• Gratis thuisbezorgd
  • Binnen een werkdag in huis
  • Zekerheid en garantie
  • Veilig en vertrouwd betalen

'De oorsprong van het kwaad' deel twee - Marianne van den Dungen en Marcel Messing in gesprek

'De oorsprong van het kwaad' deel twee - Marianne van den Dungen en Marcel Messing in gesprek

Het licht helpt alle mensen die het goede willen doen. Vergeving en mededogen spelen een belangrijke rol op de weg naar bevrijding.
Klik hier voor het leesfragment...
Saskia Markestein
Online lezing 17 Februari om 19:30
Nieuws

In een diepgaand gesprek tussen Marianne van den Dungen en Marcel Messing, wordt de focus gelegd op de innerlijke reis die we als mensen ondernemen. Ze bespreken de oorspronkelijke schepper, het leven op onze planeet en de vergankelijkheid van alle materie, inclusief het onvermijdelijke proces van sterven.

Ze benadrukken dat we in essentie lichtwezens zijn, stralende entiteiten die een menselijke ervaring hebben. Wanneer we de moed hebben om de innerlijke weg te bewandelen, beginnen we te ontdekken wat het koninkrijk der hemelen werkelijk betekent. Het is geen fysieke plaats, maar een staat van bewustzijn, een niveau van begrip en liefde dat in ons allemaal aanwezig is.

Het licht, dat symbool staat voor kennis, waarheid en zuiverheid, is een gids voor alle mensen die streven naar het goede. Het verlicht onze weg, helpt ons om obstakels te overwinnen en leidt ons naar onze ware aard.

Vergeving en mededogen zijn twee fundamentele waarden die een belangrijke rol spelen op deze reis naar bevrijding. Vergeving stelt ons in staat om los te laten, om ons hart te openen en om vrede te vinden met onszelf en anderen. Mededogen leert ons om empathisch te zijn, om de pijn en vreugde van anderen te delen en om te handelen met vriendelijkheid en begrip.

Deze reis naar binnen, naar het ontdekken van onze ware aard en het omarmen van vergeving en mededogen, is een pad naar bevrijding. Het is een pad dat ons leidt naar een dieper begrip van onszelf, van anderen en van het leven zelf. Het is een pad dat ons leidt naar het licht.    

No items found.
Gepubliceerd op:
April 21, 2024 2:09 AM