• Gratis thuisbezorgd
  • Binnen een werkdag in huis
  • Zekerheid en garantie
  • Veilig en vertrouwd betalen

Terugblik op mijn columns

Terugblik op mijn columns

“Er is niets aan de hand met het klimaat”, lees ik als titel van één van mijn columns uit 2020.
Klik hier voor het leesfragment...
Saskia Markestein
Online lezing 17 Februari om 19:30
Column

Jaska de Bree

Terugblik op mijn columns

“Er is niets aan de hand met het klimaat”, lees ik als titel van één van mijn columns uit 2020.

Net als het virus bedoelt om ons angst en schuld aan te jagen en ons nog meer op te sluiten. Angst en schuld. De laagste frequenties in het bewustzijnsspectrum. Waar de zwarte hoeden -waren het alleen maar hoeden, maar er zitten psychopaten onder- ons al duizenden jaren mee in slavernij houden. De slavernij van het rennen vliegen draven naar en op werk waar het gros der mensheid niets aan ontleent. Waar talenten worden doodgeslagen. Maar ja het moet om een behoorlijk dak boven je hoofd te hebben en alle schulden te kunnen betalen.

“Het is oorlog”. Mijn eerste en achtste columns.

En oh ja. Wat voor een blijkt het te zijn. De moeder van alle oorlogen ooit.

Propagandamachine op volle toeren. Wereldwijd. Goebbels zou zijn vingers erbij aflikken. Oh nee. WO2 erbij halen ter vergelijking van zich nu voordoende zeer verontrustende verschijnselen, mag alleen door de huidige inquisitie.

“Kuddegedrag” oh mijn hemel. De moeder van alle kuddegedrag is volop gaande.

Cognitieve dissonantie heet het nu. Alsof we er niks aan kunnen doen. Alsof we de zenders van al die subliminale en suggestieve boodschappen niet kunnen uitbannen.

Alsof we de reguliere collaborerende media op radio en televisie niet kunnen uitzetten en kranten opzeggen.

Angst voor wat de buren, vrienden, familie, collega’s zouden kunnen zeggen.

‘Ons volk is niet onwetend het is laf.’ Hoorde ik iemand laatst zeggen.

De ongelooflijke behoefte aan bevestiging en als die op dit item ontbreekt bereid zijn je vrijheid bij het vuilnis te zetten. Erger zelfs, je leven en dat van je kinderen in de waagschaal te gooien en je als een Russische roulettespeler experimentele gentherapie te laten inspuiten. Door gewetenloze of mininaal net zulke laffe ( para)medici.

Echt. Ik maak al een jaar en negen maanden mee hoe het toch mogelijk was dat in de WO2 mensen wegkeken toen hun buren met een gele ster moesten gaan lopen. Hoe ze uit publieke en culturele omgevingen werden geweerd en later uit hun huizen weggehaald. En opgesloten in kampen.

Oh nee. Dat mag je niet vergelijken. Qr code of Jodenster.

Wat wel mag: experimentele vaccins tegen een virus waarvan het bestaan niet eens bewezen is, toedienen aan mensen zonder hun goed geïnformeerde toestemming. Zoals in de Neurenberg code 1947 [1] is vastgelegd. Na de gruwelijke experimenten in de kampen door, jawel, medici.

” Witte hoeden , zwarte hoeden”.

Leuke variant op “Witte zwanen, zwarte zwanen, wie gaat er mee naar Engeland varen?”

Waarna ook iedere verdere vergelijking mank gaat.

Maar een beter rijmpje heb ik wel:

Witte hoeden , zwarte hoeden wie had dat kunnen vermoeden?

[1] De Neurenberg code 1947 is een set ethische principes met betrekking tot onderzoek en experimenten op of met mensen. De code kwam voort uit de Processen van Neurenberg, na afloop van de 2e WO en waren een antwoord op de Nazi-experimenten die tijdens de oorlog in de concentratiekampen werden uitgevoerd. De code bestaat uit tien punten. Lees ze door via deze link: https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Code_van_Neurenberg. Punt een omschrijft dat het absoluut vereist is dat er sprake moet zijn  van een heel goed geïnformeerde persoon, die ook wettelijk bevoegd moet zijn om toestemming te geven. Wat absoluut niet gebeurt. De overige 9 punten worden eveneens genegeerd. Trek uw eigen conclusies m.b.t. de handelswijze van het min. van Volksgezondheid en vele medici mbt het toedienen van niet goedgekeurde, experimentele vaccins, die ons DNA beïnvloeden.

No items found.
Gepubliceerd op:
March 9, 2023 7:57 AM

Leestips