• Gratis thuisbezorgd
  • Binnen een werkdag in huis
  • Zekerheid en garantie
  • Veilig en vertrouwd betalen

Hoe een kind van de Hemel een kind van de Aarde wordt

Hoe een kind van de Hemel een kind van de Aarde wordt

Een boek over spiritualiteit en opvoeding dat voor iedereen toegankelijk is. Spiritualiteit is niet meer zweverig , maar echt van deze tijd.
Volledige beschrijving...
Op voorraad

29.99

Paperback
29.99
Hardcover
35.99
No items found.
Dit boek is geschreven door:
Auteur
Jan De Dood
Zoek een verzameling boekenreeksen:
Kijk hier!
No items found.
Details
Service
Nog een 3 Serie
Bekijk alle series

Dit boek heeft x andere serie boeken

Titeldetails

Alle informatie over dit boek:

Achterflaptekst

Een boek over spiritualiteit en opvoeding dat voor iedereen toegankelijk is. Spiritualiteit is niet meer zweverig , maar echt van deze tijd. Dit boek geeft je inzichten, handvatten & praktische tips aan de hand van een werkboek voor in het dagelijks leven.

Het boek gaat over:

* Contact maken met je kindje in je buik.

* Het bewustzijn van de baby voor, tijdens en na de geboorte.

* Reïncarnatie in het licht van zwangerschap en geboorte.

* Spirituele achtergronden over zwangerschapsvergiftiging, stuitligging & vroeggeboorte.

* Je levensopdracht en waarom je bij deze ouders bent geboren.

Door het lezen van dit boek krijg je meer inzicht waarom je kindje bij jou wordt geboren, zul je meer vervulling ervaren in ouderschap en krijg je meer inzichten in je eigen kindertijd. Je kunt alle gevoelens van tekort en schuldgevoelens van je af laten glijden omdat het boek je geruststelt. Een van Coby’s uitgangspunten is ; “dat jij de goede ouder bent voor dit kind.” Je zult geïnspireerd worden door de opvoeding die je aan kinderen in je huidige opvoedingssituatie geeft. De praktijkervaringen van de ouders die Coby in het boek heeft opgenomen vormen de omlijsting van de inhoud van het boek.

Coby de Jong heeft zich tijdens haar hele leven verdiept in spiritualiteit en opvoeding. Ze is altijd op zoek naar zingeving. Mede door het overlijden van haar vader werd ze getriggerd om op onderzoek te gaan naar het mysterie van het leven.

In het dagelijks leven is Coby behalve schrijfster, yogadocent en gastouder. Ze geeft zwangerschapsyoga, babymassage en zwangerschapsmassage vanuit haar praktijk ‘Sterrenkind’. Coby heeft een partner, 2 volwassen kinderen en 3 kleinkinderen.

Leesfragment

Ik heb dit boek geschreven omdat ik tijdens mijn zwangerschappen en het opvoeden van mijn kinderen een behoefte ervoer aan verdieping en zingeving. Ook kom ik deze behoefte tegen bij de zwangere vrouwen in mijn praktijk ‘Sterrenkind’ (sinds 1990) en ik zie in de maatschappij een tendens ontstaan naar verdieping, zingeving en spiritualiteit.

Dit boek is mede tot stand gekomen middels inspiraties van Zohra Noach, Anna Lamb, Marieke de Vrij en mijn lidmaatschap aan de Landelijke werkgroep spirituele pedagogiek, een werkgroep die is opgericht door de leden, nadat wij gezamenlijk een cursus spirituele pedagogiek hadden gevolgd bij Zohra Bertrand (1986). Hierdoor waren wij zo geïnspireerd geraakt, dat wij 8 jaar lang iedere maand bij elkaar zijn gekomen en diverse landelijke themadagen hebben georganiseerd, van 1986 tot 1993 en mijn deelname aan de kerngroep van de Stichting BIS Stichting BIS (Bewustwording en Integratie van Spiritualiteit) mede opgericht door Anna Lamb. Het doel van de stichting: het bevorderen van integratie van spiritualiteit in de maatschappij.

