• Gratis thuisbezorgd
  • Binnen een werkdag in huis
  • Zekerheid en garantie
  • Veilig en vertrouwd betalen

Obelisk Podcast | Aflevering 4: Hanneke Bouma

Obelisk Podcast | Aflevering 4: Hanneke Bouma

Regressietherapeut Hanneke Bouma kijkt soms buiten de 'gewone' realiteit en is auteur van het boek 'Merlijn, deur naar de nieuwe tijd'.
Klik hier voor het leesfragment...
Saskia Markestein
Online lezing 17 Februari om 19:30
Podcast

Hanneke Bouma heeft al meer dan dertig jaar een praktijk in complementaire zorg met onder andere hypno- en regressietherapie, kinesiologie, healing, reading, leading en natuurgeneeskunde. Daarvoor werkte ze als verpleegkundige en als jeugdhulpverlener.

In haar werk tracht ze bewustzijn, kracht, zelfstandigheid, vreugde en gezondheid in de mens te activeren. Ze is zich blijvend aan het ontwikkelen, vaak buiten de gevestigde paden om. Ze realiseert zich dat alles wat ze creëert in haar leven deel is van het mysterie van het leven: een puzzel met een boodschap, met een bedoeling.

De laatste zeven jaar schrijft ze boeken, waarin haar talent om soms net buiten de ‘gewone’ realiteit te kunnen zien gebruikt kan worden voor een groter publiek. Dit met de achterliggende gedachte dat het kader waarin we nu leven verruimt zou kunnen worden en dat zij daaraan graag haar bijdrage wil leveren. Het meest recente boek dat is uitgegeven bij Obelisk is 'Merlijn, deur naar de nieuwe tijd'.

Via onderstaande speler kunt u de podcast direct beluisteren. De Obelisk Podcast wordt ook aangeboden via Spotify, Youtube en Google Podcasts. Klik hiervoor op het linkje 'Listen at' in de gele balk.

Beluister aflevering 4: Hanneke Bouma

Alle afleveringen die tot nu toe verschenen

No items found.
Gepubliceerd op:
June 5, 2023 5:25 AM