• Gratis thuisbezorgd
  • Binnen een werkdag in huis
  • Zekerheid en garantie
  • Veilig en vertrouwd betalen

Maria Angela en Pierre van Eijl

Maria Angela en Pierre van Eijl

Interviews met auteurs Maria Angela en Pierre van Eijl in het augustus-nummer van Paravisie Magazine.
Klik hier voor het leesfragment...
Saskia Markestein
Online lezing 17 Februari om 19:30
Nieuws

PARAVISIE AUGUSTUS

Interviews met auteurs

Maria Angela en Pierre van Eijl

Leven en werk van een spirituele kunstenares

Kunstenares Mariëtte Nijsten (Maria Angela) had één nadrukkelijke wens: dat haar werk na haar overlijden beschikbaar zou zijn voor ons allemaal.

Want, zoals ze zelf altijd zei: “Het werk is niet van mij, noch van jou, maar van de gehele mensheid.” Mariëtte noemde zichzelf ‘De Materie Code kraakster’, aangezien ze de code van het universum op een unieke, diepgaande en inspirerende wijze in beeld en geschrift wist te ‘vangen’.

Als de ziel door kunst wordt aangeraakt, komt het in beweging waardoor het zich met het universele kan verbinden. Iedere vorm van kunstzinnige activiteit is een heilzame en gelukkig makende ervaring, die je gemoedstoestand op positieve wijze kan beïnvloeden. Al het door kunstenaars gemaakte werk is eigenlijk van iedereen. Het is namelijk sterrenstof, ingefluisterd door de bron van inspiratie…

Magische stenen voor de levenden

Al tientallen jaren geeft Pierre van Eijl mensen aura-readingen, wanneer hij ontdekt dat dergelijke sessies óók mogelijk zijn voor prehistorische monumenten.

Tot zijn verrassing achterhaalt hij op die manier het oorspronkelijke, spirituele gebruik van hunebedden. Door van verschillende van deze megalithische structuren aura-readings te doen, ontstaat een unieke inside view van de spirituele kant van de cultuur van de late steentijd van circa vijfduizend jaar geleden. Een cultuur waarvan we potscherven gevonden hebben, maar waar we verder eigenlijk heel weinig over weten. Tot nu! Pierre: “Dit waren oorspronkelijk geen grafstenen voor de doden, maar magische stenen voor de levenden.”


De vraag die je als lezer kan stellen is: ‘Is dit alles waar gebeurd?’ Want als dat zo is, dan zou ons beeld van hunebedden en, meer nog, van de cultuur van vijfduizend jaar geleden, aanzienlijk moeten worden bijgesteld. Ik denk dat dat inderdaad moet gebeuren. Ons huidige beeld is, gezien de informatie uit mijn aura-readings, onvolledig en op bepaalde punten foutief. Hunebedden zijn geen grafstenen, zoals vanuit onze huidige culturele traditie gemakkelijk kan worden gedacht.

Beide artikelen zijn te lezen in het augustus-nummer van Paravisie Magazine.

Bekijk meer op de website van Paravisie.

No items found.
Gepubliceerd op:
March 9, 2023 7:57 AM