• Gratis thuisbezorgd
  • Binnen een werkdag in huis
  • Zekerheid en garantie
  • Veilig en vertrouwd betalen

Bekijk live de eerste aflevering van de nieuwe show van auteur Jens Patteeuw

Bekijk live de eerste aflevering van de nieuwe show van auteur Jens Patteeuw

In zijn nieuwe show 'Connective Consciousness' gaat Jens Patteeuw in op de wakkere actualiteit in de wereld
Klik hier voor het leesfragment...
Saskia Markestein
Online lezing 17 Februari om 19:30
Nieuws

Beyond Mystic is een Engelstalig platform dat video's produceert die je helpen je spirituele superkracht te ontdekken en zelfmeesterschap te ontwikkelen. De makers nemen je mee op een reis naar spiritueel ontwaken. Ontdek esoterische inhoud waarin hulp wordt geboden om nuttige Occulte, Mystieke, Tantrische & Taoïstische praktijken te duiden om te begrijpen hoe ze balans, overvloed en geluk in je dagelijks leven kunnen brengen.

Jens Patteeuw schreef 'Een wereld in transitie', een compleet verhaal dat nu de realiteit is voor de mensheid die haar eigen lot schrijft in een epos van kosmische proporties. De Engelse vertaling komt binnenkort uit bij Obelisk Books.

Vanavond om 22:00 uur is de eerste live uitzending te bekijken van zijn nieuwe show Expanding Consciousness', waarin hij ingaat op de wakkere actualiteit in de wereld die niet te zien is op de reguliere media. De show is Engelstalig en wordt wereldwijd bekeken. Via onderstaande links komt u op het Rumble kanaal van de show van Jens en op de website van Beyond Mystic komt u terecht via deze link.

No items found.
Gepubliceerd op:
February 21, 2024 6:42 PM

Leestips