• Gratis thuisbezorgd
  • Binnen een werkdag in huis
  • Zekerheid en garantie
  • Veilig en vertrouwd betalen

De leugen hoge hoed met Corona en Oekraïne konijnen

De leugen hoge hoed met Corona en Oekraïne konijnen

Nog maar net bekomen van het door Kuipers, opvolger van puppet De Jonge
Klik hier voor het leesfragment...
Saskia Markestein
Online lezing 17 Februari om 19:30
Column

Jaska de Bree

De leugen hoge hoed met Corona en Oekraïne konijnen

Nog maar net bekomen van het door Kuipers, opvolger van puppet De Jonge, uit de  leugen hoge hoed getoverde ‘einde coronamaatregelen konijn’, of een nieuw konijn klimt eruit.

Poetin, als oorlogszuchtige, wrede, onverantwoordelijke tiran, die het arme,onschuldige Oekraïne zonder enige aanvaardbare reden binnenvalt. Althans zonder de door de voltallige media van het in paniek rakende wilde westen verzónnen onaanvaardbare reden.

Wat er simpelweg op neerkomt dat Rusland, c.q. Poetin gewoon de Oekraïne wil inlijven, zomaar. Omdat hij daar nu eenmaal als onbetrouwbare Rus zin in heeft. En bovendien dolgraag, dom als hij is, een nucleair conflict wil uitlokken. Why not…..

Afgesloten van de Oekraïne, hun laatste bolwerk, de door gebrek aan vers andrenochrome oud geworden koppen bij elkaar gestoken, probeert het ganse klasje van WEF opperhoofd Klaus Schwab het vege lijf te redden. En als dat niet lukt: desnoods Europa met zich mee ten onder te laten gaan.

Door een wereldwijde nieuwe propagandaoorlog op poten te zetten. Corona eruit, een nucleaire dreiging erin. Als het maar angst zaait en pecunia opbrengt, wat oorlog meestal grof doet. Want de cabalclub is zo goed als platzak door het omver gooien van hun monetaire en onafhankelijke staatjes City of London, Vaticaanstad en Washington DC.

De Q witte hoeden brigade schijnt sinds maanden bezig te zijn met de laatste zetten op het quantum schaakbord. Poetin is een van de spelers aan de zijde van het licht. Of hij altijd aan die kant stond is niet ter zake. Zelfde gaat op voor Elon Musk en zijn Starlinkproject.

In oorlogen en zeker in deze voor de mensheid zo essentiële, wordt nu eenmaal vaker  van positie gewisseld. Zelfde geldt ongetwijfeld voor veel meer spelers op dit giga speelveld.

Poetin grijpt hard in in het nazi- cabal broeinest dat de Oekraïne helaas is geworden. Althans de machthebbers van dat land. Het gros van het volk zit ongetwijfeld zwaar in de tang.

Trump, nog steeds opperbevelhebber van het Amerikaanse leger en in het bezit van ‘de voetbal’ (een jongensboekachtige term voor het koffertje met de Armageddon lanceercodes) kan die inval niet doen omdat dan de hele wereldpers over hem heen zal vallen en de mooie Great Awakening baby met het badwater zou worden weggegooid.

Poetin daarentegen is de juiste persoon om dit onvoorstelbaar vuile varkentje te wassen. Hij heeft de macht, het lef én bevecht al decennia de cabal in zijn land. Hij zet nu een van de  laatste essentiële zetten op het genoemde schaakbord. Weg met de biolabs, de tunnels met gemartelde kinderen, snel afschermen van Chernobyl en het veilig stellen van bewijsmateriaal tegen Biden en co. Zodat de aardse militaire alliantie onder martial law kan ingrijpen en de mensheid alle bewijzen kan geven voor hetgeen haar duizenden jaren is aangedaan. En door wie.

