• Gratis thuisbezorgd
  • Binnen een werkdag in huis
  • Zekerheid en garantie
  • Veilig en vertrouwd betalen

Koen Logtens te gast bij Tim Douwsma in Vibestalk

Koen Logtens te gast bij Tim Douwsma in Vibestalk

In deze Vibestalk stelt Koen Logtens vijf vragen die jij jezelf mag stellen om erachter te komen waarom en wanneer jij weerstand voelt.
Klik hier voor het leesfragment...
Saskia Markestein
Online lezing 17 Februari om 19:30
Nieuws

Tim Douwsma interviewt auteur Koen Logtens in deze nieuwe aflevering van Vibestalk, van stichting Univibes. Iedereen ervaart het weleens: weerstand. Er komt spanning in je lichaam op als gevolg van een gedachte, oordeel of overtuiging die tegen jouw gevoel indruist. Geen prettig gevoel en dat willen we dan ook zo veel mogelijk vermijden.

Maar schrijver en eigenaar van theaterschool Hakoena, Koen Logtens, ziet het als een mooi gegeven: ‘Want in weerstand zit veel informatie over wie JIJ bent, want jij wordt geconfronteerd met jouw eigen waarden en zingeving.

Ik denk dat het hart het meest puur en zuiver is en het hoofd het meest geprogrammeerd. Het hoofd denkt, maar het hart weet.’Wat als je weerstand gaat zien als potentieel om jezelf verder te ontwikkelen? Wat gebeurt er als we loskomen van overtuigingen en oordelen die ons aangeleerd zijn en weer contact maken met ons ware zelf? In deze Vibestalk stelt Koen Logtens vijf vragen, die jij jezelf mag stellen om erachter te komen waarom en wanneer jij weerstand voelt. Een Vibestalk met praktische tools, die je verder helpen in de reis naar persoonlijke ontwikkeling.

No items found.
Gepubliceerd op:
July 8, 2023 12:23 PM

Leestips