• Gratis thuisbezorgd
  • Binnen een werkdag in huis
  • Zekerheid en garantie
  • Veilig en vertrouwd betalen

De Doorbraak Experience

De Doorbraak Experience

Afgelopen weekeinde, van 18 t/m 20 September was de eerste Doorbraak Experience. Georganiseerd door Michiel van der Pols en Gerno Hesse
Klik hier voor het leesfragment...
Saskia Markestein
Online lezing 17 Februari om 19:30
Agenda
18 T/M 20 SEPTEMBER 2020 IN VELP

Michiel van der Pols

De Doorbraak Experience

Afgelopen weekeinde, van 18 t/m 20 September was de eerste Doorbraak Experience. Georganiseerd door Michiel van der Pols en Gerno Hesselink van Doorbraakcoaching. Het evenement was in ‘no time’ volgeboekt, maar er volgen spoedig meer edities. Dus lees zeker even verder!

De naam zegt het al, het is écht een ervaring. Het is een ervaring die speciaal gecreëerd voor mensen die een nieuwe richting in het leven zoeken. Dat kan op allerlei vlakken zijn – relatie, werk, gezondheid, eigenlijk alle levensthema’s. Alle kennis voor die nieuwe richting zit al in jezelf. Met de doorbraakmethodiek kom je in contact met dié kennis en weet je meer dan ooit wat je volgende stappen gaan zijn. Op een unieke locatie ga je met een kleine groep mensen op een heel andere manier naar jouw eigen leven kijken. Aan de hand van de twaalf diepe vraagoefeningen uit het boek ‘De Doorbraak’ ga je op zoek naar wat jouw leven je probeert te vertellen. Elk leven vertelt immers een uniek verhaal. Wat is de jouwe?

Aan bod komen de volgende onderwerpen: Analyse van je huidige situatie, de dynamiek in jouw jeugd, jouw overlevingsstrategie, wie jij in essentie bent, school, werk, relaties en de groepen waarin je leeft, de zielsverwanten in jouw leven, – jouw levensles en wat je na de Doorbraak Experience concreet te doen hebt om in balans te komen.

Doorbraakcoaching is een unieke en impactvolle manier om de innerlijke muur te doorbreken die jou belemmert om écht volledig jezelf te zijn. Die muur bestaat uit onbewuste opvattingen, overtuigingen en gedragingen die je niet (meer) helpen. Je bent hierdoor uit balans en dat uit zich bij ieder van ons op een andere manier. Een burn-out, relatieproblemen, onzekerheid over de richting van je werk, onduidelijke gezondheidsklachten, een depressie, een verslaving, je ongelukkig voelen… het zijn allemaal signalen dat je niet in balans bent. In de Doorbraak Experience leg je zelf op een snelle en duidelijke manier bloot waar jouw disbalans vandaan komt en hoe je weer in balans kunt komen. We gaan met elkaar tot de kern van het probleem. Ons doel is om jou bewust te maken van wie je écht bent en dat je vanuit balans zélf de volgende stappen in je leven kunt nemen. Dát is de doorbraak.

No items found.
Gepubliceerd op:
February 8, 2024 2:53 PM

Leestips