De door de verdreven Reptilians en Grey’s achtergelaten cabalclub staat hoe dan ook na enkele zetten schaakmat. Is het verhaal wat al maanden rond zingt op diverse alternatieve kanalen. De zwarte hoeden kunnen hier en daar nog wat klappen uitdelen. Maar veel kwaad kunnen ze in hun berooide staat niet meer. Waar de mensen en kinderen die alsnog die klappen gaan krijgen vast anders over zullen denken.

Hoewel vanuit geestelijk perspectief bekeken: ieder mens groot of klein, die nu op aarde is, koos vóór deze incarnatie zélf de rol en positie waarin hij/zij nu verkeert. Aan de lichte of aan de duistere zijde. Slachtoffer, dader, held of lafaard. Alle posities zijn nodig voor dit eindspel.

Het werd immers hoog tijd voor de mensheid om zich aan de cabalslavernij en de duale 3D reïncarnatieloop te ontworstelen. We waren zo diep in slaap gebrainwasht dat een wekker met keiharde bellen, vergezeld van een pak slaag, hoognodig was om wakker te worden. Met ‘A little help from our friends’ de Galactische Federatie van Werelden. In samenwerking met de aardse militaire alliantie van aanvankelijk 17 (Q = 17e letter) later 34 landen, is dat ‘wekken’ met name de afgelopen twee jaar in rap tempo gebeurd. Althans voor velen, waaronder uw columniste.

Na twee jaar zo zorgvuldig en kritisch mogelijk verbanden te leggen tussen de stroom aan spirituele, aardse- en buitenaardse info en het kaf van het koren te scheiden, ben ik geneigd dat verhaal te geloven.

Het verstand zegt ja, het gevoel zegt ja. Het resoneert, zoals het lichtwerkers smaldeel van de witte hoeden brigade het graag noemt. Het volgen van je intuïtie. Van je hart.

Deze onvolprezen waarheidsvinders zijn al veel te lang onderdrukt en overruled  middels het door de cabal geprogrammeerde onderwijs en opvoeding.

Opzijgezet voor de suprematie van het verstand; à la die andere Swaab, die van ‘Wij zijn ons brein’. Totale ontkenning van de ziel. Van het eindeloze bewustzijn.

Het verstand en de cognitie bleven over, die juist zo handig gemanipuleerd kunnen worden. Waardoor je een hele massa zover krijgt om alles te geloven omdat cognitieve dissonantie niet fijn voelt. Waarvan akte in de afgelopen twee jaar.

Ik snap overigens helemaal dat veel mensen niets van de waarheid willen weten. Het ís veelomvattend. Het ís gruwelijk, Het ís ongelooflijk. Het is schokkend om te moeten erkennen dat de wereld zoals je die kent een illusie is. Vol leugens en bedrog.

Maar de waarheid in de ogen kijken past mij persoonlijk beter dan met oogkleppen op en vingers in de oren ‘lalalalala’ zingend door te leven in ‘het nieuwe normaal’.

Het is voor iedereen hoog tijd om te kiezen voor een bepaalde tijdlijn, dimensie. Ga je door naar een volgend level van de ‘game of life’ dat door onze oervader en –moeder de albron ooit is verzonnen om zichzelf beter te leren kennen? Een dimensie, een samenleving waarin liefde, vrede en overvloed voor iedereen de basis vormt: The great awakening level. Of wil je liever nog een tijdje rond blijven ploeteren in de 3D wereld van dualiteit: van goed of kwaad, wit of zwart, arm of rijk, haat of liefde, oorlog of vrede, waarin Big Brother voluit aanwezig is: The great reset level.

Anything goes. De mens leeft op een vrije wil planeet. En kan zijn eigen zielenpad kiezen. Kloppend bij zijn of haar ontwikkelingsniveau.

Ik weet wel waarvoor ik kies.
Hopelijk tot ziens op The great awakening level.
Doorgaan op The great reset level mag uiteraard ook.
Als je daar maar zélf voor kiest. Met hart en ziel.

No items found.
Gepubliceerd op:
March 9, 2023 7:57 AM

Leestips