• Gratis thuisbezorgd
  • Binnen een werkdag in huis
  • Zekerheid en garantie
  • Veilig en vertrouwd betalen

9/11 Justice Rising

9/11 Justice Rising

Komende 9/11-herdenking met de architecten en ingenieurs van Ae911Truth, gaat – hoe kan het ook anders – online gebeuren.
Klik hier voor het leesfragment...
Saskia Markestein
Online lezing 17 Februari om 19:30
Nieuws

Komende 9/11-herdenking met de architecten en ingenieurs van Ae911Truth, gaat – hoe kan het ook anders – online gebeuren. Dat geeft de organisatie echter ook grote mogelijkheden, en lager kosten, waardoor er een groot aantal internationale sprekers in maar liefst drie dagen te zien en te horen zal zijn.

Onder de naam – Justice Rising – of vrij vertaald: “de rechtszaken gaan eraan komen” – zullen van 11-13 september 2020 een groot aantal sprekers acte de presence geven. En voor iedereen die zo’n congres graag bij zou wonen – het is GRATIS live mee te volgen voor iedereen op AE911Truth.org

Het komt niet vaak voor dat er op een conferentie zoveel gerespecteerde stemmen in de 9/11 waarheidsbeweging te horen zijn. Op hun website lezen we: “Architecten & Ingenieurs voor 9/11 Truth is verheugd om “Justice Rising” aan te kondigen, een online conferentie over de voortdurende strijd voor 9/11 rechtvaardigheid en de het destructieve weg die de wereld na 9/11 is ingeslagen. De conferentie wordt gehouden van vrijdag 11 september tot en met zondag 13 september, ter gelegenheid van de 19e herdenking van de dag die onze wereld zo ingrijpend heeft veranderd. De internationale line-up bevat enkele van de meest gewaardeerde figuren uit de beweging, waaronder de pioniers David Ray Griffin, Niels Harrit en Steven Jones. Het biedt ook een diepgaand inzicht in AE911Truth’s aankomende documentaire film SEVEN. De conferentie is steeds drie uur per dag. Meer details over het schema, de sprekers en hun onderwerpen zullen in de komende weken volgen. Dit wordt een historische online bijeenkomst die u niet wilt missen!”

Programma

Vrijdag 11 september: 18.00 tot 21.00 uur.

Zaterdag 12 september: 15.00 tot 18.00 uur Oostelijk

Zondag 13 september: 18:00 tot 21:00 uur Oostelijk

Lineup

Justice Friday: Richard Gage, AIA, zal de conferentie openen. De sprekers zullen UK 9/11 familielid Matte Campbell en advocaat Nick Stanage omvatten; AE911Truth’s Ted Walter en Tony Szamboti; en, van de Commissie van de Advocaten voor 9/11 Onderzoek, Mick Harrison en David Meiswinkle.

Wetenschap zaterdag: SEVEN directeur Dylan Avery; Dr. Leroy Hulsey, wiens Building 7 studie de film gaat over; AE911Truth bestuurslid Roland Angle; en 9/11 onderzoekers David Ray Griffin, Niels Harrit, en Steven Jones.

Big Picture zondag: “War on Terror” expert Daniele Ganser; John Whitehead van het Rutherford Institute; en James Corbett van The Corbett Report.

Houd de website van de architecten en ingenieurs dus in de gaten: www.ae911truth.org

No items found.
Gepubliceerd op:
October 4, 2022 6:22 PM