• Gratis thuisbezorgd
  • Binnen een werkdag in huis
  • Zekerheid en garantie
  • Veilig en vertrouwd betalen

Happy ziek

Happy ziek

Overlevingsgids voor een fijn leven bij ziekte
Inclusief mini-cursussen De Belgische gezondheidsdeskundige Iris Scheys schreef dit positieve boek met mini-cursussen voor iedereen die langdurig ziek is. Ben jij ondanks je ziekte op zoek naar een fijn leven?
Volledige beschrijving...
Op voorraad

24.99

Paperback
24.99
Hardcover
35.99
No items found.
Dit boek is geschreven door:
Auteur
Jan De Dood
Zoek een verzameling boekenreeksen:
Kijk hier!
Dit boek is onderdeel van een serie
Bekijk alle boeken
Details
Service
Nog een 3 Serie
Bekijk alle series

Dit boek heeft x andere serie boeken

Titeldetails

Alle informatie over dit boek:

Achterflaptekst

Inclusief mini-cursussen

De Belgische gezondheidsdeskundige Iris Scheys schreef dit positieve boek met mini-cursussen voor iedereen die langdurig ziek is. Ben jij ondanks je ziekte op zoek naar een fijn leven? Dan heten we je van harte welkom bij Happy ziek! Happy ziek is een fictieve organisatie waar iedereen met een langdurige ziekte bij mag horen. De overlevingsgids, het originele personeelshandboek van Happy ziek, begeleidt haar collega’s naar een fijne manier van leven.

Omdat er veel verandert wanneer je langdurig ziek bent, neemt de gids je mee in thema’s als emoties, energiemanagement, veranderende relaties, hoop, zelfzorg, angsten, communicatie en zo veel meer. Daarnaast biedt de overlevingsgids van Happy ziek een aantal handige mini-cursussen aan, zoals Timemanagement, Assertiviteit en Gespreksvoorbereiding.

Iris Scheys (1984) is schrijfster, moeder, spiegel en ontdekkingsreiziger op zoek naar gezondheid en diepgang. Ze communiceert het liefst met jouw innerlijke kracht en maakt met haar woorden jouw verschil.

Leesfragment

Welkom in de organisatie Happy ziek en gefeliciteerd met je nieuwe baan als Zelfmanager. Je bent bij ons in dienst omdat je langdurig of chronisch ziek bent. Hoewel je hier waarschijnlijk niet om gevraagd hebt, zijn we toch blij dat je deel uitmaakt van ons bruisende en diverse team. Op dit moment tellen we miljoenen medewerkers wereldwijd. Je staat er dus niet alleen voor. Sterker nog, elke dag komen er nieuwe collega’s bij. Welke andere organisatie kan zo’n prestatie neerzetten?

Omdat onze organisatie daarom best gigantisch en complex is, bieden we je dit personeelshandboek aan dat we ook wel overlevingsgids noemen. Want dat doe jij elke dag: overleven. En dat alleen is al een hele prestatie. Natuurlijk gaat onze gids niet enkel over overleven, maar vooral over een aangenamer leven leiden ondanks je ziekte. We streven ernaar dat je je snel thuis voelt bij Happy ziek en dat jij, samen met al onze andere personeelsleden, een fijn leven mag leiden.

We hopen jou met deze gids wegwijs te maken in het reilen en zeilen van onze organisatie en het managen van je ziekte. Maak je geen zorgen, want je hoeft niet letterlijk te zeilen en je moet zeker niets van buiten leren. Ons doel is om je handige handvatten en verfrissende ideeën te geven om de dagen binnen onze organisatie makkelijk en ontspannen door te komen. Al onze richtlijnen zijn zeker NIET bindend en enkel bedoeld als inspirerend advies.

Wij hebben het eerste deel van dit handboek onderverdeeld in verschillende thema’s. Omdat er zo veel te vertellen valt, stippen we de thema’s enkel aan. Zie het als een samenvatting van de vele boeken die over al deze afzonderlijke onderwerpen bestaan. Het kan zijn dat sommige thema’s minder op jou van toepassing zijn dan andere. Soms herhalen we onszelf of zijn we zelfs een beetje belerend. Neem hier dan vooral geen aanstoot aan, want we hebben de gids met de beste bedoeling opgesteld. Lees de onderwerpen die jou het meest aanspreken en sla gerust het een en ander over. Je hoeft er geen examen over af te leggen. Als geen ander weet jij hoe je het best functioneert. Jij kent je lichaam en geest het best én jij beslist wat voor jou werkt en wat niet.

