Winkelmand
Sinds 2016

Uitgeverij & Boekhandel

Uitgeverij Obelisk Boeken geeft boeken en e-books uit op het gebied van spiritualiteit, bewustwording, gezondheid, persoonlijke groei en nieuwe wetenschap.

Zij schrijven boeken voor u

De auteurs van Obelisk

Enkele bekende auteurs die tot de ‘stal’ van Obelisk horen zijn: Marcel Messing, David Icke, Thea Terlouw, Norma Prikanowski en Richard Hoofs. Bekijk het volledige overzicht op de website. Met veel plezier schrijven zij de boeken die u graag wilt lezen.

Aanraders

Bestsellers

Inmiddels heeft Obelisk diverse bestsellers in haar fonds, zoals Worden Wij Wakker?, De Heelkamers, Cadeautjes uit het Hiernamaals en Heelmeesters.
Oorsprong en betekenis

De geschiedenis van de obelisken

In het oude Atlantis stonden kristallen obelisken, die strategisch waren gepositioneerd. Ze dienden om draadloos energie en spirituele informatie te verspreiden. Boze tongen beweren dat de obelisken en het symbool obelisk tegenwoordig gekaapt zijn door ‘het kwaad’. Het is de missie van uitgeverij Obelisk om samen met haar auteurs het licht terug te brengen in de wereld en de originele spirituele betekenis van het symbool obelisk weer in ere te herstellen.

Klantenservice

Heeft u een vraag? Onze klantenservice staat altijd klaar om u te helpen. U kunt ons iedere dag bereiken via Whatsapp, email, telefoon en chat.

Webshop

In de webshop kunt u al onze boeken bestellen met 10% kassakorting. Op werkdagen vòòr 23:00 uur besteld? Volgende dag gratis thuisbezorgd!

Veilig afrekenen

Veilig en vertrouwd afrekenen via iDeal, Creditcard, Belfius Direct Net, Overboeking, PayPal, KBC/CBC, Bancontact en Achteraf Betalen.

Ebooks

Veel van onze boeken verschijnen als ebook en zijn via Kindle te bestellen. Lees via de gratis app. Binnenkort ook via onze webshop te bestellen.

Collecties

De Collecties zijn boeken die behoren tot een serie. Wij leveren deze tegen een aantrekkelijke prijs. Alléén verkrijgbaar via de webshop van Obelisk.

Boekhandels

Bestelt u onze boeken liever bij de boekhandel? Dat kan. Onze boeken zijn verkrijgbaar bij alle boekhandels in Nederland en België.

In de media

Gratis thuisbezorgd

Géén minimum bestelbedrag

Binnen een werkdag in huis

Nu bestellen, morgen al lezen

Zekerheid en garantie

Lid van Stichting WebwinkelKeur

Veilig en vertrouwd betalen

Via iDeal, Creditcard en meer

De waardering van www.obeliskboeken.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 2094 reviews.