• Gratis thuisbezorgd
  • Binnen een werkdag in huis
  • Zekerheid en garantie
  • Veilig en vertrouwd betalen
This is some text inside of a div block.
Contact opnemen
This is some text inside of a div block.
Contact opnemen
This is some text inside of a div block.
Contact opnemen
This is some text inside of a div block.
Contact opnemen
This is some text inside of a div block.
Contact opnemen
This is some text inside of a div block.
Contact opnemen
This is some text inside of a div block.
Contact opnemen
This is some text inside of a div block.
Contact opnemen

Energie in Overvloed

Energie in Overvloed

Introductie in Vrije Energie
Een nieuw tijdperk van ongekende mogelijkheden breekt aan, waarin ieder aspect van ons menselijk bestaan zal evolueren. Zijn wij er klaar voor om ons open te stellen voor een wereld van energie in overvloed?
Volledige beschrijving...
Op voorraad

19.99

Paperback
19.99
Hardcover
35.99
No items found.
Dit boek is geschreven door:
Auteur
Jan De Dood
Zoek een verzameling boekenreeksen:
Kijk hier!
No items found.
Details
Service
Nog een 3 Serie
Bekijk alle series

Dit boek heeft x andere serie boeken

Titeldetails

Alle informatie over dit boek:

Achterflaptekst

Energie houdt de wereld in beweging. In onze samenleving verkeert de energiehuishouding echter in totale crisis. De vraag naar energie groeit, de prijzen rijzen de pan uit en dat terwijl de planeet grondig wordt vervuild. Zogenaamde ‘duurzame’ energietechnologieën leggen het nog altijd af tegen fossiele brandstoffen en blijken bovendien op hun eigen manier de natuur grote schade toe te brengen. De beschikbaarheid van voldoende energie voor iedereen wordt een steeds groter probleem.

Echte oplossingen voor het energievraagstuk zijn echter in technische zin al lang geleden uitgevonden. Sinds de tijd van Nikola Tesla (1856-1943) zijn er door hem en vele anderen al baanbrekende energietechnologieën ontwikkeld die continu en overal ter wereld een ware overvloed aan schone energie kunnen genereren. Deze technologieën zijn volledig vrij van vervuiling, vrij van beperkingen en vrij van woekerwinsten; reden waarom we deze energie heel toepasselijk vrije energie noemen.

Waar komt die energie vandaan? Hoe werken vrije energie-technologieën? Wie hebben eraan gewerkt? Hoever staat het ermee? Waarom horen we er niets over? Deze en nog meer vragen komen in dit boek aan bod met onder andere een algemene introductie in vrije energie, de rijke geschiedenis erachter, de pioniers die hun leven eraan wijdden en de weerstand die zij ondervonden. Gaandeweg wordt duidelijk dat de belangrijkste factor niet slechts een kwestie is van techniek, maar vooral te maken heeft met ons bewustzijn.

Een nieuw tijdperk van ongekende mogelijkheden breekt aan, waarin ieder aspect van ons menselijk bestaan zal evolueren. Zijn wij er als mensheid en als individu klaar voor om ons open te stellen voor een wereld van energie in overvloed?

"Een verfrissende en gedurfde blik op een van de meest urgente thema's van nu: energie. Het boek biedt prima oplossingen voor het energievraagstuk en wijst de weg naar een samenleving die deze oplossingen kan dragen. Onmisbare input voor de nieuwe generatie techneuten en beleidsmakers". - prof.dr. Bob de Wit - Nyenrode Universiteit

Leesfragment

Karsten stuurde me in maart 2018 zijn presentatie over vrije energie door die hij in 2017 had gehouden voor Energy Now voor het Studium Generale van de Technische Universiteit Eindhoven. Hij was toen 22 jaar en studeerde biomedische technologie. Ik was blij verrast. In het openbaar spreken over vrije energie op een TU is niet voor iedereen weggelegd. Naast inhoudelijke kennis van zaken komt daar een grote dosis durf bij kijken, want het onderwerp is het grootste taboe op technische universiteiten. Hij deed het fantastisch en ik raad de lezer aan het filmpje van exact 9:11 minuten – toeval bestaat niet – zelf te bekijken voordat hij de rest van dit boek gaat lezen.

De reden om mij te benaderen had ongetwijfeld te maken met de demonstratie van een vrije-energiemachine die ik had mogen organiseren op de TU Delft in 2010. Deze Yildiz magneetmotor, die verderop door Karsten wordt besproken, zorgde voor heel wat opschudding in het altijd zo pittoreske Delft en die bereikte de hoogste burelen van de universiteit. Het filmpje ervan stond echter al online dus in dat opzicht was de geest van vrije energie in Nederland letterlijk uit fles. Talloze jonge techneuten hebben me sindsdien benaderd om meer informatie, vanuit hun drive om iets voor de wereld te doen. Velen voelen diep van binnen dat de huidige paradigma’s – zeker die voor wat betreft onze energietechnologie – drastisch op de schop moeten. En dat kan in dit geval ook, immers niemand minder dan Nikola Tesla – misschien wel de grootste ingenieur en wetenschapper uit de moderne geschiedenis –heeft ons de weg gewezen. Tesla is echter niet of nauwelijks bekend optechnische universiteiten en dat terwijl we dagelijks zijn vele uitvindingen gebruiken. Het lijkt wel of hij is weggepoetst.

