• Gratis thuisbezorgd
  • Binnen een werkdag in huis
  • Zekerheid en garantie
  • Veilig en vertrouwd betalen

Van grondige research naar beklijvend boek

Van grondige research naar beklijvend boek

Hoe 2021 het jaar van de waarheid werd.
Klik hier voor het leesfragment...
Saskia Markestein
Online lezing 17 Februari om 19:30
Nieuws

DOOR ANGELIQUE DESSERANNO

Review 'Ufo's officieel erkend'

Van grondige research naar beklijvend boek

Hoe 2021 het jaar van de waarheid werd. Bart Uytterhaegen en Angelique Deserranno publiceerden in 2021 na grondige studies en veel research elk een boek. Het ene is non-fictie, het andere een literaire roman. Twee schrijvers aan het woord.

Alleen of alien?
Dat de mens niet het enige levende wezen in het universum is, is ondertussen zeker want de bewijzen zijn overweldigend. Bart Uytterhaegen is medeoprichter van het Belgisch ufonetwerk Bufon en als ufoloog internationaal gekend. “Al meer dan 10 jaar verricht ik onderzoek en veldwerk in binnen- en buitenland,” verklaart Bart. “Hun geavanceerde technologie doet bij ons nog veel vragen rijzen. Ook naar de reden van hun aanwezigheid op aarde is het nog gissen maar boeiend is het vast en zeker!”

Van mythe tot realiteit
“Bovendien is het enorm fascinerend om mythes, sagen en folklore in een ruimer daglicht te plaatsen. Halen we daar dan onze geschiedenis, archeologie, filosofie en religie bij, dan begint de puzzel ineen te vallen.” Bart pende een uitermate interessant boek neer dat het ufofenomeen langs veel kanten belicht. Een absolute aanrader en eyeopener.

Van corona naar de nieuwe wereld
Tijdens haar onderzoek kwam Angelique Deserranno plots ook bij het werk van Bart terecht. “In oktober 2020 startte mijn sabbatjaar. Een rustig jaar werd het niet want ik wou al langer terug een roman neerpennen. Het hele coronagebeuren triggerde me dermate dat ik meteen wereldwijd onderzoek begon te voeren.” Het feit dat er ook veel ‘theorieën’ de ronde deden en dat er een overduidelijke censuur aan de gang was, deed bij deze auteur bellen afgaan.

Censuur en brainwashing
“Het is bijna niet te geloven hoe weinig mensen zich echt vragen stelden de voorbije twee jaar. Er werden zoveel tegenstrijdigheden verteld, zoveel valse beloftes gemaakt. De censuur doet zeker haar werk want de eenzijdige berichtgeving is enorm. Op die manier wordt de bevolking elke dag gebrainwasht. Er is geen sprake meer van een debat of van vrijemeningsuiting want iedereen met een afwijkende mening wordt gewoon verwijderd. Tijdens mijn onderzoek kwam ook ik op heel veel verschillende gebieden terecht: de zorg, het onderwijs, de financiële en economische sector, de politiek en ja ook bij ufo’s. Ik woonde een lezing van Bart bij en kocht zijn boek. Wat het meeste van allemaal frappant is, is dat wie de puzzel begint te leggen, ongeacht welk onderzoek je voert, we allemaal bij dezelfde puzzel uitkomen” besluit Angelique. “Het is tijd dat mensen weten in welke wereld we leven en welke wereld we zelf kunnen maken.” Haar boek is een ware pageturner en zuigt je zo de nieuwe wereld in.

Ufo’s officieel erkend – verkrijgbaar via www.obelisk.nl
Dat we niet alleen zijn, is inmiddels zeker want de bewijzen zijn overweldigend! Het jaar 2021 schrijft nu al geschiedenis als het jaar waarin ufo’s officieel erkend werden. De diepgravende studie van Bart Uytterhaegen van de afgelopen tien jaar wordt in dit boek uitgebreid beschreven.

Bart Uytterhaegen is internationaal ufoloog en medeoprichter van het Belgisch ufonetwerk Bufon.

Bestel het boek hier

De nieuwe wereld – verkrijgbaar via www.sjappo.be
Wanneer Kaat haar man en kind verliest tijdens de coronacrisis, besluit ze een einde te maken aan haar leven. Tijdens een wanhoopspoging in de bergen komt ze per toeval in de nieuwe wereld terecht. Ze ontdekt er de waarheid achter het virus en over de wereld waarin we leven. Ze leert er dat haar tijd nog niet gekomen is en dat ze nog een heel belangrijke opdracht te vervullen heeft.

Angelique Deserranno studeerde Journalistiek maar is zelfstandig kunstenaar, creatief ondernemer en schrijver. Vanuit een helder weten en voelen ging ze tijdens de coronacrisis op zoek naar antwoorden. Haar onderzoek resulteerde in deze verbluffende roman die je meezuigt in de nieuwe wereld en die je aanzet om zelf onderzoek te voeren. Om te horen, te zien en te handelen!

Bestel het boek hier

Angelique Deserranno
0478 46 99 72
hallo@sjappo.be
www.sjappo.be

No items found.
Gepubliceerd op:
March 9, 2023 7:57 AM