• Gratis thuisbezorgd
  • Binnen een werkdag in huis
  • Zekerheid en garantie
  • Veilig en vertrouwd betalen

Nieuwe film 'In search of The Holy Grail' gratis te zien op Ickonic

Nieuwe film 'In search of The Holy Grail' gratis te zien op Ickonic

Een nieuwe film van Christianne van Wijck met o.a. Marcel Messing en David Icke.
Klik hier voor het leesfragment...
Saskia Markestein
Online lezing 17 Februari om 19:30
Nieuws

Op uitnodiging van Ickonic, het mediaplatform van David Icke, maken we u attent op de nieuwe film ‘In search of The Holy Grail’. Dit is de reis van filmmaakster Christianne van Wijk om erachter te komen wat de heilige graal is en hoe deze relevant is voor vandaag en voor de huidige spirituele transitie en bewustwording die de mensheid doormaakt.

Haar zoektocht voert haar langs prachtige locaties in Schotland, Engeland, Wales en Frankrijk en ze spreekt met de absolute top wijsheidssprekers op deze planeet zoals Marcel Messing, David Icke, Neil Hague, Oliver Huntley en Ellis Taylor.

Op vrijdag 31 maart vindt de Nederlandse filmpremière plaats in Theater De Roode Bioscoop in Amsterdam. Aansluitend is er een online Q&A met Marcel Messing en een voorwoord via videoverbinding van David Icke, die nog steeds het land niet in mag. Ook Christianne van Wijk zal aanwezig zijn.

Kaartjes à €25,- voor de première op 31 maart bestelt u via deze link. Na het invullen van uw naam en e-mailadres ontvangt u een betaallink. Betalen via iDeal is mogelijk. Let op: er zijn maar 65 plaatsen beschikbaar.

U kunt de film gratis bekijken op Ickonic vanaf 7 april (deel 1) en 10 april (deel 2) via deze link. Als u vragen heeft bij het aanmaken van uw account voor de proefperiode van 7 dagen bij Ickonic, dient u deze te stellen aan de klantenservice van Ickonic. Dit kunt u doen via deze link.

No items found.
Gepubliceerd op:
April 15, 2023 1:20 AM