• Gratis thuisbezorgd
 • Binnen een werkdag in huis
 • Zekerheid en garantie
 • Veilig en vertrouwd betalen
This is some text inside of a div block.
Contact opnemen
This is some text inside of a div block.
Contact opnemen
This is some text inside of a div block.
Contact opnemen
This is some text inside of a div block.
Contact opnemen
This is some text inside of a div block.
Contact opnemen
This is some text inside of a div block.
Contact opnemen
This is some text inside of a div block.
Contact opnemen
This is some text inside of a div block.
Contact opnemen

Het huis op de rots gebouwd

Spirituele en esoterische kennis die onze dimensie overstijgt en de geest prikkelt.
Volledige beschrijving...

25.99

Paperback
25.99
Hardcover
35.99
No items found.
Dit boek is geschreven door:
Auteur
Jan De Dood
No items found.
Zoek een verzameling boekenreeksen:
Kijk hier!
Details
Voordelen
Nog een 3 Serie
Bekijk alle series

Dit boek heeft x andere serie boeken

Titeldetails

Hieronder vindt u informatie over dit boek:

Beschrijving

Macht en misbruik van macht is al zo oud als de wereld. Het huis op de rots gebouwd verscheen direct na zijn bestseller Worden Wij Wakker? en sluit daar naadloos op aan. Messings onderzoek leidde tot een ontmaskering van de macht van de staat, de wereldeconomie en met name de Kerk. Godsdienst als instrument van macht, manipulatie en uitbuiting in de handen van de ‘goden’ en van hen die deze goden dienen. Duistere krachten willen de mens afhouden van zijn pad tot bevrijding en in dat opzicht zijn de vier parabels in dit boek verrassend actueel.

Als we willen ontsnappen aan de vernietiging van onze planeet, dienen we ons zo snel mogelijk bewust te worden van onze ware oorsprong, onze spirituele kracht en liefde. Alle grote wijsheidsleraren wijzen ons al eeuwenlang op ons immense spirituele potentieel. Ook de grote meester Jezus. Om ons hieraan te herinneren voert Messing ons daarom mee naar het oude Palestina, waar Jezus 2000 jaar geleden de weg tot bevrijding onderrichtte. Van daaruit spant Messing een tijdsboog naar het heden, de uiterst stormachtige tijd waarin we leven en waarin we meer dan ooit worden uitgenodigd om ook ons huis op de rots te bouwen. Op deze rots van waarheid, licht en liefde, kan ons stoffelijk lichaam transformeren in een lichtlichaam, waarmee wij kunnen terugkeren in de oneindige oceaan van bewustzijn, licht en liefde.

Messing legt de wortel van het kwaad, de oorzaak van alle lijden, gebruikmakend van canonieke, gnostische, apocriefe teksten en inzichten uit andere spirituele en religieuze tradities, haarscherp bloot. Ook minder bekende legenden krijgen daarbij speciale aandacht. Zo gaat Messing ook in het bijzonder in op de levensgezellin van Jezus, Maria Magdalena.

Leesfragment

Niemand kan het meer ontkennen, tenzij men horende doof en ziende blind is. De ‘tekenen des tijds’ zijn overal te zien. De wereld verandert snel. Zeer snel. Dagelijks zijn we via de media en internet getuigen van gebeurtenissen die we voorheen nimmer voor mogelijk hielden. Oorlogen, aardbevingen, tsunami’s, vulkaanuitbarstingen, ingrijpende klimaatveranderingen hongersnoden, vuur en water die de Aarde teisteren, razende tyfoons en orkanen, immense aardverschuivingen en modderstromen, zondvloedachtige regens, bloedende wonden in zeeën, droogte, hitte, duizenden soorten dieren en planten die uitsterven. De mens keerde zich tegen Moeder Aarde. Moeder Aarde keert zich nu tegen de mens.

De elementen zijn vergiftigd, ziektes verspreiden zich, wouden worden gekapt voor de vleesindustrie, verwoestijning neemt toe, ontbossing leidt tot watervloeden, modderstromen, aardverschuivingen. De hemel schreit, de Aarde schreit, de zeeën schreien. Wouden, bossen, mensen, dieren en planten schreien. Nog voordat de dageraad begonnen is, buigt zich de ochtend reeds moe in de schoot van de nacht, hopend op een nieuwe dageraad.

En terwijl oorlogen, hongersnoden en aardbevingen toenemen, treden valse profeten, leraren en leiders naar voren, die ons vertellen wat we moeten doen en geloven in hún belang. Wolven, gekleed in schaapskleren, dansen een macabere dans.

Miljoenen mensen zijn op drift. De reuk van dreiging heeft zich overal genesteld. Terreur marcheert door ieder land. Jongeren dwalen doelloos rond, vaak verdoofd door alcohol en drugs. Jeugdbendes zijn een plaag voor hun omgeving. Gewelddadigheid neemt toe. Drugsbendes terroriseren landen. Haat en agressie vlammen op tussen bevolkingsgroepen. Genocide slaat uit met kapmessen en dolken. Corruptie en fraude breiden zich als een inktvlek uit. Bij banken, bedrijven, instellingen. Superbonussen zijn zweepslagen voor de armen. Politieke schandalen rijzen de pan uit. Seksueel misbruik door geestelijken brengt schaamte en woede voort. De waarheid is begraven in kisten vol leugens. Oude ideologieën storten in. Marxisme, maoïsme, communisme, kapitalisme, katholicisme, atheïsme, evolutionisme, nihilisme, absurdisme lopen op versleten zolen.

