• Gratis thuisbezorgd
  • Binnen een werkdag in huis
  • Zekerheid en garantie
  • Veilig en vertrouwd betalen

De Droom

De Droom

De wonderbaarlijke onthulling van wie we zijn en waar we zijn
In De Droom gaat David Icke dieper het konijnenhol in dan ooit tevoren om fantastische onthullingen te beschrijven over de aard van onze werkelijkheid.
Volledige beschrijving...
Op voorraad

28.99

Paperback
28.99
Hardcover
35.99
Dit boek is geschreven door:
Auteur
Jan De Dood
Zoek een verzameling boekenreeksen:
Kijk hier!
No items found.
Details
Service
Nog een 3 Serie
Bekijk alle series

Dit boek heeft x andere serie boeken

Titeldetails

Alle informatie over dit boek:

Achterflaptekst

David Icke is wereldberoemd geworden door zijn werk waarin hij de zich snel ontwikkelende wereldwijde dystopie van vandaag blootlegde, meer dan drie decennia voordat deze werkelijkheid werd.

Destijds lachten ze, maar hij liet zich er niet door afleiden en ging door.

Daarna zei Icke dat de wereld van het 'geziene' slechts een afspiegeling was van iets veel, veel groters, dat uiteindelijk zijn oorsprong vindt in een niet-menselijke kracht in een andere werkelijkheid.

Weer lachten ze, zelfs de mensen die zichzelf 'alternatieve' denkers noemen. Maar ook toen stopte hij niet en ging door.

Na de millenniumwisseling begon Icke te zeggen dat de menselijke werkelijkheid een virtual reality simulatie is die is ontworpen om onze waarneming in de val te lokken.

Weer werd er gelachen, ondanks dat mainstream wetenschappers sindsdien geconcludeerd hebben dat we inderdaad in een simulatie leven. Icke stopte niet maar ging wéér een stap verder.

In De Droom gaat David Icke dieper het konijnenhol in dan ooit tevoren om fantastische onthullingen te beschrijven over de aard van onze werkelijkheid, wie we zijn, waar we zijn en wat de ware oorsprong is van de menselijke controle.

Opnieuw zullen ze lachen, maar Icke zal het er niet bij laten.

Leesfragment

Na 34 jaar fulltime onderzoek is het mij duidelijk dat deze ‘wereld’ alleen begrepen kan worden als je weet hoe hij gecreëerd is, door wie en met welk doel. Als je weet wat de ‘wereld’ werkelijk is en waarom, dan beweegt de caleidoscoop en verandert alles. Ik schrijf dit boek specifiek om alle belangrijke facetten van de werkelijkheid te onthullen en te beheersen om te laten zien hoe het onvoorstelbare verhaal over de mens tot stand is gekomen. De informatie is het resultaat van tientallen jaren onderzoek in wat een verbazingwekkend leven is, dat me naar zo’n 60 landen en andere realiteiten heeft gebracht om de antwoorden op de GROTE vragen bloot te leggen: Wie zijn we? Waar zijn we? Wat doen we hier? Waar komen we vandaan? Ik zal een geheel nieuwe uitleg geven van deze eeuwige mysteries. Ik zal niet eindeloos in detail treden, want dat staat allemaal in mijn andere boeken, waaronder veel megaboeken van aanzienlijke lengte. Het heeft geen zin om de informatie uit mijn andere boeken te herhalen.

Ik wil me richten op de structuur met meerdere niveaus die de mensheid in eeuwige slavernij houdt en die uiteindelijk zijn oorsprong vindt in dimensies van de werkelijkheid die zich aan het zicht van de mens onttrekken. Deze structuur - hoe het spel echt werkt - is de kennis die ons kan bevrijden, en het moet dringend begrepen worden door een wereldbevolking in voortdurende slavernij die velen nog steeds als vrijheid zien. Het is een geweldig verhaal. Ten eerste moeten we afrekenen met het fundamentele misverstand, dat door zovelen wordt geloofd, namelijk dat onze ogen in staat zijn om alles te kunnen zien wat er zich in de ‘ruimte’ voor hen bevindt. Dit is niet alleen ver bezijden de waarheid – je kunt er nauwelijks meer naast zitten. Ik herhaal dit punt in elk boek omdat dit hét fundament is van de menselijke gevangenis. Degenen die in deze fictie geloven, kunnen zich geen ongeziene werelden voorstellen. Voor hen is het idee alleen al onmogelijk als er niets te zien is buiten wat zij denken te zien in de illusie dat zij alles zien. Entiteiten die de mensheid manipuleren vanuit het onzichtbare? Doe niet zo idioot. Als ze er waren, zouden we ze wel zien. Sommigen zien ze wel, maar dat zijn uitzonderingen vergeleken met degenen die ze niet zien. De reden hiervoor is dat mensen nauwelijks iets kunnen zien. De mentaliteit van ik-zie-alles is hardnekkig, ook al weten we dat we zelf niet kunnen zien wat we met technologie wel kunnen zien in de vorm van bijvoorbeeld infrarood, ultraviolet, radiogolven, microgolven, röntgenstralen en gammastralen. Dit zijn allemaal frequentiebanden binnen het elektromagnetische spectrum waarvan we weten dat ze bestaan omdat we ze gebruiken. Maar ze zijn allemaal onzichtbaar voor het menselijk oog. Slechts een heel klein frequentiebereik is zichtbaar voor ons en dat wordt dan ook heel toepasselijk ‘zichtbaar licht’ genoemd.

