• Gratis thuisbezorgd
  • Binnen een werkdag in huis
  • Zekerheid en garantie
  • Veilig en vertrouwd betalen

Documentaire Marcel Messing

Documentaire Marcel Messing

Naar aanleiding van de nieuwsbrief over de documentairefilm met Marcel Messing
Klik hier voor het leesfragment...
Saskia Markestein
Online lezing 17 Februari om 19:30
Nieuws

THE WISDOM KEEPERS

Update

Documentaire Marcel Messing

Naar aanleiding van de nieuwsbrief over de documentairefilm met Marcel Messing kregen we van enkele lezers vragen over het tijdstip waarop deze bekeken kan worden.

De première heeft plaatsgevonden op 24 december 2021 om 19:00 uur Nederlandse tijd en was toen voor iedereen een uur lang gratis te zien.

Om de documentairefilm alsnog gratis te bekijken kunt u gebruik maken van het proefabonnement van 10 dagen op Ickonic TV via deze link (alleen geldig voor nieuwe leden).

Om u aan te melden klikt u op één van de drie abonnementen. Als u binnen tien dagen uw proefperiode beëindigd, worden er geen kosten in rekening gebracht. Als u alleen de documentaire over Marcel Messing wil bekijken, kunt u dus meteen na het bekijken uw proefabonnement beëindigen.

Abonnees van Ickonic TV kunnen de documentaire terugkijken op ieder moment. Inschrijven voor het gratis proefabonnement van 10 dagen kan tot en met 31 Januari 2022 19:00 uur Nederlandse tijd. Let op: Ickonic TV stelt uit veiligheidsoverwegingen een creditcard verplicht. Er wordt geen geld van uw creditcard afgeschreven.

We raden u ook de andere series en films van Ickonic TV aan en wensen u veel kijkplezier!

No items found.
Gepubliceerd op:
March 9, 2023 7:57 AM