Steeds meer mensen kijken achter het gordijn van de machtselite, krijgen kennis van geheime genootschappen, lezen over ‘goden’ die ons al millennia lang manipuleren. Het militair-industrieel complex met zijn schandelijke uitgaven om te vernietigen en te moorden wordt aarzelend aan de kaak gesteld. Manipulatie van het leven via DNA, voeding, klimaat, embryo’s, stamcellen, farmaceutische producten en elektronica verontrust steeds meer mensen. Een immens lichtveld, uitgaande van de ster Alcyone, hart van het immense sterrenstelsel der Plejaden, waartoe ons zonnestelsel behoort, doordringt in toenemende mate ons zonnestelsel. We trekken door een superbrede gordel van licht, de fotonengordel. De fysica meet het veld. Geheime diensten volgen het met argusogen. Het hertzgetal van de Aarde neemt toe. Het hart van de Aarde klopt in stijgend ritme. Materie krijgt een ander trillingsgetal. De ascensie van de Aarde is begonnen. Ze klimt op naar een hogere dimensie, waarin alles anders wordt. Zelfs sceptici merken dat het om meer dan een hype of rage gaat. Ook zij gaan op onderzoek uit. Voorzichtig nog. Mayakalender, planetaire veranderingen. Internet verschaft miljoenen items. Zij die nog boeken lezen, vinden genoeg literatuur.

Wie echter op zijn intuïtie vertrouwt en nog niet verslaafd is aan de virtuele werkelijkheid weet dat het aftellen begonnen is. Een nieuwe tijd breekt aan. Niet een tijd zoals vele ‘new-agers’ dat zien, maar een tijd van radicaal andere mogelijkheden. Mits we het roer razendsnel omgooien. Ingrijpende veranderingen in ons zonnestelsel zijn in volle gang. De NASA laat weten dat we moeten rekenen op machtige zonne-erupties, die dwars door het magnetisch veld van de Aarde kunnen gaan. Een Bengaals vuurwerk op wereldschaal. De gevolgen zullen dan immens zijn. De door de elektronica aangestuurde maatschappij zal volkomen verlamd worden. Chaos alom. Onze trotse torens van technische macht zullen instorten. Maar door de mondiale verlamming van de elektronische netwerken, zullen ook de elektronische kooien waarin we vastgeketend zitten, verbroken worden. Een superkans om dwars door de chaos heen te ontsnappen aan de vraatzucht der demonische krachten en eindelijk mens te worden.

Extra informatie

ISBN: 9789464610192

Hoofdtitel: Het huis op de rots gebouwd

Auteur: Messing, Marce

lNur: 728 – Spiritualiteit

Boeksoort: Algemeen

Druk: 1

Verschijningsvorm: Paperback / softback

Verschijningsdatum: 09-03-2022

Uitgever: Obelisk Boeken

Prijs: € 25,99

Taal: Nederlands

Illustraties: Ja

Aantal pagina's: 244

Boeken in deze serie

Bekijk alle series
Parzival en de Graal (luxe editie)
Dit boek maakt geen deel uit van een serie.
Bekijk andere series

Reviews

Het huis op de rots gebouwd

25.99

Op voorraad
Paperback
25.99
Het huis op de rots gebouwd
No items found.
Hardcover
29.00
This is some text inside of a div block.
Voor 23:59 besteld, morgen in huis
Het huis op de rots gebouwd verscheen direct na zijn bestseller Worden Wij Wakker? en sluit daar naadloos op aan. Messings onderzoek leidde tot een ontmaskering van de macht van de staat, de wereldeconomie en met na
Volledige beschrijving...
 • Gratis verzending
 • Achteraf betalen mogelijk
 • Lid van Stichting WebwinkelKeur
 • Morgen uw bestelling in huis
Beoordeling:
(
133
)
Nederlands
Paperback
213 x 153 x 27
Druk:
March 9, 2022
244
pagina's
 • Gratis verzending
 • Achteraf betalen mogelijk
 • Lid van Stichting WebwinkelKeur
 • Morgen uw bestelling in huis
Boekrecensie
(133)
Nederlands
Paperback
213 x 153 x 27
Druk:
March 9, 2022
244
pagina's
de antwoorden die je absoluut nodig hebt

Veelgestelde vragen

Kan ik boeken reserveren?
Worden mijn artikelen in één pakket geleverd?
Verzenden jullie naar mijn land?
Brengt u omzetbelasting in rekening?
Houdt u mijn betaalgegevens bij?
Op welke wijze kan ik betalen?
Hoe kan ik de status van mijn bestelling volgen?
Hoe wijzig ik mijn verzendadres?
Hoe maak ik een account aan?
Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?
Wat zijn de verzendkosten?
Hoe kan ik contact opnemen?
Wat moet ik doen als ik een verkeerd verzendadres heb ingevoerd?
Ik heb het verkeerde artikel ontvangen
Mijn bestelling is beschadigd aangekomen
Kan ik een bestelling wijzigen of annuleren nadat ik deze heb verzonden?
Hoe ontvang ik klantondersteuning?
Hoe moet ik retourneren?
Wat is uw retourbeleid?
Hoe ontvang ik klantondersteuning?
Klachten
Garantie