Veel mensen vragen zich af; “Wat is de zin van het leven, waar kom ik vandaan? Bestaat er een leven na de dood? Waar ben ik voordat ik geboren word? Kiest een kind zijn ouders? Waarom maak ik dit mee? Bestaan er vorige levens en zo ja, moet ik daar iets mee?” Maar vooral in relatie tot opvoeding, stellen we onszelf talloze vragen, zoals: “Hoe kan het dat ik mijn kind zo onhandelbaar vind? Hoe kan het dat ik bepaalde eigenschappen in mezelf afwijs? Hoe kan het dat ik bepaalde eigenschappen in mijn vader en moeder zo afwijs? Hoe kan het dat ik precies dezelfde dingen doe met mijn kinderen, die ik me absoluut voorgenomen had om niet te doen in relatie tot mijn kinderen? Hoe kan het dat ik met mijn ene kind een hele goede relatie heb en mijn andere kind zo moeilijk kan accepteren Waarom lijk ik helemaal niet op mijn zusje, terwijl we dezelfde ouders hebben en dezelfde opvoeding hebben gehad?”

Als ik overigens in dit boek de naam ‘hij’ of ‘zij’ gebruik zowel voor de baby als voor de man of de vrouw dan kan het zowel mannelijk als vrouwelijk bedoeld zijn. Als ik in het boek praat over vader, moeder, partner, hij of zij, dan kan dit dus alles betekenen, ook twee vrouwen samen die een kind krijgen en opvoeden, of twee mannen die samen ouderschap beleven. Of één vrouw alleen. Ik bied bij voorbaat mijn excuses aan als ik iemand niet genoemd heb en iemand zich niet erkend voelt; dat is absoluut niet mijn bedoeling.

In deze inleiding wil ik uitleg geven over begrippen als; spiritualiteit, mediumschap, goddelijke bron, reïncarnatie, chakra’s, vorige levens, geestelijke wereld, zodat dit boek vanaf het begin leesbaar voor je is. Mijn zoektocht naar spirituele kennis is begonnen toen ik in 1982 Zohra Bertrand ontmoette en zij mij tijdens deze ontmoeting vertelde wat zij geestelijk waarnam. Zohra Noach heeft de geestelijke stroming Psychosofia in Nederland opgericht. Psychosofia betekent ‘wijsheid van geest’. Zohra Bertrand heeft in de jaren ‘80 en ‘90 spirituele kennis doorgekregen van de ‘meesters van wijsheid’ en deze kennis verspreid via lezingen en boeken. Nog altijd is deze organisatie actief en kunt u informatie krijgen via www.psychosofia.nl. Zohra Noach heeft veel betekend voor mijn persoonlijke ontwikkeling en de ontwikkeling van mijn werk. Door de ontmoeting en later de samenwerking met Zohra kwam ik dieper in contact met mijn eigen wezen en de oorsprong van het bestaan en ging ik mezelf ook beter begrijpen.

Enkele jaren later startte mijn man en ik het centrum ‘de Bark’ in de De Ruyterstraat in Den Haag, waar wij ook woonden en van waaruit we onder meer cursussen organiseerden over Psychosofia. Ook werkten wij beiden in het spiritueel Centrum ‘Stiltepunt’ in Den Haag, waar Zohra Bertrand lezingen gaf. De inhoud van spirituele pedagogiek die in dit boek wordt geïntroduceerd, is ontwikkeld in de Landelijke werkgroep Spirituele pedagogiek, met name via het mediumschap van Anna Lamb en Marieke de Vrij en verder verdiept in de samenwerking tussen mij en Anna Lamb en in mijn praktijk Sterrenkind. In de Landelijke Werkgroep Spirituele Pedagogiek kregen we – via het mediumschap van Marieke de Vrij en Anna Lamb – letterlijke teksten door van onze geestelijke begeleiding over verschillende onderwerpen betreffende pedagogiek. Wij noemden dat inspiratie. Met inspiratie bedoel ik dat deze informatie op mediamieke wijze verkregen werd; middels helderhorendheid en/of helderziendheid. Je kunt inspiratie ontvangen als je je emoties en je denken ‘stil legt’, met andere woorden, je laat je emoties los, je laat je denken los en je opent je voor een diepere laag en je maakt contact met je innerlijke (goddelijke) kern. Deze teksten bevatten bijzonder waardevolle informatie die ik in dit boek aan je wil geven. Op mijn eigen wijze verwoord en verwerkt, en vervolgens getoetst in mijn werk met zwangeren, baby’s en ouders. Deze kennis die ik beschrijf heb ik indertijd tot me heb genomen via mediumschap van de mensen uit de werkgroep spirituele pedagogiek en heb ik in mijn eigen hart verkend en ervaren en in de praktijk getoetst. Ik raad de lezer aan om dat ook te doen en alleen dát aan te nemen wat je in jezelf herkend als waar.

