• Gratis thuisbezorgd
  • Binnen een werkdag in huis
  • Zekerheid en garantie
  • Veilig en vertrouwd betalen

In memoriam Thea Terlouw

In memoriam Thea Terlouw

Ruim dertig jaar hielp Thea Terlouw mensen bij het onderzoeken van hun vorige levens, om zo de diepere oorzaken van ziektes en trauma’s
Klik hier voor het leesfragment...
Saskia Markestein
Online lezing 17 Februari om 19:30
Nieuws

Ons bereikte het verdrietige nieuws dat Thea Terlouw op 21 juli jl. plotseling is ‘gaan hemelen’. Thea was jarenlang verbonden aan Obelisk Boeken en een van de eerste auteurs. Haar boeken over reïncarnatie, vorige levens, gidsen en sterrenkinderen raakten velen in de afgelopen jaren. Wij mochten met grote regelmaat mooie reacties van mensen die er steun en vrede uit ervaren, voor zichzelf en bij het verwerken van het verlies van dierbaren, aan haar doorsturen. Dat vervulde haar altijd weer met veel blijdschap.

Zij hielp over de jaren vele duizenden mensen met readings, met stervensbegeleiding en bij geboorte en dood. Door alles wat wij van Thea mochten leren weten we dat het Thea goed gaat nu zij weer naar huis is gegaan en zijn we dankbaar – namens velen – voor al het prachtige werk dat zij heeft kunnen en mogen doen. Haar werk zal voortleven in haar mooie boeken.

We wensen haar kinderen en kleinkinderen heel veel sterkte.

“Een menselijk wezen is onderdeel van het geheel dat we universum noemen, een deel gelimiteerd door tijd en ruimte. De mens ervaart zichzelf, zijn gedachten en gevoelens vaak als iets dat gescheiden is van de rest. Een soort optische vertekening van het bewustzijn. Dit resulteert voor de meesten van ons in een soort gevangenis die ons beperkt houdt tot onze verlangens en affectie naar onze naasten. Het is onze taak onszelf te bevrijden uit deze gevangenis door onze cirkel van begrip te verruimen en onze compassie aan alle levende wezens te omarmen binnen de oneindige schoonheid van de natuur.”

No items found.
Gepubliceerd op:
March 9, 2023 7:57 AM