Winkelmand

De dans in de schemer

Een filosofische verhandeling over het zijn der dingen. Opgetekend door George Schermer door de ogen van Professor Burkulubu.

Strandontkenners

Professor Burkulubu probeert de bewustzijnsverarming te bestrijden. Een alarmerende column van George Schermer.

Ergeren en oordelen

Jaska de Bree vindt dat er minder geërgerd en minder geoordeeld moet worden. Het zou de wereld een stuk vriendelijker maken. Maar hoe doe je dat?

Revolutionair!

Het is in alle opzichten winter. George schermer ziet door de ogen van Professor Burkulubu lichtpuntjes.

Voorsprong

Vrijheid in nieuwsgierig zijn, en denken in mogelijkheden. Waarden die niet meer vanzelfsprekend zijn, is de constatering van George Schermer.

Karin Achten

De Belgische schrijfster Viviane Dewever werd op dezelfde dag geboren als J.K. Rowling. Niet in Engeland maar wel in de gezelligste studentenstad van Vlaanderen, Leuven. Ooit werd haar voorspeld dat ze ook boeken zou schrijven. Daar heeft ze toen eens heel hard mee moeten lachen. Maar na een onverwachte pijnlijke scheiding begon ze veel te lezen en de pijn van zich af te schrijven.

Michiel van der Pols

Vijfentwintig jaar heeft Michiel van der Pols diverse bijzondere functies bij de Nederlandse overheid vervuld. Bij het Korps Mariniers is hij als officier uitgezonden geweest naar Irak, gaf hij leiding aan de antiterreureenheid en leefde hij een leven als in een spannend jongensboek. Vervolgens werkte hij jarenlang aan het verbeteren van de veiligheid in de […]

Hotel California

De genodigden in Hotel California buigen zich over de vraag hoe men echt van onecht kan onderscheiden. George Schermer geeft zijn visie op de kopie-samenleving.

Sluipmoordenaars en kosmisch relief

Zelfs een vriendin van Jaska de Bree die je normaal “de pis niet lauw maakt” bekende afgelopen week dat het hele coronagedoe ook haar begint aan te vliegen.

Gratis thuisbezorgd

Géén minimum bestelbedrag

Binnen een werkdag in huis

Nu bestellen, morgen al lezen

Voordelig bestellen

Altijd 10% extra korting

Veilig en vertrouwd betalen

Via iDeal, Creditcard en meer

De waardering van www.obeliskboeken.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 697 reviews.

Tijdelijk € 5,- extra korting op de Thea Terlouw Collectie

Overweegt U de boeken van Thea Terlouw? Momenteel willen wij het U extra voordelig maken door een extra korting van € 5,-

De bundel is al afgeprijsd naar € 69,99 – nu tijdelijk voor slechts € 64,99 !