• Gratis thuisbezorgd
  • Binnen een werkdag in huis
  • Zekerheid en garantie
  • Veilig en vertrouwd betalen

Het is tijd om te kiezen

Het is tijd om te kiezen

Vanochtend, na mijn dagelijkse yoga/meditatie uur, lees ik twee opmerkelijke boodschappen op Telegram.
Klik hier voor het leesfragment...
Saskia Markestein
Online lezing 17 Februari om 19:30
Column

Jaska de Bree

Het is tijd om te kiezen

Vanochtend, na mijn dagelijkse yoga/meditatie uur, lees ik twee opmerkelijke boodschappen op Telegram. Het alternatieve kanaal wat sinds april 2021 wereldwijd door de ontwaakten of ontwakende uit de matrixwereld, wordt gebruikt om informatie en visies te delen. Vanuit zowel aards als geestelijk perspectief is er voor elk wat wils dat resoneert. Een welkom ongecensureerd alternatief voor het door cabal gerunde WhatsApp en Facebook.

Een van die boodschappen kwam via Keanu Reeves, de hoofdrolspeler uit de in 1999 gestarte en eind 2021 grandioos beëindigde Matrix films. Deze boodschap vanuit de aardse Q alliantie zet haarfijn uiteen hoe alles in elkaar steekt. Hoe het quantumschaakspel werkt. En het opmerkelijkst: dat poos terug beide spelers, zowel de “witte – als de zwarte hoeden” al duidelijk werd dat van alle mogelijke scenario’s er uiteindelijk maar één uitkomst mogelijk bleek. Welke tijdlijn er ook zou worden gespeeld, het eindigde steeds met schaakmat voor de zwarte hoeden. Er zijn echter nog wat zetten mogelijk voor de cabal/deepstate voordat dat het schaakmat voor hen onherroepelijk volgt. En die zetten worden nu wereldwijd zichtbaar. Aan de steeds krankzinniger wordende maatregelen rond de zoveelste “coronavariant” en de uitzet van de zoveelste, indirect afgedwongen injectie met een gevaarlijke gentherapie dat ze vaccin noemen. Houd vol is de boodschap. Geef niet toe. We hebben al gewonnen. Die laatste kreet hoor ik al het hele jaar. Maar werd tot nu toe nooit zo helder uitgelegd.

Een opkikker. Die ik, zoals velen onder ons, wel nodig heb na bijna 1,5 jaar op eieren te moeten lopen in een wereld waar, net als in Orwell’s dystopie “1984”, maar één waarheid verkondigd mag worden: die van De Staat. En oh boy! How Big Brother IS watching us…..Censuur alom. Niet alleen in de reguliere media maar zelfs op de aan Big tech toebehorende kanalen als Youtube en Facebook. Ook door onze naasten….wat nog wel het schokkendste is. Opeens begreep ik hoe dat in de tweede W.O. gevoeld moet hebben als je in het verzet zat.

In het stadje aan de Waddenzee waar ik woon, wisselt een groep van130 wakkere vrouwen online op Telegram verzetsacties en relevante info vanuit de hele wereld met elkaar uit. Ze organiseren ook looproutes om het huidige verzetskantje “De andere krant” in alle wijken te verspreiden. Al zouden het maar een paar mensen zijn die het echt lezen. Van die dingen.

De andere boodschap is via Elana Danaan , die al heel lang berichten vanuit onze broeders en zusters uit de Galactic Federation of Worlds channelt. Zij geeft feitelijk dezelfde boodschap. Deze extraterrastrials, die overigens allen onze voorouders zijn, hebben hun werk gedaan en geholpen om de grey’s, draco’s en reptilians die ons 26.000 jaar in slavernij hielden, van Terra te verwijderen. Nu is het aan ons, de mensheid, om hun aardse handlangers ( degenen die nog de laatste nare zetten naar hun onafwendbare nederlaag willen lopen), uit te schakelen.

