• Gratis thuisbezorgd
  • Binnen een werkdag in huis
  • Zekerheid en garantie
  • Veilig en vertrouwd betalen

Geschenk van de Sterren

Geschenk van de Sterren

Buitenaardse contacten en gids voor Buitenaardse Beschavingen
Geschenk van de Sterren is het waargebeurde verhaal over de buitenaardse ontvoering van Elena Danaan. Als klein meisje werd zij tegen haar zin door kwaadaardige buitenaardsen meegenomen.
Volledige beschrijving...
Op voorraad

30.99

Hardcover
30.99
Hardcover
35.99
Dit boek is geschreven door:
Auteur
Jan De Dood
Zoek een verzameling boekenreeksen:
Kijk hier!
No items found.
Details
Service
Nog een 3 Serie
Bekijk alle series

Dit boek heeft x andere serie boeken

Titeldetails

Alle informatie over dit boek:

Achterflaptekst

Geschenk van de Sterren is het waargebeurde verhaal over de buitenaardse ontvoering van Elena Danaan. Als klein meisje werd zij tegen haar zin door kwaadaardige buitenaardsen meegenomen. Welwillende buitenaardsen kwamen haar te hulp en brachten haar weer veilig thuis. Danaan beschrijft de directe contacten die zij vanaf dat moment door de jaren heen met ufo's en bezoekers van andere werelden heeft. In dit boek, voorzien van haar eigen illustraties, beschrijft zij maar liefst 110 verschillende buitenaardse rassen die nauw betrokken zijn bij onze planeet. Daarnaast geeft het boek gedetailleerde informatie over buitenaardse groepen en allianties die actief zijn in ons zonnestelsel, inclusief een kaart van de hemel met de locaties van hun talloze thuisplaneten. Zij beantwoordt vragen over de herkomst van ufo's en de motieven van hun bemanningen, met als belangrijkste doel hun hoopvolle berichten voor de toekomst van de mensheid met ons te delen.

Elena Danaan, geboren in Frankrijk, studeerde af aan de Academie voor Schone Kunsten in Parijs en voltooide een opleiding Archeologie aan de École du Louvre. Ze werkte twintig jaar van haar leven als archeologe, waaronder acht jaar in Egypte (o.a. in Karnak, Luxor, Caïro en de Vallei der Koningen) voordat ze terugkeerde naar Frankrijk waar ze werd aangesteld aan de Universiteit van Toulouse. Op dit moment is zij voltijds bezig met het informeren van de wereld over buitenaards contact.

Leesfragment

De tijd is voor mij gekomen om te spreken. Ik kan dit niet langer voor mezelf houden, ik moet dit met de wereld delen. Dit is mijn verhaal, angstaanjagend en waar, maar ook adembenemend mooi. Dit is een verhaal van onze tijd, een tijd van veranderingen, een tijd van een keerpunt voor de mensheid. Het is de laatste kans om in het licht te stappen. De geschiedenis wordt nu geschreven terwijl ik deze woorden typ; onze toekomst wordt op dit moment gecreëerd, door ons allemaal samen. Dit boek is in de eerste plaats opgedragen aan al diegenen die de beproeving van de ontvoering door buitenaardse wezens hebben doorstaan en die de beweegredenen en agenda’s willen begrijpen van al deze mysterieuze wezens die in de schaduw opereren.

Dit boek bestaat uit drie delen. Op de eerste plaats vormt de getuigenis van mijn eigen ontvoeringen de achtergrond voor alles wat verderop wordt onthuld. Het tweede deel beschrijft de verschillende buitenaardse rassen die de Aarde bezoeken (geïllustreerd door mijzelf), en het derde deel is een samenstelling van berichten van buitenaardse wezens.

Ik ben geboren in Marseille (Frankrijk) en woon nu aan de westkust van Ierland. Als archeologe heb ik acht jaar van mijn leven in Egypte gewerkt. Ik ben ook een druïde, sjamaan en genezeres, evenals een kunstenaar en muzikant. Hoewel ik me altijd bewust was van mijn paranormale gaven, heb ik toch ook een wetenschappelijke achtergrond (als ingenieur voor het Franse Instituut voor Wetenschappen, CNRS) die me hielp om met beide benen op de grond te blijven. Ik heb er altijd voor gekozen om alleen in mijn persoonlijke ervaring te geloven en nooit een voorgesteld geloof als vanzelfsprekend te beschouwen. Hoewel ik religieus ben opgevoed, werd ik op tienjarige leeftijd atheïst, zodra ik besefte dat alles door de wetenschap kon worden verklaard. Dogmatische systemen waren niet mijn ding. Van jongs af aan begreep ik dat niemand mij mocht vertellen wat ik moest denken of geloven! Ik had altijd een nieuwsgierige en open geest, maar liet me niet gemakkelijk voor de gek houden; alles draait om het vinden van de juiste balans tussen rationaliteit en ruimdenkendheid.