Wij illustreren onze adviezen regelmatig met een voorbeeld of een getuigenis van een collega. Daarnaast vind je in het tweede deel van de gids de minicursussen Assertiviteit, Timemanagement en Gespreksvoorbereiding.

De kans is namelijk zeer groot dat je deze cursussen, helaas, al zeer snel in de praktijk zult moeten omzetten. Als vrijblijvende afsluiter geven we je in deel drie ook nog graag wat meer informatie over de organisatie zelf en over jouw functieomschrijving van Zelfmanager.

Dekt onze gids de lading niet helemaal? Vind je dat er iets ontbreekt? Geen zorgen, we staan helemaal open voor jouw verfrissende opmerkingen en zijn benieuwd welke voorstellen je binnenkort in onze ideeënbus deponeert. Onze prachtige zeeblauwe ideeënbus vind je op het einde van gang V (van Vreugde), naast de zachtroze deur. Maar omdat je van ons nooit naar kantoor hoeft te komen, mag je ook gewoon een mail naar onze helpdesk sturen.

In tegenstelling tot andere organisaties hopen we dat je ons binnenkort kerngezond en vrolijk huppelend zal verlaten. Lukt dit niet op korte of lange termijn? Niet getreurd, wij zullen er alles aan doen om jou gedreven, tevreden en gezond-kritisch te houden. Heb je daarnaast nood aan een luisterend oor, passend advies of gewoon een kritische babbel? Onze personeelsdienst en de collega’s van de dienst Welzijn staan voor je klaar. We wensen je veel leesplezier en vooral een aangename tijd bij Happy ziek.

Bibliografische informatie

ISBN: 9789493071629

Hoofdtitel: Happy Ziek

Ondertitel: Overlevingsgids voor een fijn leven bij ziekte

Auteur: Scheys, Iris

Nur: 860 - Gezondheid algemeen

Boeksoort: Algemeen

Druk: 1

Verschijningsvorm: Paperback / softback

Verschijningsdatum: 21-12-2020

Uitgever: Obelisk Boeken

Prijs: € 24,99

Btw-tarief: Laag

Taal: Nederlands

Illustraties: Nee

Aantal pagina's: 204

Gewicht: 325 gram

Formaat: 210 x 148 x 19

Parzival en de Graal (luxe editie)
Dit boek maakt geen deel uit van een serie.
Bekijk andere series
5.0
Gebaseerd op 200 beoordelingen
Schrijf een recensie
Valerie van Zanten
De cover intrigeerde me dusdanig dat ik het boek vrij ‘blanco’ had aangeschaft. Maar vanaf het moment dat ik het opende, kon ik niet stoppen met lezen. Wat een prachtige inzichten & mooie verhalen. En de foto’s/beelden ter begeleiding – TOP!
Paulien van der Doeten
Tijdens het lezen viel ik van de ene ‘eye-opener’ in de andere. Soms pijnlijk en confronterend. Maar vooral dat ik mijn ziekte anders zal moeten gaan benaderen. Vooral om mezelf meer liefde, ruimte en kansen te kunnen geven & gunnen. Ik ga nu in Iris haar eerste boek, Queeste, beginnen.
Geschreven op:
Geschreven op:
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
de antwoorden die je absoluut nodig hebt

Veelgestelde vragen

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Hoe ontvang ik klantondersteuning?
Garantie en klachten
Klachten
Garantie en klachten
Garantie
Garantie en klachten
Wat moet ik doen als ik een verkeerd verzendadres heb ingevoerd?
Retourneren en ruilen
Ik heb het verkeerde artikel ontvangen
Retourneren en ruilen
Mijn bestelling is beschadigd aangekomen
Retourneren en ruilen
Kan ik een bestelling wijzigen of annuleren nadat ik deze heb verzonden?
Retourneren en ruilen
Hoe ontvang ik klantondersteuning?
Retourneren en ruilen
Hoe moet ik retourneren?
Retourneren en ruilen
Wat is uw retourbeleid?
Retourneren en ruilen
Kan ik boeken reserveren?
Bestellen
Worden mijn artikelen in één pakket geleverd?
Bestellen
Verzenden jullie naar mijn land?
Bestellen
Brengt u omzetbelasting in rekening?
Bestellen
Houdt u mijn betaalgegevens bij?
Bestellen
Op welke wijze kan ik betalen?
Bestellen
Hoe kan ik de status van mijn bestelling volgen?
Bestellen
Hoe wijzig ik mijn verzendadres?
Bestellen
Hoe maak ik een account aan?
Bestellen
Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?
Bestellen
Wat zijn de verzendkosten?
Bestellen
Hoe kan ik contact opnemen?
Bestellen