• Gratis thuisbezorgd
  • Binnen een werkdag in huis
  • Zekerheid en garantie
  • Veilig en vertrouwd betalen

Mees Baaijen vertelt bij Jorn Luka in de Trueman Show over zijn nieuwe boek

Mees Baaijen vertelt bij Jorn Luka in de Trueman Show over zijn nieuwe boek

Jorn Luka duikt in deze aflevering samen met auteur Meeuwis T. Baaijen in de wereld van de elite, grootmachten en wereldheerschappij.
Klik hier voor het leesfragment...
Saskia Markestein
Online lezing 17 Februari om 19:30
Nieuws

In aflevering 178 van The Trueman Show duikt Jorn Luka weer eens in de wereld van de elite, grootmachten en wereldheerschappij. Dat doet hij met niemand minder dan onderzoeker Mees Baaijen. Mees heeft meer dan tien jaar onderzoek gedaan naar de verborgen krachten die wereldwijd aan de touwtjes trekken. Dit leidde tot zijn boek 'De roofdieren tegen het volk', waarin hij uiteenzet hoe het grootkapitaal invloed uitoefent in de westerse wereld. Aan de hand van voorbeelden en patronen onthult hij hoe oorlogen, revoluties en zelfs ideologieën vaak zijn opgezet door een machtige groep die hij de 'Globalistische Maffia' noemt, met als enig doel wereldheerschappij. "Oorlogen ontstaan niet, die worden gemaakt", stelt Mees.

In deze boeiende aflevering neemt hij je helemaal mee naar begin 1500 en legt Mees uit hoe de grote kapitaalbezitters van deze wereld al eeuwenlang de dienst uitmaken. "De wereld is één groot theater en dit spel kent maar één grote speler." We praten over de rol van Amerika ("Amerika is uitgespeeld. China staat te popelen om de touwtjes in handen te nemen."), in hoeverre een Trump of Rutte weten waar ze mee bezig zijn en of wij als individuen ook maar iets kunnen doen aan de plannen van deze "glaffia". "Dit zit heel, heel diep."

Bekijk de uitzending via deze link

Steun Jorn Luka en bestel het boek via de webshop van That's the Spirit! Softcover | Hardcover

No items found.
Gepubliceerd op:
June 29, 2024 10:30 AM