• Gratis thuisbezorgd
  • Binnen een werkdag in huis
  • Zekerheid en garantie
  • Veilig en vertrouwd betalen

Het Gouden Tijdperk van de Aarde

Het Gouden Tijdperk van de Aarde

Het leven na de Grote Veranderingen
Dit boek beschrijft enkele van de beschavingen die de Aarde en al zijn bewoners helpen te ascenderen naar de vierde - en later de vijfde dimensie - en de komende dynamische veranderingen in onze wereld.
Volledige beschrijving...
Op voorraad

24.99

Paperback
24.99
Hardcover
35.99
No items found.
Dit boek is geschreven door:
Auteur
Jan De Dood
Zoek een verzameling boekenreeksen:
Kijk hier!
Dit boek is onderdeel van een serie
Bekijk alle boeken
Details
Service
Nog een 3 Serie
Bekijk alle series

Dit boek heeft x andere serie boeken

Titeldetails

Alle informatie over dit boek:

Achterflaptekst

Matthew Ward komt in 1980 op 17-jarige leeftijd plotseling om het leven bij een auto-ongeluk. Veertien jaar later krijgt hij contact met zijn helderhorende moeder, Suzanne Ward. In hun zielenblauwdruk blijkt het voornemen te liggen om samen belangrijke boodschappen uit hogere dimensies door te geven aan de mensheid. Vertegenwoordigers van zes hoogontwikkelde beschavingen beschrijven via Matthew en Suzanne hun thuisland, geschiedenis maar vooral de reden waarom ze onze planeet op dit moment hulp mogen bieden. Hun inspanningen zullen ervoor zorgen dat de Aarde, samen met haar bewoners, op tijd voorbereid is om te ascenderen van de derde naar de vijfde dichtheid.

Dit boek beschrijft enkele van de beschavingen die de Aarde en al zijn bewoners helpen te ascenderen naar de vierde - en later de vijfde dimensie - en de komende dynamische veranderingen in onze wereld. Toen de Aarde in december 2012 de derde dichtheid verliet, zette zij de eerste stap naar een nieuw tijdperk, haar Gouden Tijdperk.

Maar wat is ascensie? Zullen er allerlei rampen plaatsvinden zoals sommigen hebben voorspeld? Aan wat voor veranderingen moeten we denken? Wat kunnen wij doen om mee te helpen? Wat zal er gebeuren met hen die dat niet doen? Hoe zit het met dieren? Zijn er buitenaardsen bij betrokken? Hoe kunnen we dit aan onze kinderen uitleggen? Dit zijn slechts een aantal vragen die in het boek aan bod komen en die beantwoord worden door zeer hoogstaande wezens die de Aarde in deze tijd bijstaan.

De vijf boeken van Matthew vullen elkaar aan en belichten tegelijkertijd steeds nieuwe aspecten van de boodschappen die Matthew en Suzanne Ward mogen overbrengen. Iedereen is uitgenodigd om bij te dragen aan het Veld van Bewustwording, het meest essentiële bestanddeel van het proces van transformatie van de mensheid en de Aarde, dat inmiddels onomkeerbaar in gang is gezet. Meer dan ooit is Matthews tijdloze boodschap actueel.

Leesfragment

Liefde kan op grenzeloze manieren geuit worden en het moet beginnen met de eigenliefde die zelfrespect, eigenwaarde en zelfvertrouwen opwekt – daarmee komt nederigheid en dankbaarheid, niet egoïsme en een gevoel van superioriteit. Leef in harmonie met de natuur. Stille momenten in eenzaamheid – meditatie, zo je wilt – is voedsel voor de ziel. Dat geldt ook voor melodieuze muziek, waarmee een vermoeide geest gekalmeerd wordt, en het licht in een oprechte glimlach werkt onberekenbaar door in jou en in degenen wier leven je raakt.

Wees je bewust van en dankbaar voor de zegeningen in je leven, en geef je energie niet aan oppervlakkige of onbeduidende interesses en activiteiten die in de vierde dichtheid geen plaats hebben. Richt die energie in plaats daarvan op wegen die je helpen je spiritueel en bewust te ontwikkelen.

