• Gratis thuisbezorgd
  • Binnen een werkdag in huis
  • Zekerheid en garantie
  • Veilig en vertrouwd betalen

Ascensie Dag | 16 Augustus | 10 uur | Han-sur-Lesse

Ascensie Dag | 16 Augustus | 10 uur | Han-sur-Lesse

Wegens succes herhaald! Deze dag wordt geheel verzorgd door Igor Eeckhaut, auteur van 'De Droom van Igor'.
Klik hier voor het leesfragment...
Saskia Markestein
Online lezing 17 Februari om 19:30
Agenda

Klik hier om in te schrijven

Spirituele Ascensie is geen pseudo-religieus begrip bedoeld om een zin te geven aan het menselijke bestaan. Vele mensen denken nog altijd dat de realiteit waarin we leven zich volledig onafhankelijk van onze gedachten, overtuigingen en geloof ontwikkelt. Nochtans heeft de kwantumfysica aangetoond dat de realiteit al verandert door er alleen al naar te kijken. Mensen die dit hebben begrepen openen zich automatisch voor een diepere creative kracht in zichzelf. Voor mij is Ascensie van het Bewustzijn een psychologisch proces waarin we de diepere lagen van onze werkelijkheid ontdekken en waarin we leren hoe we die werkelijkheid kunnen beïnvloeden en co-creëren. De gehele mensheid is nu in een ontwikkelingproces om een planetaire beschaving te worden. De huidige precaire situatie op ecologisch, sociaal en economisch vlak vertegenwoordigt de Grote Schoonmaak die daarvoor nodig is. We gedragen ons nog al te veel als een individu in plaats van als een planetair team. Deze bewustwording dat we allemaal Aardlingen zijn brengt automatisch met zich mee dat we ons bewustworden van de andere intelligente levensvormen in het Universum die in staat om onze gedachten op te vangen en erop te reageren. Ascensie is dus in de eerste plaats een opening van ons Universele Hart dat ons leert dat ons ego slechts de helft van ons wezen is. Hoe meer we ons verbinden met de ons omringende natuur, hoe heler we worden. Hoe meer we onszelf isoleren, afsnijden van het leven rondom ons, hoe slechter we ons voelen.

Wat kunnen we beter doen om ons Hart te openen dan de mooiste creaturen uit onze regio te gaan bewonderen in het grootste wildpark van België. Met haar 250 hectaren en 650 dieren waaronder 32 verschillende soorten die tegen uitsterven worden beschermd is het Dierenpark van de Grotten van Han een ware Ark van Noach. Waar het maar mogelijk is, neemt het Park deel aan herintroductie programma's van deze soorten. Deze exclusieve rondleiding in het Park wordt op een speciale manier gegidst waarbij niet alleen de fysieke en visuele aspecten van de dieren worden besproken maar eveneens hun archetypische boodschap en helende kracht voor de Mens.

Na een middagpauze duiken we in de schoot van Moeder Aarde. De Grotten van Han zijn wereldwijd bekend als één van de mooiste maar ook één van de zeldzame grotten in Europa waar een volledige rivier doorstroomt zonder verlies van water. Dit symboliseert de levensloop die verdwijnt (sterft) in de ene kant van de heuvel maar die aan de andere kant van de heuvel terug te voorschijn komt (wordt herboren). Op die manier kunnen we stellen dat het leven zich op een symbolische manier vernieuwt en vormt de Grot van Han een Poort naar het Hiernamaals. Tijdens deze exclusieve rondleiding begeleid ik u door de Baarmoeder van Moeder Aarde door ons te verbinden met de spirituele aspecten van deze magische plek.

Na ons te hebben verbonden met de Aarde overdag, is het 's nachts tijd om ons te verbinden met de Hemel. Ik nodig u uit voor een unieke ervaring waarbij we ons bewustzijn openstellen voor interdimensionale en buitenaardse intelligenties. Om 19u geef ik een inleidende lezing en om 20u30 begeven we ons naar een speciale plek in de omgeving voor een zogenaamde CE-5 ervaring. Dit is een term uitgevonden door Stephen Greer van het CSETI-instituut en betekent: door de Mens geïnitieerd contact en communicatie met trandimensionale en buitenaardse intelligenties.

Het CE-5-protocol is gebaseerd op het gebruik van het Bewustzijn en Coherente Gedachte Sequenties. Dit idee gaat uit van het feit dat interstellaire beschavingen verplicht zijn om supraluminale (sneller dan het licht) technologieën te gebruiken om hier te geraken. Mocht dat niet het geval zijn  zouden ze duizenden of zelfs miljoenen jaren nodig hebben om hun boodschap aan de Aarde door te geven, wat zeer onwaarschijnlijk is. In plaats daarvan gebruiken zijn hoogst waarschijnlijk scalaire technologieën die trandimensionaal zijn en gebaseerd op de snelheid van de Gedachte en het Bewustzijn. Sinds de creatie van het CE-5-protocol in 2005 hebben zich overal ter wereld honderden groepen van mensen gevormd die ongelooflijke resultaten hebben behaald en die gedocumenteerd zijn in de films van Stephen Greer.

Klik hier om in te schrijven

No items found.
Gepubliceerd op:
May 15, 2024 5:01 PM