Het boek is geschreven vanuit een geestelijke mensvisie; vanuit spiritualiteit. Het woord spiritualiteit betekent letterlijk: geest, bewustzijn. Spiritualiteit is steeds meer een aanvaard begrip in de Nederlandse samenleving. Als mensen het woord spiritualiteit horen denken ze aan ‘een hogere macht’, ‘het onzichtbare’, ‘mystiek’, ‘het wonder van het leven’, het ‘paranormale’.

Toen ik 27 was overleed mijn vader en ik was hierdoor erg van slag. Ik ging naar Zohra Bertrand (spiritueel genezeres) om geestelijke raad te vragen. Zij legde geestelijk contact met mijn vader en stelde mij gerust en vertelde me onder andere dat mijn vader me zou steunen op mijn levensweg. Ze vertelde me dat mijn vader mij niet altijd begrepen had in het leven dat we samen hadden gedeeld en dat hij hier spijt van had. Dit ontroerde me diep en op dat moment ging er als een flits door me heen: ”Als er leven na de dood is, zou er dan ook leven voor de zwangerschap zijn?” Op dat moment besloot ik om alles daarover te gaan lezen en te gaan onderzoeken. Vragen gingen door me heen als: “Hoe bereid een ziel zich voor op het aardse leven, hoe gaat het als je overlijdt, waar ben je dan, kiest een kind zijn ouders?

Na de ontmoeting met Zohra ging ik cursussen volgen over spiritualiteit, reïncarnatie en spirituele genezing. Door deze ontwikkeling en de spirituele ervaringen in de werkgroep werd het voor mij heel aannemelijk om in reïncarnatie en vorige levens te gaan geloven en is het voor mij een waarheid geworden. Alles wat ik vertel in dit boek hebben wij in de werkgroep als inspiratie vanuit de geestelijke wereld ontvangen en heb ik in mijn eigen hart getoetst en daarnaast in mijn praktijk als docente zwangerschapsyoga en babymassage.

Bibliografische informatie

ISBN: 9789493071711

Hoofdtitel: Hoe een Kind van de Hemel, een Kind van de Aarde wordt

Auteur: Jong, Coby de

Nur: 728 – Spiritualiteit

Boeksoort: Algemeen

Druk: 1

Verschijningsvorm: Paperback / softback

Verschijningsdatum: 12-04-2021

Uitgever: Obelisk Boeken

Taal: Nederlands

Illustraties: Ja, kleur

Aantal pagina's: 250

Gewicht: 397 gram

Formaat: 209 x 146 x 18

Parzival en de Graal (luxe editie)
Dit boek maakt geen deel uit van een serie.
Bekijk andere series
Auteur
Coby de Jong
Coby de Jong heeft zich tijdens haar hele leven verdiept in spiritualiteit en opvoeding.
Meer info en alle boeken

Andere boeken van deze auteur

Er zijn nog geen andere titels.
5.0
Gebaseerd op 200 beoordelingen
Schrijf een recensie
Valerie van Zanten
De cover intrigeerde me dusdanig dat ik het boek vrij ‘blanco’ had aangeschaft. Maar vanaf het moment dat ik het opende, kon ik niet stoppen met lezen. Wat een prachtige inzichten & mooie verhalen. En de foto’s/beelden ter begeleiding – TOP!
Schrijf de eerste review!
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
de antwoorden die je absoluut nodig hebt

Veelgestelde vragen

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Hoe ontvang ik klantondersteuning?
Garantie en klachten
Klachten
Garantie en klachten
Garantie
Garantie en klachten
Wat moet ik doen als ik een verkeerd verzendadres heb ingevoerd?
Retourneren en ruilen
Ik heb het verkeerde artikel ontvangen
Retourneren en ruilen
Mijn bestelling is beschadigd aangekomen
Retourneren en ruilen
Kan ik een bestelling wijzigen of annuleren nadat ik deze heb verzonden?
Retourneren en ruilen
Hoe ontvang ik klantondersteuning?
Retourneren en ruilen
Hoe moet ik retourneren?
Retourneren en ruilen
Wat is uw retourbeleid?
Retourneren en ruilen
Kan ik boeken reserveren?
Bestellen
Worden mijn artikelen in één pakket geleverd?
Bestellen
Verzenden jullie naar mijn land?
Bestellen
Brengt u omzetbelasting in rekening?
Bestellen
Houdt u mijn betaalgegevens bij?
Bestellen
Op welke wijze kan ik betalen?
Bestellen
Hoe kan ik de status van mijn bestelling volgen?
Bestellen
Hoe wijzig ik mijn verzendadres?
Bestellen
Hoe maak ik een account aan?
Bestellen
Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?
Bestellen
Wat zijn de verzendkosten?
Bestellen
Hoe kan ik contact opnemen?
Bestellen