Ik werd ontvoerd door Gray aliens toen ik negen was. Daarbij werd ik gered door een ander buitenaards schip dat bestond uit een bemanning van verschillende werelden. Sommige van deze welwillende wezens hebben mij sindsdien beschermd. Ik besloot in december 2019, om Quantum Hypnose te proberen in de hoop dat ik alle ontbrekende delen van mijn geheugen terug kon krijgen. Tijdens de sessie kon ik me alle details herinneren en zo kwam het idee van dit boek tot stand. Er is altijd veel moed voor nodig om te spreken. Je opent je hart en daarmee plaats je jezelf in een kwetsbare positie, dus als we geconfronteerd worden met sarcasme en ongeloof, doet dat pijn, alsof er een pijl door je hart wordt geschoten. Alleen jij weet dat het waar is. Jij weet dat je dit hebt meegemaakt, want je geest herinnert het zich, je lichaam herinnert het zich, en je weet het gewoon... Ik wil dat andere mensen die geleden hebben onder een ontvoering weten dat ze niet alleen zijn, dat ze steun kunnen vinden en hun ervaring kunnen delen via groepen op sociale media met mensen die dit ook hebben meegemaakt. Ze kunnen ook de hulp inroepen van hypnotherapeuten die hier ervaring mee hebben.

We zijn hier niet alleen. Er zijn welwillende buitenaardsen die onvermoeibaar voor ons zorgen, mensen redden, vechten voor onze bescherming, werken aan het ontmantelen van de agenda’s van de duisteren. De mentaliteit rond paranormale ervaringen is het afgelopen decennium geëvolueerd doordat mensen meer open staan voor het onthullen van hun ervaringen dankzij de sociale media en de mogelijkheid om gemakkelijk iets te filmen en te posten met mobiele telefoons. Informatie is nu direct toegankelijk, gedeeld door de hele planeet. Zelfs het woord ‘paranormaal’ lijkt geleidelijk te worden verfijnd om te passen binnen het nieuwe concept van ‘normaliteit’. Het elkaar steeds maar afrekenen op dingen verliest zijn greep terwijl het begrip normaliteit zelf zijn grenzen loslaat, nu we overgaan naar een nieuw paradigma van de werkelijkheid. Niets schokt ons meer. Nu is het moment dat we in het licht stappen en ons uitspreken. Nu we ontdekken dat het aantal ontvoerden in feite waanzinnig groot is, zijn we niet langer bang. Angst wordt vervangen door woede en frustratie. Deze verachtelijke activiteit was altijd al belangrijk,maar het verschil is dat we nu de middelen en de macht hebben om ons uit te spreken. Steeds meer mensen durven zich uit te spreken en naarmate de angst afneemt neemt het aantal getuigenissen exponentieel toe. De Mannen in het Zwart kunnen het niet meer bijhouden!

De meeste buitenaardse ontvoeringen zijn een ondraaglijke ervaring, die je hele leven als spookfiguren in het geheugen blijft hangen. Ik heb te veel jaren in angst geleefd, met de gevolgen van een diep verdrongen trauma. Angstaanjagende herinneringen en diepe ontkenningen blokkeerden vele aspecten in mijn leven en ik kon er om verschillende redenen niet over spreken. Meestal vanwege mijn eigen ontkenning om mijn gezonde verstand te bewaren, uit overlevingsdrang in een bekrompen en veroordelende maatschappij. Ik probeerde mezelf ervan te overtuigen dat dit mij nooit was overkomen; zeker, het was te ondraaglijk als het wel zo was! Ik probeerde zelfs medische en fysieke bewijzen, waaronder fysiek contact met buitenaardse wezens, in mijn geest te blokkeren. Hoewel... Je ogen bedekken met je hand doet het monster niet verdwijnen. Het is er nog steeds, verborgen in de schaduw, onder je bed, achter de gordijnen, aan het eind van een donkere gang. En op een dag, hoef je je alleen maar om te draaien en het onder ogen te zien. Als ontvoerden worden we beroofd van delen van ons geheugen, van ons leven. Ze komen in de nacht om ons meest intieme bezit te stelen, om al onze rechten één voor één te schenden. Ze gebruiken ons als genetische proefkonijnen, stelen ons voortplantingsmateriaal en onze vloeistoffen, merken ons als vee, implanteren ons met trackers en laten ons ‘s morgens bibberend van de kou achter, met het afschuwelijke gevoel verkracht te zijn, in ons lichaam en in het diepst van onze ziel. Ze nemen onze kinderen mee voor onuitsprekelijke doeleinden, om nooit meer terug te keren. En onze regeringen, die geacht worden burgers te beschermen, werken mee door ondergrondse faciliteiten ter beschikking te stellen en deel te nemen aan het meest schandelijke van alle beroepen. Het is genoeg... het is genoeg!

