• Gratis thuisbezorgd
  • Binnen een werkdag in huis
  • Zekerheid en garantie
  • Veilig en vertrouwd betalen

Podcast met auteur Karsten van Asdonk bij The Trueman Show

Podcast met auteur Karsten van Asdonk bij The Trueman Show

Jorn Luka interviewt Karsten van Asdonk over zijn boek Energie in Overvloed en zijn onderzoek aan de TU Eindhoven.
Klik hier voor het leesfragment...
Saskia Markestein
Online lezing 17 Februari om 19:30
Nieuws

Alweer de 99ste aflevering van Jorn Louka's 'The Trueman Show'. In deze aflevering interviewt hij Karsten van Asdonk. Hij is onderzoeker en afgestudeerd aan de TU Eindhoven in biomedische technologie en deed zijn master in technische natuurkunde. Naast zijn studie interesseerde hij zich in onderzoek naar kwantumfysica, spiritualiteit en vrije energie. Karsten is medeoprichter van het informatie en inspiratie platform Energy Abundance en is auteur van het boek Energie in Overvloed.

In het gesprek met Karsten wordt gesproken over zijn studie en technische onderzoek aan de TU Eindhoven. Een plek waar hij veel leerde, maar waar hij uiteindelijk nog meer leerde van zijn eigen onderzoek naar alternatieve onderwerpen en vraagstukken. Jorn en Karsten spreken over kwantumfysica, buitenaards bewustzijn, Tesla en nulpunt energie.

Karsten vertelt over waarom er nog geen toegang is tot schone energie en waarom deze wetenschap, die werkelijk alles zou kunnen oplossen, al jaren onder de mat wordt geveegd. Ook deelde hij zijn gedachtes over hoe de toegang tot vrije energie zal samengaan met echt Bewust Zijn. Karsten vertelt verder over de brug die er tussen spiritualiteit en wetenschap gelegd moet worden omdat deze versmelting beide partijen belangrijke nieuwe inzichten zal geven.

Uiteraard gaat het ook over zijn boek Energie in Overvloed. Een boek als gids voor zijn onderzoek en een boek om bewustzijn te creëren op het gebied van vrije energie.

Vond u deze podcast leuk? U doet Jorn Luka een groot plezier door hem te delen met vrienden en op de socials!

Met dank aan Jorn Luka
www.jornluka.com

U kunt de podcast bekijken via deze link.

No items found.
Gepubliceerd op:
March 9, 2023 7:57 AM

Leestips