• Gratis thuisbezorgd
  • Binnen een werkdag in huis
  • Zekerheid en garantie
  • Veilig en vertrouwd betalen

Het huis op de rots gebouwd

Het huis op de rots gebouwd

Het huis op de rots gebouwd verscheen direct na zijn bestseller Worden Wij Wakker? en sluit daar naadloos op aan. Messings onderzoek leidde tot een ontmaskering van de macht van de staat, de wereldeconomie ...
Volledige beschrijving...
Op voorraad

25.99

Paperback
25.99
Hardcover
35.99
No items found.
Dit boek is geschreven door:
Auteur
Jan De Dood
Zoek een verzameling boekenreeksen:
Kijk hier!
No items found.
Details
Service
Nog een 3 Serie
Bekijk alle series

Dit boek heeft x andere serie boeken

Titeldetails

Alle informatie over dit boek:

Achterflaptekst

Macht en misbruik van macht is al zo oud als de wereld. Het huis op de rots gebouwd verscheen direct na zijn bestseller Worden Wij Wakker? en sluit daar naadloos op aan. Messings onderzoek leidde tot een ontmaskering van de macht van de staat, de wereldeconomie en met name de Kerk. Godsdienst als instrument van macht, manipulatie en uitbuiting in de handen van de ‘goden’ en van hen die deze goden dienen. Duistere krachten willen de mens afhouden van zijn pad tot bevrijding en in dat opzicht zijn de vier parabels in dit boek verrassend actueel.

Als we willen ontsnappen aan de vernietiging van onze planeet, dienen we ons zo snel mogelijk bewust te worden van onze ware oorsprong, onze spirituele kracht en liefde. Alle grote wijsheidsleraren wijzen ons al eeuwenlang op ons immense spirituele potentieel. Ook de grote meester Jezus. Om ons hieraan te herinneren voert Messing ons daarom mee naar het oude Palestina, waar Jezus 2000 jaar geleden de weg tot bevrijding onderrichtte. Van daaruit spant Messing een tijdsboog naar het heden, de uiterst stormachtige tijd waarin we leven en waarin we meer dan ooit worden uitgenodigd om ook ons huis op de rots te bouwen. Op deze rots van waarheid, licht en liefde, kan ons stoffelijk lichaam transformeren in een lichtlichaam, waarmee wij kunnen terugkeren in de oneindige oceaan van bewustzijn, licht en liefde.

Messing legt de wortel van het kwaad, de oorzaak van alle lijden, gebruikmakend van canonieke, gnostische, apocriefe teksten en inzichten uit andere spirituele en religieuze tradities, haarscherp bloot. Ook minder bekende legenden krijgen daarbij speciale aandacht. Zo gaat Messing ook in het bijzonder in op de levensgezellin van Jezus, Maria Magdalena.

Leesfragment

Niemand kan het meer ontkennen, tenzij men horende doof en ziende blind is. De ‘tekenen des tijds’ zijn overal te zien. De wereld verandert snel. Zeer snel. Dagelijks zijn we via de media en internet getuigen van gebeurtenissen die we voorheen nimmer voor mogelijk hielden. Oorlogen, aardbevingen, tsunami’s, vulkaanuitbarstingen, ingrijpende klimaatveranderingen hongersnoden, vuur en water die de Aarde teisteren, razende tyfoons en orkanen, immense aardverschuivingen en modderstromen, zondvloedachtige regens, bloedende wonden in zeeën, droogte, hitte, duizenden soorten dieren en planten die uitsterven. De mens keerde zich tegen Moeder Aarde. Moeder Aarde keert zich nu tegen de mens.

De elementen zijn vergiftigd, ziektes verspreiden zich, wouden worden gekapt voor de vleesindustrie, verwoestijning neemt toe, ontbossing leidt tot watervloeden, modderstromen, aardverschuivingen. De hemel schreit, de Aarde schreit, de zeeën schreien. Wouden, bossen, mensen, dieren en planten schreien. Nog voordat de dageraad begonnen is, buigt zich de ochtend reeds moe in de schoot van de nacht, hopend op een nieuwe dageraad.

En terwijl oorlogen, hongersnoden en aardbevingen toenemen, treden valse profeten, leraren en leiders naar voren, die ons vertellen wat we moeten doen en geloven in hún belang. Wolven, gekleed in schaapskleren, dansen een macabere dans.

Miljoenen mensen zijn op drift. De reuk van dreiging heeft zich overal genesteld. Terreur marcheert door ieder land. Jongeren dwalen doelloos rond, vaak verdoofd door alcohol en drugs. Jeugdbendes zijn een plaag voor hun omgeving. Gewelddadigheid neemt toe. Drugsbendes terroriseren landen. Haat en agressie vlammen op tussen bevolkingsgroepen. Genocide slaat uit met kapmessen en dolken. Corruptie en fraude breiden zich als een inktvlek uit. Bij banken, bedrijven, instellingen. Superbonussen zijn zweepslagen voor de armen. Politieke schandalen rijzen de pan uit. Seksueel misbruik door geestelijken brengt schaamte en woede voort. De waarheid is begraven in kisten vol leugens. Oude ideologieën storten in. Marxisme, maoïsme, communisme, kapitalisme, katholicisme, atheïsme, evolutionisme, nihilisme, absurdisme lopen op versleten zolen.

