• Gratis thuisbezorgd
  • Binnen een werkdag in huis
  • Zekerheid en garantie
  • Veilig en vertrouwd betalen

Informatie over 'De grootste Omwenteling aller tijden' op 24 maart

Informatie over 'De grootste Omwenteling aller tijden' op 24 maart

Bezoekers van het evenement kunnen via deze pagina alle actuele informatie bekijken over het evenement met Marcel Messing.
Klik hier voor het leesfragment...
Saskia Markestein
Online lezing 17 Februari om 19:30
Nieuws

Locatie Zandberg58 Breda
Het evenement vindt plaats bij Zandberg58 in Breda, op het podium van de voormalige Sacramentskerk aan de Zandberglaan 58. Voor meer informatie over de locatie kunt u terecht op www.zandberg58.nl

Faciliteiten bij Zandberg58
 - De locatie is voorzien van vloerverwarming, waardoor het gebouw het gehele jaar aangenaam van temperatuur is.
 - Moderne toiletvoorzieningen en audiovisuele apparatuur, inclusief twee grote televisieschermen, zijn aanwezig.
 - Het podium biedt voor iedere plaats een uitstekend zicht, aangezien er in de voormalige Sacramentskerk geen pilaren zijn die het zicht belemmeren.
 - De plaatsen zijn niet gereserveerd, behalve die van genodigden. U bent dus vrij om een plaats te kiezen. Geluid en zicht zijn op iedere plaats uitstekend.

Opnames
Er worden tijdens het evenement video-opnames gemaakt. Indien u niet in beeld wilt komen, raden wij u aan om niet vooraan te gaan zitten.

Tijden
Het evenement duurt van 10:30 uur tot 18:00 uur. Zandberg58 opent om 9:15 uur. Vanwege de verwachte drukte adviseren wij u om op tijd aanwezig te zijn.

Informatie voor bezoekers die met de auto komen
Zandberglaan 58 ligt net ten zuiden van het Bredase centrum, in de wijk Zandberg. U kunt in de straat op zondag gratis parkeren. Via deze link vindt u de verschillende parkeerzones en hun tarieven. Als u besluit te parkeren aangrenzend aan de wijk Zandberg waar u nog altijd gratis kunt parkeren, hou dan rekening met een paar minuten lopen. Ook als u uw auto in de parkeergarages of op parkeerterreinen in het centrum (Zuid) zou willen parkeren, is het 10-15 minuten lopen.

Als u uit de richting Rotterdam komt (A16) richting Breda neem dan de afslag 15 “Breda” (de zuidelijke rondweg). U volgt deze 4,5 km en neemt dan de afslag “Ulvenhout” en onder aan de stoplichten rechtsaf richting “Centrum”. Onder het viaduct na 150 meter bij de eerste stoplichten linksaf; bij de volgende stoplichten weer linksaf (Zandberglaan). Zandberg58 ligt na 100 meter aan uw linkerkant.

Als u uit de richting Tilburg komt (A58) richting Breda neem dan de afslag richting Utrecht (A27) en vervolgens afslag 15 “Breda” (de zuidelijke rondweg). Neem op de zuidelijke rondweg de afslag “Ulvenhout” en onder aan de stoplichten rechtsaf richting “Centrum”. Onder het viaduct na 150 meter bij de eerste stoplichten linksaf; bij de volgende stoplichten weer linksaf (Zandberglaan). Zandberg58 ligt na 100 meter aan uw linkerkant.

Als u uit de richting Roosendaal komt (A58) richting Breda neem dan de bij knooppunt Princeville afslag richting Antwerpen (A16). Vervolgens neem dan meteen de afslag 15 “Breda” (de zuidelijke rondweg). U volgt deze 4,5 km en neemt dan de afslag “Ulvenhout” en onder aan de stoplichten rechtsaf richting “Centrum”. Onder het viaduct na 150 meter bij de eerste stoplichten linksaf; bij de volgende stoplichten weer linksaf (Zandberglaan). Zandberg58 ligt na 100 meter aan uw linkerkant.

Als u uit de richting Antwerpen komt (A16) richting Breda/Rotterdam. Neem dan de afslag 15 “Breda” (de zuidelijke rondweg). U volgt deze 4,5 km en neemt dan de afslag “Ulvenhout” en onder aan de stoplichten rechtsaf richting “Centrum”. Onder het viaduct na 150 meter bij de eerste stoplichten linksaf; bij de volgende stoplichten weer linksaf (Zandberglaan). Zandberg58 ligt na 100 meter aan uw linkerkant.

Als u uit de richting Gorinchem (Utrecht komt (A27) richting Breda, neem afslag 15 “Breda” (de zuidelijke rondweg). Neem op de zuidelijke rondweg na zo’n 2,5 km de afslag “Ulvenhout” en onder aan de stoplichten rechtsaf richting “Centrum”. Onder het viaduct na 150 meter bij de eerste stoplichten linksaf; bij de volgende stoplichten weer linksaf (Zandberglaan). Zandberg58 ligt na 100 meter aan uw linkerkant.

Informatie voor bezoekers die met het OV komen
 - Stap uit op Centraal Station Breda en loop naar Busstation Centraal Station.
 - Neem de bus naar Generaal Maczekstraat of Ginnenkenweg voor een korte wandeling naar Zandberg58.

Voor het plannen van uw route kunt u gebruik maken van de routeplanner voor het OV via deze link.

Programma
9.15 uur Inloop
10.30 uur Muziek en welkom
Marcel Messing over de nieuwe Marcel Messing Bibliotheek en het belang van bibliotheken

Alle lezingen worden voorafgegaan door een stukje muziek verzorgd door Close to Silence


11.00 uur Lezing Erwin Pasmans
11.45 uur Lezing Peter Vereecke
12.30 uur Lunch
13.30 uur Lezing Marianne van den Dungen
14.15 uur Lezing Marcel Messing
15.15 uur Presentatie van het boek De grootste Omwenteling aller tijden
16.00 uur Discussie tussen de sprekers en het publiek
17.00 uur Afsluiting met muziek en een drankje
18.00 uur Einde

Lunch
Zandberg58 heeft geen faciliteiten voor het bereiden van een lunch. Als u geen lunch heeft besteld moet u daar zelf voor zorgen. De lunchmogelijkheden in de omgeving van Zandberg58 zijn zeer beperkt.

Informatie
Voor vragen kunt u contact met ons opnemen via info@obeliskboeken.nl. Wij helpen u graag.

Met vriendelijke groet,

Stichting Marcel Messing Bibliotheek
Obelisk Boeken

No items found.
Gepubliceerd op:
March 22, 2024 6:41 PM