Koester mooie herinneringen en laat die los die pijnlijk zijn, samen met gevoelens van boosheid, bitterheid, schuldgevoelens, vooroordelen of verlangen naar wraak. Al die negatieve gevoelens stralen de zeer lage trillingen uit die in het Gouden Tijdperk niet bestaan.

Zend liefde-licht naar allen, vooral naar hen die in duisternis verkeren, die verstoken zijn van liefde, verstoken van licht, en oordeel niet over anderen – je kent je eigen zielscontract niet, laat staan dat van een ander. Koester geen wrok en voel geen diepe spijt – vergeef anderen en jezelf.

Onthoud dat de universele wet van aantrekking manifesteert wat er ook in je gedachten en gevoelens is. Als je bezig bent met de personen en omstandigheden die voor vele, vele zielen lijden hebben veroorzaakt, ben je die eigenschappen en situaties aan het voeden. Denk in plaats daarvan aan en handel naar wat je in je leven en je wereld wilt: liefde, vreugde, harmonie, vriendelijkheid, mededogen, wederzijds respect, vrijgevigheid, hulpvaardigheid, samenwerking, eerlijkheid, vergevingsgezindheid en dankbaarheid. Leef vanuit je hart – God zei ook: “Het hart is de zetel van de ziel.”

Bibliografische informatie

ISBN: 9789464610864

Hoofdtitel: Het Gouden Tijdperk van de Aarde

Ondertitel: Het leven na de Grote Veranderingen

Reeks: De boeken van Matthew

Reeks nummer: 5

Reeks: De boeken van Matthew, 5

Auteur: Ward, Suzanne

Nur: 728 - Spiritualiteit

Boeksoort: Algemeen

Druk: 1

Verschijningsvorm: Paperback / softback

Verschijningsdatum: 05-05-2023

Uitgever: Obelisk Boeken

Prijs: € 24,99

Btw-tarief: Laag

Taal: Nederlands

Illustraties: Nee

Aantal pagina's: 138

Parzival en de Graal (luxe editie)
5.0
Gebaseerd op 200 beoordelingen
Schrijf een recensie
Valerie van Zanten
De cover intrigeerde me dusdanig dat ik het boek vrij ‘blanco’ had aangeschaft. Maar vanaf het moment dat ik het opende, kon ik niet stoppen met lezen. Wat een prachtige inzichten & mooie verhalen. En de foto’s/beelden ter begeleiding – TOP!
Schrijf de eerste review!
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
de antwoorden die je absoluut nodig hebt

Veelgestelde vragen

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Hoe ontvang ik klantondersteuning?
Garantie en klachten
Klachten
Garantie en klachten
Garantie
Garantie en klachten
Wat moet ik doen als ik een verkeerd verzendadres heb ingevoerd?
Retourneren en ruilen
Ik heb het verkeerde artikel ontvangen
Retourneren en ruilen
Mijn bestelling is beschadigd aangekomen
Retourneren en ruilen
Kan ik een bestelling wijzigen of annuleren nadat ik deze heb verzonden?
Retourneren en ruilen
Hoe ontvang ik klantondersteuning?
Retourneren en ruilen
Hoe moet ik retourneren?
Retourneren en ruilen
Wat is uw retourbeleid?
Retourneren en ruilen
Kan ik boeken reserveren?
Bestellen
Worden mijn artikelen in één pakket geleverd?
Bestellen
Verzenden jullie naar mijn land?
Bestellen
Brengt u omzetbelasting in rekening?
Bestellen
Houdt u mijn betaalgegevens bij?
Bestellen
Op welke wijze kan ik betalen?
Bestellen
Hoe kan ik de status van mijn bestelling volgen?
Bestellen
Hoe wijzig ik mijn verzendadres?
Bestellen
Hoe maak ik een account aan?
Bestellen
Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?
Bestellen
Wat zijn de verzendkosten?
Bestellen
Hoe kan ik contact opnemen?
Bestellen