Veelzeggend was dan ook wat mij overkwam tijdens die befaamde demo in 2010. Ik werd aangesproken door iemand van de Delftse faculteit Technische Natuurkunde die mij vroeg: “Meneer Vermeeren, dit is interessant, waarom organiseert u dit?” Op mijn hoede zijnde vanwege het officiële ‘wetenschappelijke paradogma’ legde ik uit dat machines die werken altijd onderzocht moeten worden, ook als ze prestaties leveren die officieel niet kunnen… Ik kreeg een opvallend antwoord: “Wij werken hier ook aan, maar wij vertellen dat niet.” Die uitspraak bleef hangen bij mij, maar door de druk die ik van bovenaf kreeg om dit soort bijeenkomsten vooral niet meer te organiseren, duurde het een half jaar voordat ik hem opzocht.

In een openhartig gesprek legde hij mij uit dat hoogleraren van de TU geloven dat vrije energie bestaat, maar dat nooit tegen elkaar, laat staan naar buiten toe zouden toegeven. De reden daarvoor is pure angst. Onze systemen, zei hij, zijn uitermate geschikt om mensen onder druk te zetten en te sturen. Dat de mensheid en de hele wereld daar niet bij gebaat zijn mag duidelijk zijn. Als er gekozen moet worden tussen braaf meelopen en wetenschappelijk succes genieten, of praten over wezenlijke zaken en vervolgens geridiculiseerd en ontslagen worden dan is die keuze vaak snel gemaakt. Het is een vorm van wetenschappelijke gijzeling zou je kunnen zeggen.

Eén ding werd mij duidelijk: we moeten het hebben van jonge mensen die nog niet vastzitten tussen de nauwe grenzen van de wetenschap. U kunt zich dus voorstellen dat ik zeer blij was met de mail en de presentatie van Karsten en ook dat hij besloot om van de zoektocht naar de principes en de werking van vrije energie zijn werk te maken.

Dit boekje is bedoeld om de geesten vrij te maken voor vrije energie en om op die manier mee te helpen het nieuwe paradigma in te luiden. Er is onvoorstelbaar veel informatie te vinden over vrije energie, maar het vergt heel veel kennis en volharding om daarbij het kaf van het koren te scheiden. Reden waarom, naast intuïtieve uitvinders (en dat zijn er velen), ook harde wetenschappers zich hiermee bezig zouden moeten houden. Kijkend naar het enorme potentieel op onze universiteiten en hogescholen, kan het niet anders of er moeten vele duizenden talentvolle jongelui klaarstaan om hiermee aan de slag te gaan. Ze moeten echter over een mentale drempel worden geholpen. Het onderwerp vrije energie moet uit de taboesfeer. De lezer kan hieraan bijdragen door dit boekje met zoveel mogelijk mensen te delen. De planeet heeft ons allemaal nodig.

dr.ir. Coen Vermeeren

Inhoudsopgave

Voorwoord

Energie in Overvloed

Hoofdstuk 1: Introductie

Wat is vrije energie?

Bestaat vrije energie echt?

Hoe werkt vrije energie?

Waarom is vrije-energietechnologie er nog niet?

Het belang van vrije energie

De spirituele dimensie

Van overleven naar leven

Paradigmaverschuiving

Hoofdstuk 2: Nikola Tesla – Grondlegger van de vrije energiebeweging

Wie was Nikola Tesla?

Radiant Energy: een nieuwe vorm van elektriciteit

Impulselektriciteit

De Teslaspoel

De Magnifying Transmitter

Radiant Energy door de Aarde

Radiant Energy en andere vormen van straling

[Radioactiviteit]

Radiant Energy uit de kosmos

Wardenclyffe Tower

De Pierce-Arrow-auto

Tesla’s nalatenschap

Hoofdstuk 3: Waar komt vrije energie vandaan?

Wat is de ether

Van de Veda’s tot kwantumfysica

AkashaHet vijfde element

Ether in de moderne geschiedenis

Ontwikkeling van de kwantumfysica

Nulpuntsenergie

Vrije energie: het aanboren van de bron van levensenergie

Deeltjes, golven en velden

Twee soorten golven

Resonantie Entropie en syntropie

Gesloten en open systemen

Balans en het toroïdale energieveld

De vortex

Coefficient of Performance (COP) en overrendement

[Perpetuum mobile]

Vrije-energietechnologie

Geneeskracht

Anti-zwaartekracht

Verschillende vrije-energietechnologieën

Solid-state Permanente-magneetmotor

Ether-motorgenerator

Plasmareactor

LENR/koude kernfusie

Watertechnologie

Zwaartekrachttechnologie

Hoe weten we of een vrije-energietechnologie ‘werkt’?

