• Gratis thuisbezorgd
  • Binnen een werkdag in huis
  • Zekerheid en garantie
  • Veilig en vertrouwd betalen

In Contact met Water

In Contact met Water

Frank Silvis is zijn hele leven al bezig met water. Hij schreef het volledig in kleur gedrukte boek ‘In contact met Water’.
Klik hier voor het leesfragment...
Saskia Markestein
Online lezing 17 Februari om 19:30
Alles

Autobiografie van een Wateringenieur

Frank Silvis is zijn hele leven al bezig met water. Na zijn ingenieursstudie Civiele Techniek in Delft zag hij allerlei soorten water in technische en managementfuncties. Bij Grondmechanica Delft werkte hij met grondwater, zeewater en rivierwater. Bij BDG in Zwolle met koelwater, bluswater en afvalwater. En tenslotte als regiodirecteur bij Vitens met het voor de gezondheid van de mens zo belangrijke drinkwater.

Daar begon hij zich af te vragen hoe vitaal en zuiver ons drinkwater eigenlijk is. Want naast de bekende fysische en chemische eigenschappen blijkt water namelijk ook te beschikken over energetische eigenschappen. Dat bracht hem op het spoor van allerlei bekende (en minder bekende) waterpioniers waaronder Viktor Schauberger en Masuro Emoto.

Met behulp van de radiësthesie begon hij zelf water te onderzoeken en kwam pas gaandeweg echt ‘in contact met water’. Dat was het begin van een inspirerende zoektocht naar zijn eigen bestemming met tal van synchroniciteiten.

Sinds 2011 heeft Frank zijn eigen adviesbureau Vortex Vitalis op het gebied van water en radiësthesie.  

Binnenkort te bestellen in de webshop voor €29,99. Het boek wordt gratis bij u bezorgd.

No items found.
Gepubliceerd op:
March 9, 2023 7:57 AM

Leestips