• Gratis thuisbezorgd
  • Binnen een werkdag in huis
  • Zekerheid en garantie
  • Veilig en vertrouwd betalen

Het is oorlog - the sequel

Het is oorlog - the sequel

Uw oorlogscorrespondente is een paar maanden ondergedoken geweest.
Klik hier voor het leesfragment...
Saskia Markestein
Online lezing 17 Februari om 19:30
Column

Jaska de Bree

Het is oorlog - the sequel

Uw oorlogscorrespondente is een paar maanden ondergedoken geweest. Ontzet door de toenemende repressie van onze vrijheid en de griezelige ontkenning van de ernst van dit al door het gros van het volk.

De angstzaaierij van heb ik jou daar die wereldwijd vanaf februari 2020 door ” de boeven”  (cabal /deepstate/W.E.F) is uitgerold, vanwege een voor 98 % van de bevolking ongevaarlijk virus, waarvan het bestaan niet bewezen kan worden, is ongekend. Hoewel er bij mij steeds meer parallellen met de nazipraktijken uit WOII opkomen. Oeps! Mag ik n iet zeggen.

Ik ben in dit tweede oorlogsjaar, 2021, 70 geworden. En ben in de naoorlogse opbouw opgegroeid in Den Haag. Spelend tussen de puinhopen van het platgebombardeerde Bezuidenhout, en de  Betlehemkliniek op de Prinsessegracht.

Mijn vader zat tijdens WOII ‘onder de grond’ en, vermeend, in ‘het verzet’. Maar ja, na de oorlog bleek heel Nederland in het verzet gezeten te hebben. Terwijl dat hoogst onwaarschijnlijk is gezien de meer dan honderdduizend afgevoerde Joodse buren.

Geen tanken door de straten nu. De huidige aanvallen door onze eigen opnieuw collaborerende overheden, zijn er echter niet minder om.

Nu zijn daar sinds februari onvoldoende geteste ‘vaccins’, wat indirect verplicht is worden. Volstrekt in strijd met de Neurenbergcode 1947[1]. Wat het merendeel der (para) medici er niet van weerhoudt er lustig op los te prikken. Kinderen tussen 12 en 18 jaar met prikbussen voor de school ertoe verleiden om zich weer toegang te verschaffen tot bios en pretpark. Zonder toestemming van de ouders. Het is geen complottheorie. Het is de praktijk.  Dat ziet nu toch iedereen. Niemand kan nu in dit continue online tijdperk toch nog beweren dat Wir es nicht gewusst haben…. Oh weh….hoor ik daar de censuurpolitie al op de deur bonzen?

Of is het toch al Sinterklaas met zijn veelkleurige Antifa knecht….want zijn spullen lagen in september al in de bekende grote winkelketens. Net als de kerstkransjes, kerststollen en feestverlichting.

Waarschijnlijk omdat ze vrezen dat ze straks door de aankomende, express veroorzaakte schaarste, het vrolijke sinterklaas- en kerstfeest niet meer kunnen bevoorraden. Dan hebben ze die buit alvast binnen.

Als klap op de vuurpijl nu ook een toegangspas, eventueel in te ruilen voor een polsbandje of Q code als coronavrij bewijs. Als je van je grondwettelijke vanzelfsprekende  recht gebruik wilt maken om naar theater, bioscoop, of horeca te gaan. Overduidelijke variant op de gele davidster. De propagandamachine draait op volle toeren om de gevaccineerden tegen de ongevaccineerden op te zetten. Goebbels zou er zijn vingers bij aflikken, gezien de ongekende reikwijdte ervan door de geavanceerde techniek. Wat je allemaal niet hardop mag zeggen.

Want dan ben je een Jodenhater. Of holocaustontkenner. Oh mijn lieve god. Waar zijn we in beland….

Via hun vazallen in de reguliere  media en overheden worden de duimschroeven steeds verder aangedraaid.

Voor nog steeds onbepaalde tijd, hebben we na meer dan anderhalf  jaar een totaal veranderde samenleving waarin nabijheid, cultuur en debat, vrijheid van meningsuiting , is uitgebannen. Waar een tweespalt van jewelste is ontstaan tussen meelopers en critici. Dwars door vrienden, gezinnen, families, collegae heen. We alleen nog via social media bij elkaar kunnen zijn. Tenminste, als je geen onwelwillende zaken beweert, want dan word je inmiddels zelfs daar gestraft door Big Tech en eraf gegooid.