Onderzoek en ontwikkeling

Criteria voor een werkende vrije-energietechnologie

Hoofdstuk 4: Uitvinders uitgelicht

Thomas Henry Moray

Moray’s uitdaging

Moray’s Radiant-Energy-ontvanger

Tegenslagen

Moray’s laatste periode

Daniel Dingel

Een nobele Filipijnse uitvinder

Een auto die op water rijdt

De chemie achter water als brandstof

Levenslange strijd

Adam Trombly

Een onverwachte introductie in vrije energie

De Closed Path Homopolar Generator

Traagheid en weerstand

De voortdurende missie

Garret Moddel

Een vooraanstaande professor op de grens van de wetenschap

Nulpuntsenergie vanuit een Casimir-holte

De reactie van de gevestigde wetenschap

Hoofdstuk 5: Evolutie van de wetenschap

Wat is technologie eigenlijk?

De huidige academische wereld

Hereniging van spiritualiteit en wetenschap

Hoofdstuk 6: Implicaties van vrije energie

Vrije energie, nu!

De huidige staat van de mondiale samenleving

Snelle introductie van vrije energie

Centralisatie

Een nieuwe economie

Decentralisatie

Lokale economie

Wat is waarde?

Waarde van energie

Waarde van grondstoffen

Waarde van aandacht

Een nieuwe samenleving

Productie

Water, voedsel en landbouw

Transport

Woningbouw

ZorgWerk en vrije tijd

Vrede, vrijheid, verantwoordelijkheid

Hoofdstuk 7: Bewustzijn is de sleutel

Bewustwording

Wat is overvloed?

De praktische kant

Bewuste investering

Hoe breng je vrije energie op de markt?

Patenten versus open-source

Energie in overvloed

Dankwoord

Verklarende woordenlijst

Over de auteur

Bibliografische informatie

ISBN: 9789464610642

Hoofdtitel: Energie in Overvloed

Ondertitel: Introductie in Vrije Energie

Auteur: Asdonk, Karsten van

Nur: 961 - Energie

Boeksoort: Algemeen

Druk: 3

Verschijningsvorm: Paperback / softback

Verschijningsdatum: 08-12-2022

Uitgever: Obelisk Boeken

Prijs: € 23,99

Btw-tarief: Laag

Taal: Nederlands

Illustraties: Ja

Aantal pagina's: 130

Gewicht: 236 gram

Formaat: 209 x 148 x 11

Parzival en de Graal (luxe editie)
Dit boek maakt geen deel uit van een serie.
Bekijk andere series
Auteur
Karsten van Asdonk
Gepassioneerd voor een wereld in schoonheid die onze verbeelding te boven gaat.
Meer info en alle boeken

Andere boeken van deze auteur

Er zijn nog geen andere titels.
5.0
Gebaseerd op 200 beoordelingen
Schrijf een recensie
Valerie van Zanten
De cover intrigeerde me dusdanig dat ik het boek vrij ‘blanco’ had aangeschaft. Maar vanaf het moment dat ik het opende, kon ik niet stoppen met lezen. Wat een prachtige inzichten & mooie verhalen. En de foto’s/beelden ter begeleiding – TOP!
prof.dr. Bob de Wit - Nyenrode Universiteit
Een verfrissende en gedurfde blik op een van de meest urgente thema's van nu: energie. Het boek biedt prima oplossingen voor het energievraagstuk en wijst de weg naar een samenleving die deze oplossingen kan dragen. Onmisbare input voor de nieuwe generatie techneuten en beleidsmakers.
Geschreven op:
Geschreven op:
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
de antwoorden die je absoluut nodig hebt

Veelgestelde vragen

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Hoe ontvang ik klantondersteuning?
Garantie en klachten
Klachten
Garantie en klachten
Garantie
Garantie en klachten
Wat moet ik doen als ik een verkeerd verzendadres heb ingevoerd?
Retourneren en ruilen
Ik heb het verkeerde artikel ontvangen
Retourneren en ruilen
Mijn bestelling is beschadigd aangekomen
Retourneren en ruilen
Kan ik een bestelling wijzigen of annuleren nadat ik deze heb verzonden?
Retourneren en ruilen
Hoe ontvang ik klantondersteuning?
Retourneren en ruilen
Hoe moet ik retourneren?
Retourneren en ruilen
Wat is uw retourbeleid?
Retourneren en ruilen
Kan ik boeken reserveren?
Bestellen
Worden mijn artikelen in één pakket geleverd?
Bestellen
Verzenden jullie naar mijn land?
Bestellen
Brengt u omzetbelasting in rekening?
Bestellen
Houdt u mijn betaalgegevens bij?
Bestellen
Op welke wijze kan ik betalen?
Bestellen
Hoe kan ik de status van mijn bestelling volgen?
Bestellen
Hoe wijzig ik mijn verzendadres?
Bestellen
Hoe maak ik een account aan?
Bestellen
Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?
Bestellen
Wat zijn de verzendkosten?
Bestellen
Hoe kan ik contact opnemen?
Bestellen