Steeds meer mensen kijken achter het gordijn van de machtselite, krijgen kennis van geheime genootschappen, lezen over ‘goden’ die ons al millennia lang manipuleren. Het militair-industrieel complex met zijn schandelijke uitgaven om te vernietigen en te moorden wordt aarzelend aan de kaak gesteld. Manipulatie van het leven via DNA, voeding, klimaat, embryo’s, stamcellen, farmaceutische producten en elektronica verontrust steeds meer mensen. Een immens lichtveld, uitgaande van de ster Alcyone, hart van het immense sterrenstelsel der Plejaden, waartoe ons zonnestelsel behoort, doordringt in toenemende mate ons zonnestelsel. We trekken door een superbrede gordel van licht, de fotonengordel. De fysica meet het veld. Geheime diensten volgen het met argusogen. Het hertzgetal van de Aarde neemt toe. Het hart van de Aarde klopt in stijgend ritme. Materie krijgt een ander trillingsgetal. De ascensie van de Aarde is begonnen. Ze klimt op naar een hogere dimensie, waarin alles anders wordt. Zelfs sceptici merken dat het om meer dan een hype of rage gaat. Ook zij gaan op onderzoek uit. Voorzichtig nog. Mayakalender, planetaire veranderingen. Internet verschaft miljoenen items. Zij die nog boeken lezen, vinden genoeg literatuur.

Wie echter op zijn intuïtie vertrouwt en nog niet verslaafd is aan de virtuele werkelijkheid weet dat het aftellen begonnen is. Een nieuwe tijd breekt aan. Niet een tijd zoals vele ‘new-agers’ dat zien, maar een tijd van radicaal andere mogelijkheden. Mits we het roer razendsnel omgooien. Ingrijpende veranderingen in ons zonnestelsel zijn in volle gang. De NASA laat weten dat we moeten rekenen op machtige zonne-erupties, die dwars door het magnetisch veld van de Aarde kunnen gaan. Een Bengaals vuurwerk op wereldschaal. De gevolgen zullen dan immens zijn. De door de elektronica aangestuurde maatschappij zal volkomen verlamd worden. Chaos alom. Onze trotse torens van technische macht zullen instorten. Maar door de mondiale verlamming van de elektronische netwerken, zullen ook de elektronische kooien waarin we vastgeketend zitten, verbroken worden. Een superkans om dwars door de chaos heen te ontsnappen aan de vraatzucht der demonische krachten en eindelijk mens te worden.

Bibliografische informatie

ISBN: 9789464610192

Hoofdtitel: Het huis op de rots gebouwd

Auteur: Messing, Marce

lNur: 728 – Spiritualiteit

Boeksoort: Algemeen

Druk: 1

Verschijningsvorm: Paperback / softback

Verschijningsdatum: 09-03-2022

Uitgever: Obelisk Boeken

Prijs: € 25,99

Taal: Nederlands

Illustraties: Ja

Aantal pagina's: 244

Parzival en de Graal (luxe editie)
Dit boek maakt geen deel uit van een serie.
Bekijk andere series
5.0
Gebaseerd op 200 beoordelingen
Schrijf een recensie
Valerie van Zanten
De cover intrigeerde me dusdanig dat ik het boek vrij ‘blanco’ had aangeschaft. Maar vanaf het moment dat ik het opende, kon ik niet stoppen met lezen. Wat een prachtige inzichten & mooie verhalen. En de foto’s/beelden ter begeleiding – TOP!
Veronica van Dijk
Ik kan alleen maar zeggen dat het hele boek uitstekend is zeker qua inhoud maar ook aan de buitenkant.
Geschreven op:
Geschreven op:
Louise Gulicher
Ben aan het lezen, jullie zij; vlugger dan vlug!
Geschreven op:
Geschreven op:
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
de antwoorden die je absoluut nodig hebt

Veelgestelde vragen

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Hoe ontvang ik klantondersteuning?
Garantie en klachten
Klachten
Garantie en klachten
Garantie
Garantie en klachten
Wat moet ik doen als ik een verkeerd verzendadres heb ingevoerd?
Retourneren en ruilen
Ik heb het verkeerde artikel ontvangen
Retourneren en ruilen
Mijn bestelling is beschadigd aangekomen
Retourneren en ruilen
Kan ik een bestelling wijzigen of annuleren nadat ik deze heb verzonden?
Retourneren en ruilen
Hoe ontvang ik klantondersteuning?
Retourneren en ruilen
Hoe moet ik retourneren?
Retourneren en ruilen
Wat is uw retourbeleid?
Retourneren en ruilen
Kan ik boeken reserveren?
Bestellen
Worden mijn artikelen in één pakket geleverd?
Bestellen
Verzenden jullie naar mijn land?
Bestellen
Brengt u omzetbelasting in rekening?
Bestellen
Houdt u mijn betaalgegevens bij?
Bestellen
Op welke wijze kan ik betalen?
Bestellen
Hoe kan ik de status van mijn bestelling volgen?
Bestellen
Hoe wijzig ik mijn verzendadres?
Bestellen
Hoe maak ik een account aan?
Bestellen
Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?
Bestellen
Wat zijn de verzendkosten?
Bestellen
Hoe kan ik contact opnemen?
Bestellen