Zichtbaar licht, de enige werkelijkheid die we kunnen zien, is op zijn beurt een fractie van die 0,005%. Het punt blijft hetzelfde, zelfs als je de hoogste schatting neemt die ik heb gezien van 0,5% voor de elektromagnetische ratio. Mensen kunnen bijna niets zien van wat er bestaat in de ‘ruimte’ die we waarnemen. Merk op dat wanneer ik woorden tussen aanhalingstekens schrijf, zoals ‘ruimte’, ik daarmee aangeef dat het woord een betekenis heeft voor de menselijke psyche die misschien niet is zoals de dingen werkelijk zijn. De vraag die ik zo vaak heb horen stellen is ‘waarom kan ik die onzichtbare entiteiten waar jullie het over hebben niet zien? Mijn antwoord is altijd: je kunt ze niet zien omdat je bijna niets kunt zien. Het feit dat zovelen dit niet weten getuigt van de kracht van perceptuele onderdrukking en programmering en de mate waarin mainstream informatie wordt gecontroleerd. Dat zou toch iederéén moeten weten?

Inhoudsopgave

Inleiding | Wat gebeurt er allemaal?

Afgeschrikt door het doolhof

Demonisch bedrog

Reptielen regeren de Wereld? Ha, ha, ha, ha ...

Headset realiteit

Comeback Kids

Astraal Universum

In de ‘Hemel’, zoals op Aarde

Astraal 3D 2009 AI aan de deur

Stemmen in je hoofd

Droomtijd

Terug naar de Realiteit

Ontsnapping naar Oneindig

Bibliografische informatie

ISBN: 9789464610987

Hoofdtitel: De Droom

Ondertitel: De wonderbaarlijke onthulling van wie we zijn en waar we zijn

Auteur: Icke, David

Nur: 720 - Esoterie algemeen

Boeksoort: Algemeen

Druk: 2

Verschijningsvorm: Paperback / softback

Verschijningsdatum: 31-08-2023

Uitgever: Obelisk Boeken

Prijs: € 27,99

Btw-tarief: Laag

Taal: Nederlands

Illustraties: Ja

Aantal pagina's: 365

Parzival en de Graal (luxe editie)
Dit boek maakt geen deel uit van een serie.
Bekijk andere series
5.0
Gebaseerd op 200 beoordelingen
Schrijf een recensie
Valerie van Zanten
De cover intrigeerde me dusdanig dat ik het boek vrij ‘blanco’ had aangeschaft. Maar vanaf het moment dat ik het opende, kon ik niet stoppen met lezen. Wat een prachtige inzichten & mooie verhalen. En de foto’s/beelden ter begeleiding – TOP!
Schrijf de eerste review!
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
de antwoorden die je absoluut nodig hebt

Veelgestelde vragen

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Hoe ontvang ik klantondersteuning?
Garantie en klachten
Klachten
Garantie en klachten
Garantie
Garantie en klachten
Wat moet ik doen als ik een verkeerd verzendadres heb ingevoerd?
Retourneren en ruilen
Ik heb het verkeerde artikel ontvangen
Retourneren en ruilen
Mijn bestelling is beschadigd aangekomen
Retourneren en ruilen
Kan ik een bestelling wijzigen of annuleren nadat ik deze heb verzonden?
Retourneren en ruilen
Hoe ontvang ik klantondersteuning?
Retourneren en ruilen
Hoe moet ik retourneren?
Retourneren en ruilen
Wat is uw retourbeleid?
Retourneren en ruilen
Kan ik boeken reserveren?
Bestellen
Worden mijn artikelen in één pakket geleverd?
Bestellen
Verzenden jullie naar mijn land?
Bestellen
Brengt u omzetbelasting in rekening?
Bestellen
Houdt u mijn betaalgegevens bij?
Bestellen
Op welke wijze kan ik betalen?
Bestellen
Hoe kan ik de status van mijn bestelling volgen?
Bestellen
Hoe wijzig ik mijn verzendadres?
Bestellen
Hoe maak ik een account aan?
Bestellen
Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?
Bestellen
Wat zijn de verzendkosten?
Bestellen
Hoe kan ik contact opnemen?
Bestellen