• Gratis thuisbezorgd
  • Binnen een werkdag in huis
  • Zekerheid en garantie
  • Veilig en vertrouwd betalen

De Nieuwe Tijd Podcast: waarom zijn UFO's nog steeds controversieel?

De Nieuwe Tijd Podcast: waarom zijn UFO's nog steeds controversieel?

Niels Lunsing interviewt ufo specialist Coen Vermeeren naar aanleiding van de recente ontwikkelingen in Canada en de VS.
Klik hier voor het leesfragment...
Saskia Markestein
Online lezing 17 Februari om 19:30
Nieuws

In 2013 bracht luchtvaart- en ruimtevaartingenieur Coen Vermeeren het boek "UFO's bestaan gewoon" uit waarmee hij veel aandacht trok in de media. Nu, 10 jaar later, is het UFO-fenomeen weer actueel met waarnemingen in de Verenigde Staten en Canada. Nog steeds is het onderwerp UFO's zeer controversieel, zowel in de mainstream media als alternatieve media.

Sinds de bekende Roswell crash in 1947 zijn er vooral in Amerika ontzettend veel UFO-waarnemingen geweest. In binnen- en buitenland kwamen klokkenluiders, piloten en andere ooggetuigen naar voren die dit hebben bevestigd. De relatie met buitenaards leven werd al snel gemaakt. In 2018 kwam er een documentaire uit op Netflix van Jeremy Corbell waarin natuurkundige Bob Lazar naar voren trad met zijn bevindingen op de militaire basis Area 51. Hij zou intensief met technologie hebben gewerkt die afkomstig zou zijn van buitenaardse voertuigen. Beter bekend als "reverse engineering". In de podcast laat ik een fragment zien uit de podcast van Russell Brand waarin Jeremy Corbell zijn visie geeft op de actuele gebeurtenissen in de Verenigde Staten.

In 2021 heeft het Amerikaanse Ministerie van Defensie officieel beelden uit 2004 en 2015 vrijgegeven waarop UFO's te zien zijn. Luchtmachtpiloten filmden deze ongeïdentificeerde vliegende objecten (UFO's) tijdens oefenvluchten. NASA heeft kortgeleden aangekondigd dat het opnieuw onderzoek gaat doen naar UFO's. Ze gaan beginnen in de herfst en het onderzoek zal ongeveer 9 maanden duren. Zal er dan na jarenlang onderzoek eindelijk meer duidelijk worden?

In de podcast praat Niels Lunsing met Coen Vermeeren over de actualiteit, de technologie van de voertuigen en de relatie met buitenaards leven. Meer informatie lees je op de website van de NieuweTijd Podcast: https://www.blikopdemaatschappij.nl/s...

No items found.
Gepubliceerd op:
March 29, 2023 4:45 PM