De Q alliantie, denk ik dan. Maar ze roept nadrukkelijk ieder van ons op om de ” warrior” , de krijger, die in ieder van ons huist, naar buiten te brengen en tegen alle laatste cabalzetten in het geweer te komen. Letterlijk, door de Aardse Q alliantie en figuurlijk wijzelf individueel, door tegen al hun laatste zetten NEE! te zeggen. En te doen. Niet meer hun spel meespelen. Onvoorwaardelijk. Onverzettelijk. Dat vergt offers. Omdat een waarlijke ascensie van de mensheid alleen kan plaatsvinden wanneer we daar helemaal voor kiézen en zélf uit alle misbruik stappen.

Omdat wanneer we ons veilig verschanst achterover geleund láten redden, de kans groot is dat we terugglijden naar ons oude slachtoffergedrag. Zoals partners van misbruikende partners of kinderen van misbruikende ouders, maar al te goed weten.
En doorgaan met het slaafs volgen van onze meedogenloze, psychopathische slavendrijvers. Doelloos doorstrompelend in de tredmolen van de Matrix (haarfijn uitgelegd in David Icke’s recentste boek: ’Perceptions from a renegade mind’, onlangs in het Nederlands uitgebracht door Obelisk Boeken). Onontkoombaar op weg naar een transhumane samenleving waar het World Economic Forum van Klaus Schwab en collaborerende regeringen, waaronder de onze, reikhalzend naar uitzien.

Hoe moeilijk ook: ieder van ons die een mooiere vrije wereld wil, moet nu zélf uit die ons zo schaamteloos misbruikende Matrix stappen. Er moet gekozen worden. Nú. Voor vrijheid in een 5 dimensionale wereld met ongekende vrede, harmonie, vrijheid en overvloed voor iedereen óf voor slavernij in een harde, zielloze, 3 dimensionale duale wereld gebouwd op hebzucht, materieel gewin, uitbuiting van de massa, haat, angst en verdeeldheid.
Er is geen tussenstation. Het is tijd om de verantwoordelijkheid voor ons leven en ons land terug te nemen. Terug naar kleinschalige besluitvormen, gemeenschappen, scholen, helingscentra. Terug naar een natuurlijke, vanzelfsprekend respect voor- en samenwerking met de natuur om ons heen. Met alle dieren. Vrij om onze creativiteit, onze ware talenten te mogen botvieren. In plaats van niet bezielend energievretend werk te moeten doen. Omdat er voldoende geld zal zijn voor iedereen. Het goud en andere ontelbare schatten door de cabal van de mensheid geroofd in de afgelopen 26 millenia, is al geconfisqueerd en zal ons allen toekomen. Gezond zullen we leven. Omdat achtergehouden medische technologie vrijgegeven zal worden; het achterhaalde medische systeem zal worden vervangen. Omdat het door de voedselindustrie voortgebrachte voedsel ons ziek maakt en ook dat systeem zal verdwijnen. Samen zullen we leven. Alle leeftijden naast elkaar. Elkaars wijsheid en talent respecterend en opzoekend. Visualiseer die samenleving. Elke dag. En het zal zich manifesteren.

Ieder van ons moet Morpheus’ rode pil nu dapper aannemen en slikken. En de volledige verantwoordelijkheid over ons leven nemen. Onze menselijke en goddelijke soevereiniteit terugpakken.

Moge de krijger in ieder van ons opstaan en tot actie overgaan. Ieder vanuit de eigen positie en mogelijkheden. Maar weest moedig. Duik niet langer weg. Verjaag die struisvogel in je.
Waartoe ik al opriep in mijn allereerste column ” Het is oorlog ” van augustus 2020 .

Laten we samen zorgen voor een verlicht en bevrijd 2022. Wij zijn degenen op wie we wachten.

  1. The Awakening Process: https://t.me/theawakeningprocess/4
  2. Elana Danaan: https://youtu.be/0RqisA-5GUc
  3. Kijk KRYON: https://youtu.be/850auJMEtTo
No items found.
Gepubliceerd op:
October 3, 2022 8:53 AM

Leestips