• Gratis thuisbezorgd
  • Binnen een werkdag in huis
  • Zekerheid en garantie
  • Veilig en vertrouwd betalen

Bart Uytterhaegen over UFO's

Bart Uytterhaegen over UFO's

Peter Toonen in gesprek met auteur Bart Uytterhaegen over zijn boek “Ufo’s officieel erkend – Van doofpotaffaire tot openbaring”.
Klik hier voor het leesfragment...
Saskia Markestein
Online lezing 17 Februari om 19:30
Nieuws

CAFÉ WELTSCHMERZ

Interview door Peter Toonen

Bart Uytterhaegen over UFO's

Peter Toonen in gesprek met auteur Bart Uytterhaegen over zijn boek “Ufo’s officieel erkend – Van doofpotaffaire tot openbaring”.

Uytterhaegen studeerde Beeldende Kunsten aan het Sint-Lucas in Gent. Hij is inmiddels internationaal ufoloog en medeoprichter van de onderzoeksorganisatie BUFON (Belgisch UFONetwerk). Een indringende gebeurtenis in zijn jeugd – een zogenaamde “Close Encounter” – was voor Uytterhaegen het startschot om het UAP-fenomeen grondig te gaan onderzoeken. Zijn diepgaande studie van de afgelopen tien jaar, waaronder skywatch procedures en graancirkel onderzoek, wordt in zijn boek uitgebreid beschreven. Daarbij maakt hij gebruik van zijn uitgebreide internationale netwerk van vooraanstaande ufologen. Ook verrichte hij veel veldwerk op diverse UAP-hotspots, onder andere in Wiltshire, Engeland. Zijn werk is ingebed in diverse aan UAP gerelateerde vakgebieden zoals geschiedenis, archeologie, filosofie en religie, maar ook mythen, sagen en folklore.

Uytterhaegen werkt samen met internationale experts, waaronder Nick Pope (ex-MoD) die het voorwoord van het boek schreef, Stephen Bassett (PRG), Jim Penniston (ex-USAF) en Grant Cameron (auteur van o.a. ‘the Clinton UFO Story Book’). Dit leidde tot een exclusieve gelegenheid om het draaiend onderzoek van het MIC, Militairindustrieel complex (USA) van dichtbij te volgen en rechtstreekse informatie van een ex-functionaris bij AATIP, een voormalig Pentagon onderzoek naar UAP’s, in te winnen.

Dat we niet alleen zijn, is inmiddels zeker. Dit blijkt uit een overweldigende hoeveelheid bewijzen. 2021 schrijft nu al geschiedenis als het jaar waar UAP’s officieel erkend werden.

De uitzending is te bekijken via deze link.

No items found.
Gepubliceerd op:
March 9, 2023 7:57 AM

Leestips