Inhoudsopgave

Dankwoord

DEEL 1 - Mijn eigen verhaal
Inleiding
Herinneren…
Terugkomst
De Hartsverbintenis

DEEL 2 - Buitenaardse rassen
Inleiding
Buitenaardse rassen op alfabetische volgorde
Draconis | Reptilianen
Taal en Communicatie | Sociale Structuur
Shapeshifting108 Zielenroof | Kolonisatie
Ondergrondse Nachtmerries en de Opkomende Storm
Bases in de USA116 Bases elders in de wereld
De taal van de TAAMI
Greys
Agenda’s & activiteiten van buitenaardse bezoekers

DEEL 3 – Berichten Highlights
Sterrenkaarten van buitenaardse beschavingen
Navigatie
Buitenaards bloed
Houd hoop
Terraanse Alliantie
Ashtar
Kwaadaardige ontvoeringen
Welwillende ontvoeringen
Het lichtschip
Het geschenk van de sterren

Elena Danaan

Bibliografische informatie

ISBN: 9789464610819

Hoofdtitel: Geschenk van de Sterren

Ondertitel: Buitenaardse contacten en gids voor Buitenaardse Beschavingen

Auteur: Danaan, Elena

Vertaler: Vermeeren, Coen

Nur: 720 - Esoterie algemeen

Boeksoort: Algemeen

Druk: 1

Verschijningsvorm: Hardcover

Verschijningsdatum: 30-03-2023

Uitgever: Obelisk Boeken

Prijs: € 30,99

Btw-tarief: Laag

Taal: Nederlands

Illustraties: Ja

Aantal pagina's: 276

Parzival en de Graal (luxe editie)
Dit boek maakt geen deel uit van een serie.
Bekijk andere series
5.0
Gebaseerd op 200 beoordelingen
Schrijf een recensie
Valerie van Zanten
De cover intrigeerde me dusdanig dat ik het boek vrij ‘blanco’ had aangeschaft. Maar vanaf het moment dat ik het opende, kon ik niet stoppen met lezen. Wat een prachtige inzichten & mooie verhalen. En de foto’s/beelden ter begeleiding – TOP!
Schrijf de eerste review!
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
de antwoorden die je absoluut nodig hebt

Veelgestelde vragen

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Hoe ontvang ik klantondersteuning?
Garantie en klachten
Klachten
Garantie en klachten
Garantie
Garantie en klachten
Wat moet ik doen als ik een verkeerd verzendadres heb ingevoerd?
Retourneren en ruilen
Ik heb het verkeerde artikel ontvangen
Retourneren en ruilen
Mijn bestelling is beschadigd aangekomen
Retourneren en ruilen
Kan ik een bestelling wijzigen of annuleren nadat ik deze heb verzonden?
Retourneren en ruilen
Hoe ontvang ik klantondersteuning?
Retourneren en ruilen
Hoe moet ik retourneren?
Retourneren en ruilen
Wat is uw retourbeleid?
Retourneren en ruilen
Kan ik boeken reserveren?
Bestellen
Worden mijn artikelen in één pakket geleverd?
Bestellen
Verzenden jullie naar mijn land?
Bestellen
Brengt u omzetbelasting in rekening?
Bestellen
Houdt u mijn betaalgegevens bij?
Bestellen
Op welke wijze kan ik betalen?
Bestellen
Hoe kan ik de status van mijn bestelling volgen?
Bestellen
Hoe wijzig ik mijn verzendadres?
Bestellen
Hoe maak ik een account aan?
Bestellen
Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?
Bestellen
Wat zijn de verzendkosten?
Bestellen
Hoe kan ik contact opnemen?
Bestellen