intuïtie. Omdat ik echter de Cartesiaanse wetten onvoldoende en de ons bekende religies te naïef vind om bepaalde fenomenen zoals “synchroniciteit” en “toeval” te verklaren, heb ik beslist om de toevalligheden op mijn pad te zien als wegwijzers, ook al moest ik daarvoor alles achterlaten en de kans lopen dat ik op een volledig verkeerd pad zou belanden. Dat is wat ik gedaan heb en men zou kunnen zeggen dát ik ook op een totaal ‘verkeerd’ pad ben beland ware het niet dat juist daardoor die verborgen dimensie aan het licht is gekomen.

Het licht schijnt het felst in de donkerste duisternis. Wat ik op die manier ontdekt heb is dat de moeilijkheden die we in ons leven ontmoeten de beste wegwijzers vormen voor onze persoonlijke en collectieve spirituele groei. Deze groei vormt dan ook de rode draad doorheen dit verhaal en kan het beste worden omschreven als de overgang tussen het ego en het collectieve geheel, tussen dienst voor zichzelf en dienst voor de ander. In de spirituele literatuur spreekt men van een overgang tussen de gele chakra (solar plexus) en de groene hartchakra. Ik geloof dat de hele mensheid nu met deze overgang bezig is.

Ieder voor zich kan nu zijn eigen ‘poort openzetten’ door de moeilijkheden en toevalligheden in zijn/haar eigen leven onder de loep te nemen en te zoeken naar de hogere betekenis ervan. Hoe meer we de toevalligheden op ons pad au serieux nemen (het ontdoen van ‘toeval’), hoe meer er synchroniciteit optreedt. Alleen zo heb ik ontdekt waar de Poort tot die onzichtbare dimensie zich bevindt en hoe we ze kunnen openen. Dat bewijst tenminste het boek dat u nu op het punt staat om te lezen.

U begrijpt dat een volledig begrip van een dergelijk metafysisch begrip niet mogelijk is met alleen de woorden die wij in onze menselijke talen ter beschikking hebben. Daarom ben ik verplicht om gebruik te maken van andere middelen zoals geometrie en wiskunde. Deze beide aspecten, intuïtie en ratio, vormen het vrouwelijke en mannelijke aspect van het menselijke zijn. Zij stimuleren onze beide hersenhelften (spiritualiteit/intuïtie = rechter hersenhelft, ratio = linker hersenhelft) en het lijkt me dan ook logisch dat het evenwicht tussen beide helften een streefdoel moet zijn. Ik wens u dan ook een inspirerende en zielsverheffende lectuur toe.

Inhoudsopgave

Dankwoord
Voorwoord door Brigitte Malou
Inleiding

Deel I Toeval?
Een cadeau uit een andere dimensie?
De Runen die ‘uit de lucht komen gevallen’
Ogma
Het Galactische Nieuwjaar
De drie lichtwezens
De Groene Vlam
Hemelse ‘Cygnalen’
De “Droom van Igor”

Deel II De Baarmoeder van de Witte Koe
Het Zwanenmysterie
Boine: de Witte Koe
De Baarmoeder van de Witte Koe
Het Hiernamaals
De paleolithische Koeiegodin
De Ark der Vernieuwing
Nog meer toeval…
“Volg het Witte Konijn!”

Deel III De Metafysische Baarmoeder
“Xeniton 9 — Xeniton 10”
Xenon-therapie
Zenit kosmologie
De Berg der Schepping
Het Gat in de Berg
Ta-Bee’s Star: De Bijenmatrix
Broeder Pi en Zuster Phi

Deel IV Het Hart van de Schepping
A Green Piece of Pi
De Groene Steen

Deel V Megalithische Elektriciteit door Geometrische Resonantie
Waren de Goden nummers?
El-ectriciteit = God
De Berg van God (EI)
Het Lied van Hemel en Aarde
De 9-1-1 Geometrie
9-1-1-resonantie in Aarde en Maan
Het Karnen van de Oceaan van Melk
Bofne, natuurlijke transductor van infrageluid
Het Teken van de Zwaan
De Grote Arcana
De Ark des Verbonds

Deel VI In den beginne was het Woord...
Ik Ben die Ik Ben
God = Moeder
Abracadabra
Anglish en Pi
Moeder Boine en Kind Ogma
Als 2 en 7 samenkomen
Samenvatting

Deel VII De Sterrenpoort van de Zwaan
Cygnus X-3 en de ‘cygnets’
De Zwaan als archetype
Het Hallu-Cygno-Gen: de “pixel” van de werkelijkheid
Het Alziende Oog
Communiceren met buitenaardse intelligenties
De Kracht van het Woord
De Grot der Schepping

Deel VIII Het Doel van de Droom
Worden Wij Wakker
De Spirituele Wetenschap die de mensheid ver-één-igt

Bronnen
Voetnoten

Bibliografische informatie

ISBN: 9789464610857

Hoofdtitel: De droom van Igor

Ondertitel: Een waargebeurd science fiction verhaal

Auteur: Eeckhaut, Igor

Illustrator: Ndoen, Edward Steven

Nur: 720 - Esoterie algemeen

Boeksoort: Algemeen

Druk: 1

Verschijningsvorm: Paperback / softback

Verschijningsdatum: 28-04-2023

Uitgever: Obelisk Boeken

Prijs: € 28,99

Btw-tarief: Laag

Taal: Nederlands

Illustraties: Ja

Aantal pagina's: 184

Parzival en de Graal (luxe editie)
Dit boek maakt geen deel uit van een serie.
Bekijk andere series
5.0
Gebaseerd op 200 beoordelingen
Schrijf een recensie
Valerie van Zanten
De cover intrigeerde me dusdanig dat ik het boek vrij ‘blanco’ had aangeschaft. Maar vanaf het moment dat ik het opende, kon ik niet stoppen met lezen. Wat een prachtige inzichten & mooie verhalen. En de foto’s/beelden ter begeleiding – TOP!
Schrijf de eerste review!
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
de antwoorden die je absoluut nodig hebt

Veelgestelde vragen

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Hoe ontvang ik klantondersteuning?
Garantie en klachten
Klachten
Garantie en klachten
Garantie
Garantie en klachten
Wat moet ik doen als ik een verkeerd verzendadres heb ingevoerd?
Retourneren en ruilen
Ik heb het verkeerde artikel ontvangen
Retourneren en ruilen
Mijn bestelling is beschadigd aangekomen
Retourneren en ruilen
Kan ik een bestelling wijzigen of annuleren nadat ik deze heb verzonden?
Retourneren en ruilen
Hoe ontvang ik klantondersteuning?
Retourneren en ruilen
Hoe moet ik retourneren?
Retourneren en ruilen
Wat is uw retourbeleid?
Retourneren en ruilen
Kan ik boeken reserveren?
Bestellen
Worden mijn artikelen in één pakket geleverd?
Bestellen
Verzenden jullie naar mijn land?
Bestellen
Brengt u omzetbelasting in rekening?
Bestellen
Houdt u mijn betaalgegevens bij?
Bestellen
Op welke wijze kan ik betalen?
Bestellen
Hoe kan ik de status van mijn bestelling volgen?
Bestellen
Hoe wijzig ik mijn verzendadres?
Bestellen
Hoe maak ik een account aan?
Bestellen
Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?
Bestellen
Wat zijn de verzendkosten?
Bestellen
Hoe kan ik contact opnemen?
Bestellen