• Gratis thuisbezorgd
  • Binnen een werkdag in huis
  • Zekerheid en garantie
  • Veilig en vertrouwd betalen

Een klinkende recensie voor het boek 'Renie - Is Oma nu voorgoed weg?' van Bernadette Hendrickx

Een klinkende recensie voor het boek 'Renie - Is Oma nu voorgoed weg?' van Bernadette Hendrickx

Jitske Kingma Postma is laaiend enthousiast over het spirituele kinderboek en tevens debuut van Bernadette Hendrickx.
Klik hier voor het leesfragment...
Saskia Markestein
Online lezing 17 Februari om 19:30
Nieuws

Als enthousiaste chiroleidster leerde Bernadette de ziel van jonge mensen kennen. Ze leerde als onderwijzeres en moeder van vier prachtige kinderen, op een begrijpelijke manier, moeilijke onderwerpen uit te leggen. Ze werkte vele jaren als secretaresse in een drukke huisartsenpraktijk, waar ze ervaarde dat zowel kinderen als volwassenen worstelden met het stervensgegeven, en hoe hiermee om te gaan. Met haar boek tracht ze hierin verandering te brengen en zowel kinderen als volwassen lezers gerust te stellen, en laat ze weten dat sterven niet hetzelfde is, als voorgoed verdwijnen.

Waar is oma naartoe? Zien we haar ooit weer? Wat komen wij hier op aarde doen, en waarom is het zo belangrijk om naar onze innerlijke stem te luisteren?

Met deze en nog vele andere vragen gaat Renie op zoek naar antwoorden wanneer haar oma sterft. Tijdens dit verhaal heeft Renie een wonderbaarlijke ontmoeting met haar beschermengel. Samen gaan ze op zoek naar antwoorden. Spoedig zal echter blijken dat niet iedereen in haar omgeving even blij is met haar vragen. Maar Renie laat zich niet uit het veld slaan en gaat moedig door.

Dit is een kort en zeer krachtig verhaal. Een leerzame spirituele ontdekkingstocht. Met mooie en duidelijke illustraties. Samen met de ontwapenende, empatische en pure Renie lees en beleef je dit verhaal.

Je leert haar kennen in alle facetten van haar leven. De betekenisvolle gesprekken die zij heeft. Haar nieuwsgierigheid werkt aanstekelijk Je wilt samen met haar door haar verdriet heen gaan. Het verzachten De spirituele ervaringen die Renie op doet vond ik betoverend mooi omschreven.

De opbouw is duidelijk. Dit boek beantwoord aan mijn verwachtingen vooraf. Ik leerde meer over spiritualiteit, liefde door de dood heen, paranormale ervaringen en over het luisteren naar je innerlijke stem. Ik wist en geloofde altijd al dat er meer is tussen hemel en aarde maar door dit verhaal is dat nogmaals bevestigd.

5 sterren omdat het een leerzaam, verhelderend en prettig leesbaar boek is, over de zoektocht naar spirituele groei, het belang van luisteren naar je innerlijke stem, contact met overleden dierbaren en het besef dat er meer bestaat tussen hemel en aarde. Prachtig verteld vanuit het meisje Renie.

Ik heb genoten. Ik lees graag meer van Bernadette Hendrickx

Jitske Kingma-Postma van Boekenpearls76

No items found.
Gepubliceerd op:
April 4, 2024 9:42 AM

Leestips