Demonstreren tegen het regeringsbeleid wordt in eigen land en wereldwijd, met grof politiegeweld tegemoet getreden en zo ontmoedigd.[2]

Als je je echter nooit eerder hebt bezig gehouden met waar de werkelijke macht ligt, je nooit hebt afgevraagd hoe het toch komt dat de kloof tussen arm en rijk steeds groter wordt ONGEACHT welke regering er zit. Je nooit verdiept hebt in wat dat World Economic Forum (W.E.F[3]) met haar Great Recet feitelijk voor ogen heeft,en welke regeringsleiders, inclusief de onze, daar lid van zijn, ja, dan is dit bestaande complot tegen de mensheid ongelooflijk. Te druk met werken, gezin, overleven, in de matrix rondrennend. Teveel ook op het hoofd en te weinig op intuïtie en het hart gericht.  Gevangen in schulden daardoor eeuwig slaaf van de economische systemen, geen tijd om hierover te reflecteren. Te moe. Dit compenserend met allerlei materiële en culturele zaken.

En velen van ons, de babyboomers met name, die over het algemeen financieel wel gebeiteld zitten, voelen zich gaande dit oplopende proces naar uitsluiting, apartheid,ondanks de beperkingen niet zo erg getroffen als heel veel lui die hun hele wereld ingestort zagen. Merk ik in mijn eigen, overigens sterk geslonken, netwerk.

Kleine zelfstandigen. Het MKB. Al sinds de zeventiger jaren op de korrel. Allemaal weg straks. En ze laten dat toe door vanuit hun leunstoelen de grote bedrijven met hun “essentiële ” spullen of via webshops te blijven spekken. Zodat ze hun deprivatie aardig kunnen compenseren. En blijven intussen heilig gekloven in hun reguliere media. Wars van en bevooroordeeld ten opzichte van de sociale media.

Geweldige streamings waen er , vanuit alle hoeken van de grote (gesubsidieerde) entertainmentindustrie. Waar je wel tickets voor moest kopen en ook een behoorlijk interactief tv scherm voor moet hebben. Maar het gros van ons volk dat het veel minder heeft, had zelfs die compensatie niet. De jeugd met name werd en wordt enorm veel ontnomen. En niet alleen uitjes of contact. Op zich al erg genoeg voor de ontwikkeling. Maar ook face to face onderwijs stopte lange tijd en later moesten ze met mondkapjes oplopen. Zo maakte onze overheid ons rijp voor het uitrollen van de vaccinatiefase.

Echter : de door de coronahoax voortdurende deprivatie leidt ook tot een groeiende massa mensen die NEE zegt. Tegen de ‘vaccins’ of/en tegen de dreigende apartheid. Mede dankzij een wereldwijd leger aan online verzetsstrijders die voor een completere, brede informatie zorgen. Ook over de gruwelijke achtergronden van deze hoax. [4]  En dankzij de niet aflatende giga demonstraties. De mensheid is wereldwijd aan het ontwaken.

[1] De Neurenberg code 1947 is een set ethische principes met betrekking tot onderzoek en experimenten op of met mensen. De code kwam voort uit de Processen van Neurenberg, na afloop van de 2e WO en waren een antwoord op de Nazi-experimenten die tijdens de oorlog in de concentratiekampen werden uitgevoerd. De code bestaat uit tien punten. Lees ze door via deze link:  https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Code_van_Neurenberg. Punt een omschrijft dat het absoluut vereist is dat er sprake moet zijn  van een heel goed geïnformeerde persoon, die ook wettelijk bevoegd moet zijn om toestemming te geven. Wat absoluut niet gebeurt. De overige 9 punten worden eveneens genegeerd. Trek uw eigen conclusies m.b.t. de handelswijze van het min. van Volksgezondheid en vele medici mbt het toedienen van niet goedgekeurde, experimentele vaccins, die ons DNA beïnvloeden.

[2] Zie bijv. verslagen van de Buiten Parlementaire Onderzoeks Commissie: https://bpoc2020.nl  Die na een jaar nog steeds, zwaar bedreigd, het vuile werk doet van onze volstrekt lamgeslagen, collaborerende 2e kamer.

[3]Zie  https://www.weforum.org The great recet en agenda 2030.

[4] Zie de docu’s De val van de cabal door Janet Ossebaard en Cyntha Koeter op bitchute www.fallcabal.com


No items found.
Gepubliceerd op:
March 9, 2023 7:57 AM

Leestips